Póker Fórum Archívum > Minden más > Grind vs. hölgyek

kocka21
Válasz Agitator kommentjére
2009. júl. 10. 14:09

A legrosszabb ha másik focicsapatnak drukkol mint te :D

Vagy, ha másik pártra szavaz. Sok esetben abból még válás is van. :)

kocka21
Válasz bojanika kommentjére
2009. júl. 10. 14:10

Én mondjuk azért nem örülnék neki, hogy a barátnőm grindelne, s emiatt esetleg nem férnék a géphez... :)

Megoldás: kell venni még egy gépet. :)

bojanika
Válasz kocka21 kommentjére
2009. júl. 10. 14:16

Megoldás: kell venni még egy gépet. :)

Két laptop és egy asztali gépem van, tehát csak elméleti a probléma, mint ahogyan a sörös (hiszen mindig van tartalék), csak szemléltetni próbáltam... ;)

Arsen
2009. júl. 10. 14:24

Én mondjuk azért nem örülnék neki, hogy a barátnőm grindelne, s emiatt esetleg nem férnék a géphez... :)
Ismerje a játékot, hogy tudja mi miért történik, de ne legyen egy szupergrinder. Olyan ez, mint ha van egy barátnőd aki szereti a sört - ez rendben van, néha igyon, ha éppen olyanja van. De olyan nő, aki rendszeresn sörözik??? És akkor mi lesz? Reggel felkelek és nincs sör a hűtőben???? Azért csak óvatosan...

hááháá! ez mekkora :D

Egyébként nagyon egyet értek. Az én barátnőmnek most tanítgatom a szabályokat, meg mutatok néha 1-2 érdekesebb leosztást HSP-ből, hogy kicsit vizuálisabb is legyen az egész, de annak nem feltétlen örülnék ha ennél jobban belekavarodna a pokiba.

Az alapkérdéshez pedig annyit, hogy simán megfér a poki és a barátnő együtt. Persze fontos az aranyközépút, egyiket sem szabad nagyon elhanyagolni. :D Van pl. úgy is hogy ha nála vagyok, és épp valami csajos filmet akar megnézni vagy valami mást csinál, addig én a másik gépen játszom kicsit, sőt néha Ő mondja hogy nyugodtan játszak ha akarok. Érdekes, hogy az Ő gépén HM nélkül is keményen plusszos vagyok :D

kocka21
2009. júl. 10. 14:31

Két laptop és egy asztali gépem van, tehát csak elméleti a probléma, mint ahogyan a sörös (hiszen mindig van tartalék), csak szemléltetni próbáltam... ;)

Tiszta sor. Mondjuk, ha a sört kiiná a hűtőből azt én sem komálnám túlzottan. :)

Agitator
Válasz kocka21 kommentjére
2009. júl. 10. 15:00

Rutintalanok vagytok :D
Én a pálinkát a kosarascipőim mögé rejtettem, így csak az tudja meginni, aki hajlandó arra a küldetésre, hogy bemásszon a sportszerekkel teli szekrényembe :D

Amúgy én még olyan nővel nem nagyon találkoztam aki preferálná, hogy a párja pókerezik. Pedig biztos van.

V.Peti
2009. júl. 10. 15:06

Rutintalanok vagytok :D
Én a pálinkát a kosarascipőim mögé rejtettem, így csak az tudja meginni, aki hajlandó arra a küldetésre, hogy bemásszon a sportszerekkel teli szekrényembe :D

Amúgy én még olyan nővel nem nagyon találkoztam aki preferálná, hogy a párja pókerezik. Pedig biztos van.

Nem a pókerrel van a baj, lehet az ejtőernyő, haverok, sörözés...a lényeg, hogy nem vele vagy, nem rá figyelsz, ezt nem tolerálják sokszor, néha helyesen.
Egyetértek titcarral, olyan lányt kell keresni, aki nem igényli a mindennapos sülve-főve életet. Ha meg két ember kedveli egymást megoldják a közös találkozást és az együttlétet, akár még 8 óra játék során is.

Zehy
2009. júl. 10. 15:14

A legrosszabb ha másik focicsapatnak drukkol mint te :D

Eleve gáz, ha szereti a focit :)

gergo221
Válasz Zehy kommentjére
2009. júl. 10. 15:31

Szerintem simán összefér a nő (tartós kapcsolat)+ grind. Kicsit necces néha de megéri.
Mondjuk veszekedéseknél sokszor följött ezidáig :"Jólvan, úgyis tudom,hogy pókerezni akarsz!"..., de csak irigykedik szerintem.:)

Mióta járunk elég sok villám sessiont kell,hogy toljak (munka után abban a kis időben), amikor éppen zuhanyzik vagy főz vagy a kocsimat mossa, akkor én gyorsan beülök a gép elé és "engedélyt kérek".
Persze akkor nincs szó pókerről, mikor szórom rá a bankrollt .Mondjuk már teljesen azonosult ezzel az életvitellel szóval egy szava sincs, sőt pártolja az egészet.
De szerintem amúgy sem egészséges dolog a póker szociális tekintetben.
Akkor lehet a legjoban játszani ha a mgefelelő nyugalmi állapotban vagy és kevés pókerrel ellentétes inger ér.
Most mondjuk ez egy olaszos nő mellet igen nehéz feladat lehet szvsz.
Ezért szerethettem anno a loosefish olaszokat i4-en??:))

kocka21
Válasz gergo221 kommentjére
2009. júl. 10. 15:48

...
Mióta járunk elég sok villám sessiont kell,hogy toljak (munka után abban a kis időben), amikor éppen zuhanyzik vagy főz vagy a kocsimat mossa
...

Barátom! Te aztán tudsz élni! A barátnőd mossa a kocsidat. :)

Élő ügyfélszolgálat