ha kockulni akarsz xboxot vegyél. nekem van egy wiim, de később majd ujitok xboxot is, főleg a kinect miatt.
a wii az inkább társoságba poén, ritkán, 1-2 orára. xboxra meg vannak komoly játékok, igazán lehet vele kockulni. :)
ha kockulni akarsz xboxot vegyél. nekem van egy wiim, de később majd ujitok xboxot is, főleg a kinect miatt.
a wii az inkább társoságba poén, ritkán, 1-2 orára. xboxra meg vannak komoly játékok, igazán lehet vele kockulni. :)
Meg hozzá nagy TV-t, meg hangrendszert.
Annyiból egy nagyon jó gép röhögve kijön, ráadásul még pókerezni is lehet rajta. :)
TV-kártyával meg még tévézni is.
Tegnap jott ki torrenten James Bond: Bloodstone nevu jateka xbox-ra. Mindenkinek tudom ajanlani, nagyon ott van a szeren!Egyik legjobb box-os jatek szvsz.
Tegnap jott ki torrenten James Bond: Bloodstone nevu jateka xbox-ra. Mindenkinek tudom ajanlani, nagyon ott van a szeren!Egyik legjobb box-os jatek szvsz.
Van egy eladó Xbox arcade-om chipelve, játékokkal,dobozával, minden alkatrésszel. 1,5 hónapot volt használva.
irányár:35k
Játszik vagy játszott már valaki huzamosabb ideig az Elder Scrolls - Oblivion c. játékkal? Meg lennék lepve ha nem :) Régen egyszer már rácuppantam, de most hiába teszem fel állandóan összeomlik ahogy az első mission során kiérek a szabadba.
Neten rákerestem de kb annyi nyomorult bug, hotfix és patch van fent (meg crash prevention system :)) ) hogy kezdem feladni.
Bármi segítséget szívesen vennék hogy mi a fax baja lehet.
Hát ismét gatulálok a világ összes szoftverfejlesztőjének.
Megtaláltam a megoldást: Fel tettem egy 2 évvel ezelőtti videokártya-drivert.
No comment bazz...
Hát ismét gatulálok a világ összes szoftverfejlesztőjének.
Megtaláltam a megoldást: Fel tettem egy 2 évvel ezelőtti videokártya-drivert.
No comment bazz...
nem tudtok valami egyszerűbb játékot amit nagy fun multiba tolni?
olyanra gondolok mint pl a klasszikus dyna, worms vagy ilyesmik, ahol nem azon van a lényeg, hogy rohadtsok játékóra alatt kiskillesedsz, hanem kb. 5 perc alatt teljes mélységében érted a játékot :D
sc2-t amúgy le kellett törölnöm az újévi grindhez, mert túl sokat toltam :D