Póker Fórum Archívum > Minden más > Hajrá Magyarország!!!

ervino
Válasz ceewyl kommentjére
2009. aug. 27. 19:30

Fiorentina szerintem erősebb, mint a Lyon.
Én legalábbis őket várom második továbbjutónak.

Én inkább a Debrecent :)

matusow88
Válasz ervino kommentjére
2009. aug. 27. 19:34

amúgy idegenben valószínűleg simán zakózunk, de itthon a lyonon kívül a másik kettőt megverhetjük sztem. fogunk pontokat szerezni, ez egészen biztos. :)

addict776
Válasz matusow88 kommentjére
2009. aug. 27. 19:50

A Lyon és a Pool ellen annyi esélyünk van, mint gutshotnak a flopfull ellen.
Az olaszokkal meg talán itthon ikszelhetünk..

mijamoto
Válasz castor11 kommentjére
2009. aug. 27. 20:18

Szerintem meg az olaszoknak esélye se lesz az első 2 helyre.Az olasz foci mellett már elment a világ,gyengék,A lyonnak meg óriási tapasztalata van a BL-ben,igaz ök is gyengébbek,mint voltak.
Megismétlem,az olaszok ellen van keresnivalónk,de ahhoz is sok mindennek össze kell jönni!
De azért hajrá Loki,Barca!:)

Argentína
Válasz mijamoto kommentjére
2009. aug. 27. 20:29

Szerintem meg az olaszoknak esélye se lesz az első 2 helyre.Az olasz foci mellett már elment a világ,gyengék,A lyonnak meg óriási tapasztalata van a BL-ben,igaz ök is gyengébbek,mint voltak.
Megismétlem,az olaszok ellen van keresnivalónk,de ahhoz is sok mindennek össze kell jönni!
De azért hajrá Loki,Barca!:)

olasz foci gyenge? (mondjuk tény, egy klubot se vett meg gazdag arab vagy zsido, mint Angliában...)

az olasz foci nem egyenlo a Fiorentinaval, náluk erosebb sztem is a Lyon, de mondjuk egy Milan, Inter, Juve ellen a Lyonnak sincs sok esélye...

BaXee
Válasz Argentína kommentjére
2009. aug. 27. 20:52

Fiorentina ellen van szerintem esély...Lyon,L'pool felejtős...De ne legyen igazam...

Szerk: Egyszerűbb lett volna ha addictal egyetértek:)

matusow88
Válasz BaXee kommentjére
2009. aug. 27. 21:14

Fiorentina ellen van szerintem esély...Lyon,L'pool felejtős...De ne legyen igazam...

Szerk: Egyszerűbb lett volna ha addictal egyetértek:)

szerintem nem. idegenben liverpool meg lyon ellen 10-90-et, a fio ellen 30-70-et játszunk. itthon meg mindenkivel 40-60-at :D

High_TT
Válasz matusow88 kommentjére
2009. aug. 27. 21:30

beszéltek hülyeségeket!
Debrecen nyeri a BL-t és kész!:D

mijamoto
Válasz Argentína kommentjére
2009. aug. 27. 21:44

olasz foci gyenge? (mondjuk tény, egy klubot se vett meg gazdag arab vagy zsido, mint Angliában...)

az olasz foci nem egyenlo a Fiorentinaval, náluk erosebb sztem is a Lyon, de mondjuk egy Milan, Inter, Juve ellen a Lyonnak sincs sok esélye...

Igen,gyenge!Az angol,spanyol élvonalhoz képest gyenge.Nézz meg egy olasz bajnokit összehasonlítva egy angol,vagy spanyollal.Ha nem látod a különbséget,akkor.....:)

tentaculata
Válasz Banderas79 kommentjére
2009. aug. 27. 22:03

Na akkor valaki találjon ki valami jó tippelős játékot és induljon a banzai:)

Én 5 túró rudit teszek 1 ellenében, hogy nem szerez a Loki 14 pontnál többet ebben a csoportban.

Élő ügyfélszolgálat