na hogy építő jellegű is legyen:
a, olyannal kell összejönni, aki pokerol (asszem nem sok van :( )
b, rá kell szoktatni :D
c, "ezt most pókeres pénzből fizetjük"
én tök építő voltam :)
nekem símán megy kapcsolat melett havi 75k hand 120k handnél kezdett az asszony furcsán nézni rám hogy kevéset vagyok vele
Ha valakiben felmerül, hogy inkább grindel mint csajozik, annál valami baromira nincs rendjen. :)
Mikor a mostanival elkezdtünk járni, akkor mondtam neki, hogy azt úgy próbálja megemészteni hogy időnként egész péntek éjjel játszom valahol élőben. MOndta hogy amíg nem kényszeres, addig őt nem zavarja.
Bár én azért elég keveset grindelek (a sok munka mellett nincs rá időm :D).
Mikor a mostanival elkezdtünk járni, akkor mondtam neki, hogy azt úgy próbálja megemészteni hogy időnként egész péntek éjjel játszom valahol élőben. MOndta hogy amíg nem kényszeres, addig őt nem zavarja.
Bár én azért elég keveset grindelek (a sok munka mellett nincs rá időm :D).
Ez szerintem partnerfüggő. A kutya inkább ott van elásva, hogy alapból milyen a viszonyod asszonypajtással, illetve hogy tekint a pókerre: hozzád hasonló a véleménye, vagy számára ez egy megvetendő dolog.
Erre is igaz, mint minden másra a párkapcsolatok terén: akkor működik egy kapcsolat, ha a fontos, meghatározó dolgokban egyezik a véleményetek. A fontos dolgokba itt beleértendő a párod számára fontos dolgok és a te számodra fontos dolgok.
Ha a szíved hölgye számára a póker csak egy szükséges rossz, amit elvisel veled kapcsolatban, akkor előbb utóbb ez egyre nagyobb konfliktus forrás lesz.