What is Diablo III? | Diablo III Hungary
Due to high concurrency the login servers are currently at full capacity. This may cause delays in the login process, account pages and web services.
We apologise for any inconvenience this may cause and thank you for your patience while this is being resolved.
Eddig senki nem maradt le semmiről.
edit
http://noob.hu/2012/05/14/D3servers2.gif
:>
edit2:
Bent vagyok! :P
lol:D egyik ismerősöm már ki is vitte a normált 4 fős coopban:D
Sikerült már valakinek beröffenteni a dio3at? Szerver problémákat ír végig :(
Sikerült már valakinek beröffenteni a dio3at? Szerver problémákat ír végig :(
Én bent vagyok, de egy két órája elég ratyi a latency (1-2k). Harmadjára szakadt a kapcsolat.
Nem tudom van-e olyan aki játszik a PES2012-vel, kéne egy kis segítség. Premier L.-ben nekem a csapatoknak a neve full más. Egyedül a Tottanham és a MU neve jó nálam (és City drukkerként velük nem szivesen lennék:)). Honnan tudnék letölteni egy packot hozzá? (Vagy manuálisan van olyan menü ahol be lehet állítani?) Előre is THX!
Nem tudom van-e olyan aki játszik a PES2012-vel, kéne egy kis segítség. Premier L.-ben nekem a csapatoknak a neve full más. Egyedül a Tottanham és a MU neve jó nálam (és City drukkerként velük nem szivesen lennék:)). Honnan tudnék letölteni egy packot hozzá? (Vagy manuálisan van olyan menü ahol be lehet állítani?) Előre is THX!
Szia
Szoktak készíteni a játékosok frissítésetek amibe a lineup-ok is frissülnek meg a csapatnevek is bekerülnek általában.(talán a peshungary-n érdemes megnézni)
Sziasztok!
Köszi szépen a válaszokat, már csekkolom is! :)