Ha jól tudom, Puhl egri, de lehet, hogy oda csak később költözött és lett áruház igazgató, vagy mi a fene. A tájszólása egyébként valóban borsodias.
Szerintem is jó bíró. Viszont amikor eleinte szakértőként hívták meg közvetítésekhez, akkor folyamatosan csak a mundér becsületét védte, nem is a játékkal foglalkozott. Kizárólag a bíró ténykedését kommentálta. Persze ez szakmai ártalom, később csökkent valamennyit.
De szintén ugyanő a Fradi-pályán odahívta magához szegény Simont, miután tizenegyest ítélt a vendégeknek, a közönség pedig tombolt dühében, és azt mondta neki, hogy emelje fel a kezét. Simon kérdezte, hogy de miért, spori? Mire Puhl mondta neki, hogy ne foglalkozzon vele, csak emelje fel. Simon felemelte, mire a közönség elnémult, mert azt hitték, hogy elismerte a tizenegyes jogosságát. :))) A világon ilyen ösztönös és szinte tökéletes bíró (ráadásul ennyi egészséges vagánysággal megáldva) nem lesz még egy soha az életben. Ha embert valaha is arra teremtettek, hogy focibíró legyen, akkor az ő. (Mondom mindezt a szimpátiájától elvonatkoztatva, ha történetesen Fradi-drukker lenne, akkor is így gondolnám.)
Ha jól tudom, Puhl egri, de lehet, hogy oda csak később költözött és lett áruház igazgató, vagy mi a fene. A tájszólása egyébként valóban borsodias.
Szerintem is jó bíró. Viszont amikor eleinte szakértőként hívták meg közvetítésekhez, akkor folyamatosan csak a mundér becsületét védte, nem is a játékkal foglalkozott. Kizárólag a bíró ténykedését kommentálta. Persze ez szakmai ártalom, később csökkent valamennyit.
Ha ez tényleg így történt,akkor haláli lehetett.:)
Puhl azert nagyon erosen fujt az mtk ellen szinte mindig. nem vagyok az a tipus aki mindekire ezt mondja de o tenyleg. a legdurvabb egy ftc-mtk 1:1 volt '96-ban vagy '97-ben amin kint voltam, ott meg a fradistak is kiabaltak, hogy szep volt sanyi.
varhidi es nyilasi - valoban ebben a sorrendben - szerintem is a legjobbak, a tobbiek vagy csak siman kurvara unalmasak (pl. bozsik) vagy egyszeruen nem kepernyo es media kompatibilisak. ja, es pl. tornyi szponzorplecsnis ing galeraitol kulon is kivagyok :)
olvassatok el a mai nemzeti sportban a barcarol szolo cikket az utolso oldalon, igazan ebbe a topikba valo!
Puhl azert nagyon erosen fujt az mtk ellen szinte mindig. nem vagyok az a tipus aki mindekire ezt mondja de o tenyleg. a legdurvabb egy ftc-mtk 1:1 volt '96-ban vagy '97-ben amin kint voltam, ott meg a fradistak is kiabaltak, hogy szep volt sanyi.
varhidi es nyilasi - valoban ebben a sorrendben - szerintem is a legjobbak, a tobbiek vagy csak siman kurvara unalmasak (pl. bozsik) vagy egyszeruen nem kepernyo es media kompatibilisak. ja, es pl. tornyi szponzorplecsnis ing galeraitol kulon is kivagyok :)
olvassatok el a mai nemzeti sportban a barcarol szolo cikket az utolso oldalon, igazan ebbe a topikba valo!
Emőd-i, kb. féluton Miskolc és Mezőkövesd között van.
Köszönöm az infót! Cirka 4 órája autóztam keresztül Emődön. ;)
Nekem csak az volt meg, hogy Egerben él, vagy élt és dolgozott. Szóval hiszek nektek. :)
Igen Egerben élt és dolgozott, mivel volt valami áruháza.