omfg...Alan Wake hihetetlen nagy!!!!!44négy444
Aki csípi a marha jó kerettörténetet, horrorjátékokat, gondolkodós (szóval nem csak futsz és lősz) TPS-eseket, film-noir játékhangulatot, annak kötelező darab:)
Nekem olyannak tűnik, mintha a Max Payne-t egy marha izgalmas, érdekes és parás horrorsztoriba bugyolálták volna:)
Milyen kombinációval lehet felcserélni az "y"-t meg a "z"-t. Megint nyomkodtam és most nem tudok z-vel lingeket csinálni SC-ben :( (mondjuk játékon kívül meg megy rendesen)
Milyen kombinációval lehet felcserélni az "y"-t meg a "z"-t. Megint nyomkodtam és most nem tudok z-vel lingeket csinálni SC-ben :( (mondjuk játékon kívül meg megy rendesen)
Jobb alul az országot szerintem átállítottad Egyesült Államokra.
Valaki Fifa10 tolja online?
Létezik jól működő PS3 vagy xbox emulátor PC-re? A Red Dead Redemption-t akarom kipróbálni.
edit:
Közben rájöttem, hogy nem nagyon van.
[video=youtube;K]K[/video]
VKI HELP PLS!!!
melyiket ps3 or xbox360???? ja és kinekt ill. move-al lenne.. melyiket válasszam???
HELP!! HELP!
(és miért?)
ezerköszi
S
Szia
Nehéz erre konkrét választ adni;
"Mozgásérzékelők" terén (kinect vs move) szerintem az xbox jobb a kinecttel egy komolyabb technika és játékokkal is jobban van támogatva.
Hardveresen jobb az ps3 és van benne egy Blue-ray lejátszó ami lehet azért szempont.
Exclusive játékok terén meg embere válogatja, hogy kinek mi jön be jobban.
SC-t elindítom, kurzor grafikája nem mozog, de egy "szellem" kurzorral tudok akciózni. Beállításokban átraktam fullscreen-ről windowed módra, akkor jó volt az egér, de az ablak mód nálam nem opció játék közben. Esetleg valami ötlet hogy mi a bibi?