most komolyan ennek mi értelme volt ebben a topicban?
Ha valakiben felmerül, hogy inkább grindel mint csajozik, annál valami baromira nincs rendjen. :)
Idevág, csak annyi. Ja! A lényeg 01.37-nél kezdődik.
mondjuk kezdhette volna így is hogy ott nézzük, mert én az ilyeneket nem bírom végig nézni
Vagy nem csak hobby-ból játszik. De nem a csajozás a téma. :S
Ha nem hobbybol jatszol, akkor a poker a "munkad", a grind pedig a "munkaidod". Persze kenyelmetlen idoben van, de ezek a problemak akkor is fent allnanak, ha ejszakai portas lenne valaki. Ha eleget keresel, es normalisan probalod beosztani az idot (pl. hetente legalabb 1-2 estet a baratnoddel toltesz...) akkor valoszinuleg nem lesz gond.
Sokunknal pedig az a gond (es a parunk is valoszinuleg ezt nehezteli), hogy munkaido utan meg lenyomnank 4-5 ora pokert kozepes teljesitmennyel, (mondjuk egy hamburgersuto oraberevel). Ha nekem lenne egy nom, aki minden este WOW-n nyomulna 4-5 orat, valszeg en is dobnam.
A munkahelyi jött össze? :) (Bocsi csak nagyon néha olvasom a blogodat)
Ezzel kapcsolatban felmerült bennem, hogy milyen arányban vannak a szebbik nem képviselői a magyar pókeresek körében? Lehet-e póker fun barátnőt találni? Vajon mekkora a szabad kínálat?
E téren tapasztaltak esetleg írhatnának erről.
Én mondjuk azért nem örülnék neki, hogy a barátnőm grindelne, s emiatt esetleg nem férnék a géphez... :)
Ismerje a játékot, hogy tudja mi miért történik, de ne legyen egy szupergrinder. Olyan ez, mint ha van egy barátnőd aki szereti a sört - ez rendben van, néha igyon, ha éppen olyanja van. De olyan nő, aki rendszeresn sörözik??? És akkor mi lesz? Reggel felkelek és nincs sör a hűtőben???? Azért csak óvatosan...
A legrosszabb ha másik focicsapatnak drukkol mint te :D