Krono
Válasz Morzdomigron kommentjére
2012. máj. 14. 23:58

What is Diablo III? | Diablo III Hungary

Na jó szerintem ezt nem veszem meg, mert rohadt sok időt elvenne, és inkább marad a grind, meg a nyár is jön... :)) Egyébként biztos fasza lesz

Morzdomigron
Válasz Krono kommentjére
2012. máj. 15. 1:33

Due to high concurrency the login servers are currently at full capacity. This may cause delays in the login process, account pages and web services.

We apologise for any inconvenience this may cause and thank you for your patience while this is being resolved.

Eddig senki nem maradt le semmiről.

edit

http://noob.hu/2012/05/14/D3servers2.gif

:>

edit2:
Bent vagyok! :P

Holdenper
2012. máj. 15. 16:36

lol:D egyik ismerősöm már ki is vitte a normált 4 fős coopban:D

Brader
Válasz Holdenper kommentjére
2012. máj. 15. 22:02

Sikerült már valakinek beröffenteni a dio3at? Szerver problémákat ír végig :(

Krono
Válasz Brader kommentjére
2012. máj. 15. 23:15

Sikerült már valakinek beröffenteni a dio3at? Szerver problémákat ír végig :(

Fentebb írták már,hogy sikerült belépni, nem értek ehhez a játékhoz,de egy pár napig tuti ilyen lesz :)

Morzdomigron
Válasz Brader kommentjére
2012. máj. 15. 23:29

Én bent vagyok, de egy két órája elég ratyi a latency (1-2k). Harmadjára szakadt a kapcsolat.

Kubesz0607
2012. máj. 16. 0:36

Nem tudom van-e olyan aki játszik a PES2012-vel, kéne egy kis segítség. Premier L.-ben nekem a csapatoknak a neve full más. Egyedül a Tottanham és a MU neve jó nálam (és City drukkerként velük nem szivesen lennék:)). Honnan tudnék letölteni egy packot hozzá? (Vagy manuálisan van olyan menü ahol be lehet állítani?) Előre is THX!

78draneR
Válasz Kubesz0607 kommentjére
2012. máj. 16. 0:46

Nem tudom van-e olyan aki játszik a PES2012-vel, kéne egy kis segítség. Premier L.-ben nekem a csapatoknak a neve full más. Egyedül a Tottanham és a MU neve jó nálam (és City drukkerként velük nem szivesen lennék:)). Honnan tudnék letölteni egy packot hozzá? (Vagy manuálisan van olyan menü ahol be lehet állítani?) Előre is THX!

PES Hungary | Letöltések

itt nagy eséllyel találsz rá megoldást.én 2011-el játszottam sokat és ott is más nevük volt a csapatoknak, de ez nem olyna nagy problem szerintem.az biztos hogy a 11-re van patch ami 12-es keretet és rendes csapatneveket módosít

lourker
Válasz Kubesz0607 kommentjére
2012. máj. 16. 0:47

Szia

Szoktak készíteni a játékosok frissítésetek amibe a lineup-ok is frissülnek meg a csapatnevek is bekerülnek általában.(talán a peshungary-n érdemes megnézni)

Kubesz0607
Válasz lourker kommentjére
2012. máj. 16. 0:50

Sziasztok!

Köszi szépen a válaszokat, már csekkolom is! :)

Élő ügyfélszolgálat