Póker Fórum Archívum > Minden más > Hajrá Magyarország!!!

andree
Válasz titcar kommentjére
2009. aug. 28. 12:39

btw nem tudom egész pontosan mit takar az uefa koefficiens

Az utolsó 5 év európai kupákban elért eredményei, ami alapján eldöntik melyik kalapba kerüljön az adott csapat a sorsolásnál.

CantusPutnok
Válasz titcar kommentjére
2009. aug. 28. 12:47

szóval kb. minden pont komoly eredménynek tekinthető :)

Ki fogad velem, hogy legalább 3 pontunk lesz? Szigorúan csak túró rudiban. :)

want2push
Válasz Argentína kommentjére
2009. aug. 28. 13:31

Lyon erosebb, igen jol igazoltak idén!

Ez így van. Alapból nem egy "rossz" csapat és csatár postra meg úgy tűnik sikerült nagyot húzniuk.

buktar
Válasz Argentína kommentjére
2009. aug. 29. 20:30

olasz foci gyenge? (mondjuk tény, egy klubot se vett meg gazdag arab vagy zsido, mint Angliában...)

az olasz foci nem egyenlo a Fiorentinaval, náluk erosebb sztem is a Lyon, de mondjuk egy Milan, Inter, Juve ellen a Lyonnak sincs sok esélye...

+1 ;)

CantusPutnok
Válasz buktar kommentjére
2009. aug. 31. 16:35

WTF?!?!?!

Na erre varrjatok gombot...

Tudom, tudom, hogy a pénz nem a meccsből van hanem a BK-ból, de azért ez nálam kiverte a biztosítékot...

addict776
Válasz CantusPutnok kommentjére
2009. aug. 31. 16:39

az rtl kicsit elvan tévedve, eszméletlen

Zehy
Válasz addict776 kommentjére
2009. aug. 31. 16:46

az rtl kicsit elvan tévedve, eszméletlen

A legnézettebb műsor Mo-on x éve állandóan-folyamatosan, miért lennének eltévedve?

addict776
Válasz Zehy kommentjére
2009. aug. 31. 16:47

miért?

szerinted jó ez így?

Zehy
Válasz addict776 kommentjére
2009. aug. 31. 16:51

miért?

szerinted jó ez így?

Konkrétan nem érdekel a foci, nekem tökmindegy. Mondjuk felőlem aztán a BK is megszűnhetne holnaptól, nem fájna :)
Én csak azt akartam megvilágítani amúgy, h mi áll a döntés hátterében. Konkrétan 2mill állandó néző naponta.

tentaculata
Válasz CantusPutnok kommentjére
2009. aug. 31. 16:51

WTF?!?!?!

Na erre varrjatok gombot...

Tudom, tudom, hogy a pénz nem a meccsből van hanem a BK-ból, de azért ez nálam kiverte a biztosítékot...

Mert túl sok esélyt még mindig nem adnak a továbbjutásunkra. A nagyobb fogadóirodáknál az első kettőbe való jutás oddsai valami ilyesmik:

Portugália 1.6
Svédország: 3.5
Magyarország: 4.5

Ennél többet ér nekik annak a cirka 2 milla droidnak a lelki nyugalma, akiknél lelki törést okozna, ha a megszokott esti programjukat felborítanák valami hülye meccs miatt, amin ráadásul úgyis jól ki fogunk kapni.

ps: lehet, hogy bánatukban még jól el is vernék a gyereket, aztán csak a bajom lenne ezzel is már a második héten :(

Élő ügyfélszolgálat