Holdenper
Válasz NovaTerra kommentjére
2012. ápr. 27. 2:51

omfg...Alan Wake hihetetlen nagy!!!!!44négy444
Aki csípi a marha jó kerettörténetet, horrorjátékokat, gondolkodós (szóval nem csak futsz és lősz) TPS-eseket, film-noir játékhangulatot, annak kötelező darab:)

Nekem olyannak tűnik, mintha a Max Payne-t egy marha izgalmas, érdekes és parás horrorsztoriba bugyolálták volna:)

Morzdomigron
Válasz Holdenper kommentjére
2012. ápr. 27. 15:26

Milyen kombinációval lehet felcserélni az "y"-t meg a "z"-t. Megint nyomkodtam és most nem tudok z-vel lingeket csinálni SC-ben :( (mondjuk játékon kívül meg megy rendesen)

zoltanh
Válasz Morzdomigron kommentjére
2012. ápr. 27. 22:01

Milyen kombinációval lehet felcserélni az "y"-t meg a "z"-t. Megint nyomkodtam és most nem tudok z-vel lingeket csinálni SC-ben :( (mondjuk játékon kívül meg megy rendesen)

Jobb alul az országot szerintem átállítottad Egyesült Államokra.

Morzdomigron
Válasz zoltanh kommentjére
2012. ápr. 28. 17:30

Jobb alul az országot szerintem átállítottad Egyesült Államokra.

Magyaron van. Járékon belül nyomogattam valamit, és amúgy mindenhol máshol rendesen működik.

musli25
2012. ápr. 28. 18:28

Valaki Fifa10 tolja online?

atisz
Válasz zoltanh kommentjére
2012. ápr. 28. 19:26

Létezik jól működő PS3 vagy xbox emulátor PC-re? A Red Dead Redemption-t akarom kipróbálni.

edit:
Közben rájöttem, hogy nem nagyon van.

Morzdomigron
Válasz atisz kommentjére
2012. ápr. 30. 14:41

[video=youtube;K]K[/video]

SushiSam
2012. ápr. 30. 14:47

VKI HELP PLS!!!

melyiket ps3 or xbox360???? ja és kinekt ill. move-al lenne.. melyiket válasszam???

HELP!! HELP!
(és miért?)

ezerköszi
S

lourker
Válasz SushiSam kommentjére
2012. ápr. 30. 15:01

Szia

Nehéz erre konkrét választ adni;

"Mozgásérzékelők" terén (kinect vs move) szerintem az xbox jobb a kinecttel egy komolyabb technika és játékokkal is jobban van támogatva.

Hardveresen jobb az ps3 és van benne egy Blue-ray lejátszó ami lehet azért szempont.

Exclusive játékok terén meg embere válogatja, hogy kinek mi jön be jobban.

Morzdomigron
Válasz lourker kommentjére
2012. máj. 11. 0:23

SC-t elindítom, kurzor grafikája nem mozog, de egy "szellem" kurzorral tudok akciózni. Beállításokban átraktam fullscreen-ről windowed módra, akkor jó volt az egér, de az ablak mód nálam nem opció játék közben. Esetleg valami ötlet hogy mi a bibi?

Élő ügyfélszolgálat