Jonas 77
Válasz Morzdomigron kommentjére
2012. ápr. 2. 20:16

Jól kib@sztam magammal... Előrendeltem a Diablo 3-at amint megláttam a release date-et, azóta kb 100 db youtube vidit néztem végig és már kezdek belehülyülni.

Esküszöm valamelyik reggel arra eszméltem hogy kb a 2. dolog ami eszembe jutott ébredés után az a játék volt. Szerintem még pár nap és sötét kapualjakban fogok béta kulcsért könyörögni....

NovaTerra
Válasz Jonas 77 kommentjére
2012. ápr. 2. 20:20

Jól kib@sztam magammal... Előrendeltem a Diablo 3-at amint megláttam a release date-et, azóta kb 100 db youtube vidit néztem végig és már kezdek belehülyülni.

Esküszöm valamelyik reggel arra eszméltem hogy kb a 2. dolog ami eszembe jutott ébredés után az a játék volt. Szerintem még pár nap és sötét kapualjakban fogok béta kulcsért könyörögni....

Én próbáltam a bétát kölcsön acc-al. Jó nagyon, hangulatos, sok apró finomításon ment keresztül a játék. Ha szeretted a kettőt, akkor ezt is fogod.

Jonas 77
Válasz NovaTerra kommentjére
2012. ápr. 2. 20:29

Ez nem is volt kérdés, max az hogy ép ésszel kihúzom e addig... :)

titcar
2012. ápr. 2. 23:01

hát a blizzard nem arról híres, hoyg elkapkodják a kiadásokat ^^ :D

Dozso
Válasz titcar kommentjére
2012. ápr. 2. 23:44

xD

amugy jól hallottam,h Május 15?

Jonas 77
Válasz Dozso kommentjére
2012. ápr. 2. 23:56

xD

amugy jól hallottam,h Május 15?

Bingo. Asszem a futárcégeknek mozgalmas napjuk lesz :D

Dozso
2012. ápr. 3. 0:33

hát nekem egész sokáig futott a d2 bnet + d2jsp forum kombó :D sztem ez is lesz pár év

Morzdomigron
2012. ápr. 9. 15:12

Mostanában hype-olják még egy kicsit a dolgot, minden class-ról készül egy kedvcsináló. Eddig a DH meg a Barb van meg, elöbbire véletlenül kattintottam, picit spoileresnek érzem (új szörnyek, helyszínek, skill animációk), szóval megtűrtöztetem magam és nem nézem meg a többit. :D

Jonas 77
Válasz Morzdomigron kommentjére
2012. ápr. 9. 16:13

Mostanában hype-olják még egy kicsit a dolgot, minden class-ról készül egy kedvcsináló. Eddig a DH meg a Barb van meg, elöbbire véletlenül kattintottam, picit spoileresnek érzem (új szörnyek, helyszínek, skill animációk), szóval megtűrtöztetem magam és nem nézem meg a többit. :D

Ezek szerint még tartod magad és a bétát se próbáltad?

Morzdomigron
2012. ápr. 9. 18:53

Ezek szerint még tartod magad és a bétát se próbáltad?

Nem kaptam kulcsot, de ha kaptam is volna, továbbadtam volna. Leoric-ig láttam videokat/streameket, a többit meghagyom magamnak felfedezni :)

Élő ügyfélszolgálat