Mass effect 3-at tolja valaki? Király gamma imo:)
Mondjuk néha picit sok a rohangálós rész. Viszont jól néz ki, meg néhány dolog gördülékenyebb, mint a kettőben. Viszont nekem hiányoznak a fejlesztések pl (ok, itt is vannak fegyverfejlesztések, de nekem a korábbi rendszer jobban bejött). Faszák a videók, meg az új fejlődési szisztéma is jobb. Csak egy rakat időt elvesz a pókertől:(
Mass effect 3-at tolja valaki? Király gamma imo:)
Mondjuk néha picit sok a rohangálós rész. Viszont jól néz ki, meg néhány dolog gördülékenyebb, mint a kettőben. Viszont nekem hiányoznak a fejlesztések pl (ok, itt is vannak fegyverfejlesztések, de nekem a korábbi rendszer jobban bejött). Faszák a videók, meg az új fejlődési szisztéma is jobb. Csak egy rakat időt elvesz a pókertől:(
Nagy a kísértés! :)
Diablo 3 – Open béta hétvége | Diablo III Hungary
Ha nincs explorerem, akkor ezzel szerintetek mit tudok kezdeni?
"Olvasói reagálásra, akiknek megáll a béta telepítése vagy valami hasonló…
Ha az updating setup files megáll, akkor a teendő: IE –> Eszközök –> Internet beállítások –> Kapcsolatok –> Nincs automatikus tárcsázás."
update: mindegy, telepítek egy IE-t a gépre, csak tolhassam a dio3-at:D
Ha nincs explorerem, akkor ezzel szerintetek mit tudok kezdeni?
"Olvasói reagálásra, akiknek megáll a béta telepítése vagy valami hasonló…
Ha az updating setup files megáll, akkor a teendő: IE –> Eszközök –> Internet beállítások –> Kapcsolatok –> Nincs automatikus tárcsázás."
update: mindegy, telepítek egy IE-t a gépre, csak tolhassam a dio3-at:D
Internetbeállítás attól még van. Vezérlőpultból is el lehet érni.
Armor setekről vannak fent videok valahol, én csak végigpörgettem, de elég impresszívek. Szóval az első tizen szinten (sőt, szertinem 20-30 szintig nem lesznek mutatósak az armorok) ne várjon senki csili-vili ruhákat :D
Inventory-t tippre azért találod kicsinek, mert felvettél minden szart (fehéret). Valamelyik béta pecsben csökkentették a kék dropok esélyét hogy nagyobb értékük legyen, helyette értéktelen fehérek esnek zömmel, ezeket még felvenni sem érdemes. Eladni talán még lehet fillérekért, de salvagolni már nem.
Többi meg ízlés kérdése.
Amúgy most végül hányas szintet lehet elérni Leoric-ig?
Armor setekről vannak fent videok valahol, én csak végigpörgettem, de elég impresszívek. Szóval az első tizen szinten (sőt, szertinem 20-30 szintig nem lesznek mutatósak az armorok) ne várjon senki csili-vili ruhákat :D
Inventory-t tippre azért találod kicsinek, mert felvettél minden szart (fehéret). Valamelyik béta pecsben csökkentették a kék dropok esélyét hogy nagyobb értékük legyen, helyette értéktelen fehérek esnek zömmel, ezeket még felvenni sem érdemes. Eladni talán még lehet fillérekért, de salvagolni már nem.
Többi meg ízlés kérdése.
Amúgy most végül hányas szintet lehet elérni Leoric-ig?
Ha rohansz a pályán, akkor 8-9 között éred el Leoric-ot. Ha minden bokorba benézel és tényleg bejárod az egész területet, ami van a bétában, akkor level 10-ig jutsz. Egyébként tényleg 13 a szinthatár.
Szerintem elég jól testre szabhatóak a karakterek.
WD és a monk tetszik a legjobban.