nem tudtok valami egyszerűbb játékot amit nagy fun multiba tolni?
olyanra gondolok mint pl a klasszikus dyna, worms vagy ilyesmik, ahol nem azon van a lényeg, hogy rohadtsok játékóra alatt kiskillesedsz, hanem kb. 5 perc alatt teljes mélységében érted a játékot :D
sc2-t amúgy le kellett törölnöm az újévi grindhez, mert túl sokat toltam :D
FlatOut 2 ha szereted az autós játékokat.
Liero/Tank Trouble ha tilten vagy :D (ezeket sajnos nem tudom lehet-e online tolni multiban :) )
Unreal Tournament 2004 (oldschool lövöldözős :P)
Kb. ennyi jut most eszembe, nem nagyon szoktam kockulni :)
Unreal Tournament 2004 (oldschool lövöldözős :P)
:))
Milyen kártyád van?
nem tudtok valami egyszerűbb játékot amit nagy fun multiba tolni?
olyanra gondolok mint pl a klasszikus dyna, worms vagy ilyesmik, ahol nem azon van a lényeg, hogy rohadtsok játékóra alatt kiskillesedsz, hanem kb. 5 perc alatt teljes mélységében érted a játékot :D
sc2-t amúgy le kellett törölnöm az újévi grindhez, mert túl sokat toltam :D
Age of Empires 2! Multiban nagyon nagy :D
talán bővíteném a kritériumokat azzal, hogy 10-20 percre is érdemes nekiállni :D
talán bővíteném a kritériumokat azzal, hogy 10-20 percre is érdemes nekiállni :D
Left 4 Dead /2 -vel játszik valaki? Én kábé 4 hónapja nem tudom letenni, multiban megunhatatlan, nem a szokásos fps aprítós dolog.
As for Diablo III, development continues to go well, and we’re very excited about the game. Our most recent public showcase for Diablo III was at the G-Star show in Korea, where demo stations attracted huge lines of players. I’m looking forward to sharing some more news about the game and our upcoming beta on the next call.
Looking forward too!