fehér kenyeret is fogyasztok kb napi 1/4-1/2 kg körül --> ???
5 kilót simán lehet hízni 3 hónap alatt, csak az nem izom lesz :)
titcar gondolom valami olyasmire gondolt, mint Arnold (Swarczi) amikor azt mondta: "Fehér kenyér=fehér halál".
Amúgy meg annyira nem akarom kipattintani magam hogy ne tudjam megvakarni a kezemmel a hátamat, csak jól/jobbban akarok kinézni. :)
ez a veszély nem is fenyeget még pár évig, akkor sem ha rendesen edzel és étkezel:))
a foci-kenyér kombóval pedig semmire sem mész, felejtsd el....
Kb. 5-6 éve ugyanennyi a súlyom, szóval nem fogok elhízni. :D
Ne mis akarok menni semerre a foci kenyér kombóval! Azért csinálom mert finom és jólesik! That's all folks!
Az a baj, hogy ez a heti 5 edzés és no cukor/kenyér olyan drasztikus változtatás egy átlag embernek, hogy rövid időn belül feladja.
Igazság szerint heti 3 edzéssel és egy fehérjével is látható eredményt lehet elérni, gondolom nem mindenki akar testépítő bajnoki babérokra törni.
Itt félreértés van uraim! Én nem azért eszek kenyeret, mert attól szeretnék 60-as karokat, csak kérdeztem, hogy baj-e ha sokat eszem belőle. Próbálom csökkenteni a fehér kenyér bevitelem, illetve helyettesíteni rozskenyérrel+ minden nap 3-4 tojás turmixba/melegszenyába + sok rizs és sok hús mindamellett hogy úg kezdem a napjaim, hogy kimegyek a kertbe és lelegelem az éppen aktuális gyümölcsöt.
Shokyu tetszett a videó! Nagyjából ugyanezeket a gyakorlatokat csinálom én is.
-Bemelegítés
-TRX 3 féle húzódzkodás (váll, mell, oldalsó hátizmok)
-felülés (has)
-fekvenyomás (váll, mell, tricepsz)
-2 kezes bicepsz
Most akarok venni egy ízületmegőrző kapszulát+egy jó fehérjét. Ajánlatok?
100% Whey Pro (3 kg) - MHN Sport
ennél jobb ár/érték arányút nemigen kapsz
100% Whey Pro (3 kg) - MHN Sport
ennél jobb ár/érték arányút nemigen kapsz