Brader
Válasz Kubesz0607 kommentjére
2012. máj. 16. 11:30

Ha vkinek van kedve közösen tolni a diablo 3-at írjon rám privátot. Akár csak egy gyors próba erejéig is!

Galambos Tarzan
Válasz Brader kommentjére
2012. máj. 16. 11:38

Az lenne a kérdésem, hogy az alábbi konfigurációval tudnám -e futtatni normálisan a Diablo3 -at?

Asztali PC:

Asus P5Q alaplap

Intel Core2 Duo CPU 2.53 GHz processzor

Nvidia Geforce 9600 GT 512MB DDR3 videókártya

3GB DDR2 RAM

Win7 ultimate

Samsung 21,5 Full HD monitor

V.Peti
Válasz NovaTerra kommentjére
2012. máj. 16. 12:48

keresek vmi szerepjátékot a nyárra, de nem amiben az idióta mészárlás és tápolás az elsődleges. imádtam a baldurs gate2-t. kelljen benne agyalni, szopni a küldetésekkel és ne legyen erősen harcközpontú. a grafika nem fontos, inkább a játékélmény. milyet ajánlanátok?

Holdenper
Válasz V.Peti kommentjére
2012. máj. 16. 20:56

keresek vmi szerepjátékot a nyárra, de nem amiben az idióta mészárlás és tápolás az elsődleges. imádtam a baldurs gate2-t. kelljen benne agyalni, szopni a küldetésekkel és ne legyen erősen harcközpontú. a grafika nem fontos, inkább a játékélmény. milyet ajánlanátok?

Újabb érdekel?
Planescape Torment állítólag elég jó (engem mondjuk nem fogott meg, de az keményvonalas rpg, sok dumálással, fasza sztorival, stb).

Planescape: Torment Review - YouTube

Nekem a Mass Effect sorozat is nagyon bejött. Nagyon érdekes, jól kidolgozott a sztorija. Nekem leginkább a kettes tetszett (az egyben elég sok az idegesítő dolog, a három meg kevésbé rpg-s). Amúgy 3rd person shooter, de van benne szintlépés, inventory, rakat párbeszéd, jó/rossz döntések.

Mass Effect Review - YouTube
GameSpot Reviews - Mass Effect 2 - YouTube
GameSpot Reviews - Mass Effect 3 (PC, PS3, Xbox 360) - YouTube

Ott van még a Knights of the Old Republic. Ha bírod a star warst, szerintem ez is be fog jönni. Mindkét része nagyon jó

Star Wars: Knights of the Old Republic Review - YouTube
Star Wars: KOTOR 2 Gamespot Xbox Review - YouTube

Még ott van A Dragon Age: Origins (a kettő ebből nem olyan jó, és erősen harcközpontú lett:-/)

Dragon Age: Origins Video Review by GameSpot - YouTube

Meg régebbiek közül az Icewind Dale 1-2 (ez hasonlít kinézetben, meg játékmenetben leginkább a BG2-re szerintem...ez mondjuk kicsit egyszerűbb sztorival rendelkezik, de néhány fronton pedig jóval többet ad (itt lehet pl sötételffel lenni:D) )
Ehhez nem találtam normális videót, de kb ugyanúgy néz ki, mint a BG2, meg ugyanaz a játékmenet.

Ami még kötelező lehet rpgsként, az a Skyrim:) Szép, király játékmenet, érdekes fejlődési rendszer, hosszú, szóval minden benne van egy fasza játékhoz

GameSpot Reviews - The Elder Scrolls V: Skyrim - YouTube

R1per2
2012. máj. 31. 18:04

tolom dió3-at, magyar hardcore partner kerestetik :)

Morzdomigron
Válasz R1per2 kommentjére
2012. máj. 31. 19:21

tolom dió3-at, magyar hardcore partner kerestetik :)

A karakter és/vagy a játékos a hardcore? :D

R1per2
Válasz Morzdomigron kommentjére
2012. máj. 31. 19:38

áá, csak az előbbi, az első próbálkozásom act2 végén meg is halt :mad:

Morzdomigron
Válasz R1per2 kommentjére
2012. jún. 2. 11:51

HC kari nálam nem játszik, annyira azért nem stabilak a szerverek :D

psycho
2012. jún. 2. 12:40

Holdenper már sok mindent elmondott, Skyrim persze erősen javallott (ahogy a Morrowind és az Oblivion is), ahogy a Bethesda másik játékai is, a Fallout 3, illetve a Fallout 3 New Vegas. Lenne azért még pár tippem: Arcanum, Neverwinter Nights, Witcher.

Jonas 77
Válasz psycho kommentjére
2013. máj. 7. 14:53

Egyszerű de annál viccesebb és érdekesebb game: Don't Starve

Homepage:
Don't Starve | Survive! Collect! Attack!

Gameplay:
Don't Starve Gameplay and Core Mechanics - YouTube

Élő ügyfélszolgálat