Morzdomigron
Válasz Polacheck kommentjére
2010. jún. 22. 15:55

Melyik szerver melyik guild volt?

Én ugyan csak 1 évet játszottam raiderként és tény, hogy szép élményeket adott, de biztos nem kezdeném el újra.

Twisting Nether; Honorless Target, aztán az utolsó hónapokat a Public Enemy-ben töltöttem, de ez csak kényszerpálya volt, az igazi progress-t HT-ben toltuk.

Morzdomigron
Válasz Morzdomigron kommentjére
2010. júl. 5. 12:33

Ikariam! :)

titcar
2010. júl. 5. 12:43

starcraft 2 veszélyes anyag az mán' fix :D

castor11
Válasz titcar kommentjére
2010. júl. 5. 14:29

ez volt ám a katartikus élmény.... Szerintem a gyerek azóta sem szabadult ebből... elmerült a saját kis nirvánájában:D:D Nem egyszerű.....

Morzdomigron
Válasz castor11 kommentjére
2010. júl. 13. 22:34

Van olyan aki már a megjelenéskor megveszi SC2-őt?

Morzdomigron
2010. júl. 17. 22:18
reirreT
2010. júl. 18. 1:17

A SC2-re nekem nagyon fáj a fogam, de nem hiszem, hogy lekötne már annyira, mint az első rész, amit igazából kicsit sajnálok is. Igaz, csak 2005 vége - 2006 eleje táján ismerkedtem meg a játékkal és annyi év hátrányból kicsit nehéz volt bepótolni a lemaradást, de sikerült elég jó meccseket játszani a battle.net -en... A mai napig tartom, hogy a világ legösszetettebb, legtöbb tanulást/gyakorlást igénylő észjátéka, sakkot, pókert is idevéve, még ha meg is leszek kövezve érte...

TheStig
Válasz reirreT kommentjére
2010. júl. 26. 13:49

még 9 óra, és lehet kapni az SC 2t :) igazából nem hittem, hogy valaha elkészül, annyit kellett várni rá. nagyon leszoktam már a játékról, de ezt muszáj lesz legalább kipróbálni ;D

ha valaki megveszi, mindenképp számoljon be!

reirreT
Válasz TheStig kommentjére
2010. szept. 20. 4:13

Nekem megvan pár hete (€60 a Blizzardnál, boltban €45), igaz csak nemrég raktam fel... Aki játszott az első résszel komolyabban és tudja miről is szólt egy 1v1 meccs ott biztos tartott tőle hogy elveszti a folytatás azt, amitől az első rész olyan sikeres volt. Szerencsére nem ez történt, bár vannak hiányosságok de csak azért, hogy egy kiegészítő rendbe tegye, mint anno a BroodWar tette anno.

Krono
Válasz reirreT kommentjére
2010. okt. 27. 11:36

Venni akarok majd télire valami fasza kis konzolt, hogy elégé be tudjak kockulni.
Xbox360, PS3, vagy Wii?? Nem értek hozzájuk, valakinek van esetleg valami tapasztalata róluk?

Élő ügyfélszolgálat