Fiorentina szerintem erősebb, mint a Lyon.
Én legalábbis őket várom második továbbjutónak.
amúgy idegenben valószínűleg simán zakózunk, de itthon a lyonon kívül a másik kettőt megverhetjük sztem. fogunk pontokat szerezni, ez egészen biztos. :)
A Lyon és a Pool ellen annyi esélyünk van, mint gutshotnak a flopfull ellen.
Az olaszokkal meg talán itthon ikszelhetünk..
Szerintem meg az olaszoknak esélye se lesz az első 2 helyre.Az olasz foci mellett már elment a világ,gyengék,A lyonnak meg óriási tapasztalata van a BL-ben,igaz ök is gyengébbek,mint voltak.
Megismétlem,az olaszok ellen van keresnivalónk,de ahhoz is sok mindennek össze kell jönni!
De azért hajrá Loki,Barca!:)
Szerintem meg az olaszoknak esélye se lesz az első 2 helyre.Az olasz foci mellett már elment a világ,gyengék,A lyonnak meg óriási tapasztalata van a BL-ben,igaz ök is gyengébbek,mint voltak.
Megismétlem,az olaszok ellen van keresnivalónk,de ahhoz is sok mindennek össze kell jönni!
De azért hajrá Loki,Barca!:)
Fiorentina ellen van szerintem esély...Lyon,L'pool felejtős...De ne legyen igazam...
Szerk: Egyszerűbb lett volna ha addictal egyetértek:)
Fiorentina ellen van szerintem esély...Lyon,L'pool felejtős...De ne legyen igazam...
Szerk: Egyszerűbb lett volna ha addictal egyetértek:)
beszéltek hülyeségeket!
Debrecen nyeri a BL-t és kész!:D
olasz foci gyenge? (mondjuk tény, egy klubot se vett meg gazdag arab vagy zsido, mint Angliában...)
az olasz foci nem egyenlo a Fiorentinaval, náluk erosebb sztem is a Lyon, de mondjuk egy Milan, Inter, Juve ellen a Lyonnak sincs sok esélye...
Na akkor valaki találjon ki valami jó tippelős játékot és induljon a banzai:)