Ez itt a legnagyobb baj... Túl bonyolult ügy ez az edzés dolog. Én is sokszor elterveztem már, hogy feldobok magamra pár kiló izmot, de mindenki mindenfélét mond és nem tudtam eldönteni milyen irányba induljak el, hogy tényleg legyen értelme. Vesztegetni meg nem akartam az időt. Ahhoz túl fárasztó, hogy hiábavaló legyen.
Az lehet, hogy kicsit drágább, de tudsz Skrill/Neteller-rel fizetni, és 10k felett így ingyenes a kiszállítás.
Így kb ugyanannyiba jön ki.
Ez itt a legnagyobb baj... Túl bonyolult ügy ez az edzés dolog. Én is sokszor elterveztem már, hogy feldobok magamra pár kiló izmot, de mindenki mindenfélét mond és nem tudtam eldönteni milyen irányba induljak el, hogy tényleg legyen értelme. Vesztegetni meg nem akartam az időt. Ahhoz túl fárasztó, hogy hiábavaló legyen.
Én csak annyit mondok neked (12 éve járok edzőterembe), hogy nézz fel a bodybuilder.hu-ra ott mindenben segítségedre lesznek.
Én csak annyit mondok neked (12 éve járok edzőterembe), hogy nézz fel a bodybuilder.hu-ra ott mindenben segítségedre lesznek.
Ugyanez, bár mondjuk, ha tömeget szeretnél felszedni szerintem egy ideig ne nézd nagyon, hogy mit eszel max. mekis és hasonló sz*rokat kerüld meg esetleg a fehér kenyeret, de ez alkat kérdése is, mert én bármit ettem száraz, eres maradtam.
Plusz nem táplálékkiegészítő cégek által szponzorált étkezéskutatók mostanában azt állítják, hogy edzés szempontjából elsődleges a mennyiség és csak másodlagos a minőség.
Illetve a fehérje befogadó képessége is kisebb a szervezetünknek, mint amit sok helyen olvasni, de hát ugye ez is milliárd dolláros biznisz.
Ja és a bodybuilder.hu valóban mindenben segít, csak Bunny-tól ne kérdezz hülyeséget:D
Ja, az kicsit vicces, hogy kenyeret ne egyél, bcaa/vitargo/kreatin/maltodextrin/g-bomb/l-karnitin az mehet :D
A fehérjebevitelről már én is olvastam, hogy van egy határérték (30g), ami felett csak ablakon kidobott pénz a bevitele.
pl itt is írnak róla:::tesztoszteron - Tesztoszteron eMagazin / A tudomány világa: maximális izomprotein-szintézis fehérje adagja, kreatin és anabolikus hormonok
Mennyi időre határérték a 30g? 1 órára, napra, hétre?
jájj de tudtam. Gondolkoztam is, hogy beleírjam-e.
1év természetesen :D
Amúgy gondolom/ étkezés