A legrosszabb ha másik focicsapatnak drukkol mint te :D
Én mondjuk azért nem örülnék neki, hogy a barátnőm grindelne, s emiatt esetleg nem férnék a géphez... :)
Megoldás: kell venni még egy gépet. :)
Én mondjuk azért nem örülnék neki, hogy a barátnőm grindelne, s emiatt esetleg nem férnék a géphez... :)
Ismerje a játékot, hogy tudja mi miért történik, de ne legyen egy szupergrinder. Olyan ez, mint ha van egy barátnőd aki szereti a sört - ez rendben van, néha igyon, ha éppen olyanja van. De olyan nő, aki rendszeresn sörözik??? És akkor mi lesz? Reggel felkelek és nincs sör a hűtőben???? Azért csak óvatosan...
Két laptop és egy asztali gépem van, tehát csak elméleti a probléma, mint ahogyan a sörös (hiszen mindig van tartalék), csak szemléltetni próbáltam... ;)
Rutintalanok vagytok :D
Én a pálinkát a kosarascipőim mögé rejtettem, így csak az tudja meginni, aki hajlandó arra a küldetésre, hogy bemásszon a sportszerekkel teli szekrényembe :D
Amúgy én még olyan nővel nem nagyon találkoztam aki preferálná, hogy a párja pókerezik. Pedig biztos van.
Rutintalanok vagytok :D
Én a pálinkát a kosarascipőim mögé rejtettem, így csak az tudja meginni, aki hajlandó arra a küldetésre, hogy bemásszon a sportszerekkel teli szekrényembe :D
Amúgy én még olyan nővel nem nagyon találkoztam aki preferálná, hogy a párja pókerezik. Pedig biztos van.
A legrosszabb ha másik focicsapatnak drukkol mint te :D
Szerintem simán összefér a nő (tartós kapcsolat)+ grind. Kicsit necces néha de megéri.
Mondjuk veszekedéseknél sokszor följött ezidáig :"Jólvan, úgyis tudom,hogy pókerezni akarsz!"..., de csak irigykedik szerintem.:)
Mióta járunk elég sok villám sessiont kell,hogy toljak (munka után abban a kis időben), amikor éppen zuhanyzik vagy főz vagy a kocsimat mossa, akkor én gyorsan beülök a gép elé és "engedélyt kérek".
Persze akkor nincs szó pókerről, mikor szórom rá a bankrollt .Mondjuk már teljesen azonosult ezzel az életvitellel szóval egy szava sincs, sőt pártolja az egészet.
De szerintem amúgy sem egészséges dolog a póker szociális tekintetben.
Akkor lehet a legjoban játszani ha a mgefelelő nyugalmi állapotban vagy és kevés pókerrel ellentétes inger ér.
Most mondjuk ez egy olaszos nő mellet igen nehéz feladat lehet szvsz.
Ezért szerethettem anno a loosefish olaszokat i4-en??:))
...
Mióta járunk elég sok villám sessiont kell,hogy toljak (munka után abban a kis időben), amikor éppen zuhanyzik vagy főz vagy a kocsimat mossa
...