Holdenper
Válasz Jonas 77 kommentjére
2013. máj. 7. 16:34

Van aki tolja a GW2-őt? Nem vagyok oda az MMORPG-kért, de ez eléggé adja.

Érdekes fajok, kasztok, ****a játékmenet, harcok, szép grafika, nem annyira repetitív, mint a többi MMO.

Egyedül a szintlépéseknél hiányolom a sok választási lehetőséget (pl attribute-okra pontok költése, különböző skillekre is kevés pontot lehet költeni). Ilyen Fallout, Baldur's Gate-féle rendszer jó lett volna bele, de ezen kívül, meg 1-2 apróságon kívül kb tökéletes

Zolido
Válasz Morzdomigron kommentjére
2013. máj. 17. 21:46

League of legendet nem tolja valaki?:) 3v3 rankedhez jó lenne egy csapatot összerakni :D

Buytherest
2013. júl. 17. 7:59

aki az előző hsz miatt csóválta a fejét és/vagy rossz a karmája kéne nekem egy dota2 meghívó. köszi

Venomorph
Válasz Buytherest kommentjére
2013. júl. 17. 9:45

aki az előző hsz miatt csóválta a fejét és/vagy rossz a karmája kéne nekem egy dota2 meghívó. köszi

a dota már nem béta és nem kell hozzá meghívó :)

Buytherest
2013. júl. 17. 9:57

ja vágom, de "Jelenleg 67828. vagy az indítási sorban." szóval várni kell pár napot

Maxxxika
2013. júl. 21. 11:27

Aki szerette a régi MK1, MK2-t, próbálja ki a Mortal Kombat Komplete Edition-t, végre egy olyan verzió, ami azok hangulatát idézi. Visszatért a 2D mozgás, van online harc, nekem nagyon bejön.
NCore webshopból beszerezhető, a Kaos rip nekem hibátlan Win7-en.
[video=youtube;FLVP1ZyOEhA]https://www.youtube.com/watch?v=FLVP1ZyOEhA[/video]

Holdenper
Válasz Maxxxika kommentjére
2013. júl. 24. 0:55

Nem rossz, mondjuk ha lenne időm gamelni, akkor szerintem Guild Wars 2-őt csapatnám, vagy Bioshock Infinitet, vagy befejezném a Deadpoolt (ami amúgy nem rossz játék, beteg humor, képregényhős, hack'n'slash)

mkbla
2013. júl. 24. 9:12

Wow dejó, gamer topic :)

ja dota2-höz nem kell meghívó, én is vártam rá egy csomót, de igazából nem nyerte meg a tetszésemet, valahogy úgy nemtom de gagyi lett, maga grafika, a nézet, nekem nem igazán jöttek be, eleinte nem is láttam hogy mivan, csupán haverok miatt regeltem meg,hogy kipróbáljam ha már ekkora nagy hírverése volt :D Én részemről csalódás. Ellentétben a wc3-as dotával :D na az mindent vitt, éjszakákat lanpartiztunk meg toltuk csapatokban a neten (kani/garena) nagyonnagy állatság volt, még most is néha összejövünk régi cimbikkel, de valahogy csak TD, Hero Siege, meg egyéb hülyeségeket játszunk, próbáltuk a dotát is mint anno de valahogy már nem jön át, teljesen elszoktam tőle és idegesít az irányítás+vásrálás+minden :D Maradunk a többi kiegészítőknél.
LOL-t is kipróbáltam, de enyhénszólva nem nyerte meg a tetszésem, úgyhogy nem is fogok itt ódákat zengeni mennyire játszhatatlan értelmetlen sz@r, grafikailag 0, vagy még alatta :D Azt is csak haverok miatt toltam kicsit, de valahogy nagyon nem gyere be.
Amit viszont mostanában megint elkezdtem tolni, és ami sokkal jobban hasonlít a dotára, az nem más mint a Heroses Of Newerth. Valaki kis hon esetleg? Játszik vele valaki? Szivesen játszanék akár itteni emberkékkel is :)
WOW-ról már szerencsére lejöttem, régen nagy wowkocka voltam, de ma már tiszta vagyok. :)

D3-at is kipróbálnám, de egyelőre nem vagyok hajlandó annyit fizetni érte mint amibe kerül.

NovaTerra
2013. aug. 14. 21:49

EA HumbleBumble akár 1 dollárért nagyon jó eredeti játékok. https://www.humblebundle.com/

R1per2
Válasz Jonas 77 kommentjére
2013. okt. 29. 15:45

Diablo3 Hardcore, Monster Power Level 10, Self Found. :cool:
HHC (MPLVL10HC)

Élő ügyfélszolgálat