Póker Fórum Archívum > Minden más > Hajrá Magyarország!!!

lecso10
Válasz Thorles kommentjére
2013. okt. 14. 18:01
Thorles
Válasz tentaculata kommentjére
2013. okt. 14. 18:13

Előbb hallgattam én is végig. Sokan, nagyon sokan szidják Szalait ezért a nyilatkozatért, pedig szerintem nagyon jó, hogy végre valaki kimondja. Felróják neki, hogy most szólt, pedig szerintem az időzítés tökéletes, és nem csak az ő részéről (sokan támadják hogy könnyű most felszólalni, mikor nincs tétje). De tökéletes az időzítés abból a szempontból is, hogy Andorra ellen így is úgyis nyerni kell, így nincs veszély, hogy megkavarja a játékosok fejét a nyilatkozattal és így nem lesz olyan a teljesítmény. Ideális olyan szempontból is, hogy a következő edzőnek majd nem a saját kárán kell megtanulnia, hogy nem elég annyit beleadnia, amit esetleg ő gondolt, mondván profikkal van dolgom tudják ők mi kell. Sokan azért is szidják, hogy ő most hős míg anno Huszti áruló volt. Ez nem igaz. Az én szememben már akkor is hős volt Huszti, amiért nem hagyta tovább a parasztvakítást.
Évek óta beszéljük faterommal, hogy mekkora hülyeség, hogy a média mindig felturbózza az esélyeket, hogy na majd most, aztán persze még nagyobb a pofára esés...
Jó lenne már változtatnia mindenkinek a magyar futball körül és kitörni ebből a mocsárból. Ennek lehet első lépése a hollandokkal kötött partnerség. A magam részéről én sokat várok attól. Már csak azért is, mert állítólag fél évente (vagy évente) ellenőrizni is fogják, hogy csináljuk e amit kell.

lecso10
2013. okt. 14. 18:31

A magyar labdarúgás, ezáltal a labdarúgó válogatott ilyen alacsony szinten történő tartása, tökéletes eszköz a nemzeti öntudat további rombolására. Érdemes elgondolkodni,h kiknek állhat ez az érdekében. Nem írom le, mindenki tudja melyik nemzet tagjai gyűlölnek minket. Semmi sincs véletlenül, pláne nem a politikában, vagy az mlsz-ben.

Egyszer három hónapot töltöttem olaszorszságban, bejártuk a csizmát a tetejétől az aljáig. Kétszer is játszott az olasz válogatott ezidő alatt és bármelyik városban is voltunk, ilyenkor az utcáról eltűntek az emberek, mindenki vagy haza vagy fogadóirodába, kávézóba ült be és nézték a meccset. Kint a házak falára pedig kitűzték az olasz zászlót. Ha itthon valaki ilyet tesz, máris nácifasistarasszistajobbikosnagymagyarárpádsávosidiótaszittyaújnáci stb jelzőt kap.

Thorles
2013. okt. 14. 18:32
Koszka9999
2013. okt. 15. 13:44

Sport Géza - Futball - Ha az 1-8 sem hoz változást, akkor semmi
Ezt a cikket is érdemes elolvasni

Jó kis cikk, Gyepes szavai is sokatmondóak a végén, nemhiába beszélt erről Szalai is :(

n33dmor3luck
2013. okt. 15. 19:53

"Andorrát azért csak megverjük" - kíváncsi leszek cca 2h múlva mi lesz a komment :D

lecso10
2013. okt. 15. 20:10

Mennyi néző van kint kábé?

Thorles
2013. okt. 15. 20:22

1500. Ebből 1000 ingyenjegyes általános iskolás :D Knézy rendesen odamondogat a válogatottnak :D

lecso10
2013. okt. 15. 20:45

Az index tudósításán sírva röhögök...

Ice-pocó
2013. okt. 15. 20:47

Ezt az andorrai "csékát" könnyebb átugrani,mint megkerülni. Futás közben, mintha hátrafelé mozogna...
Nem értem a 0-0 még...

Élő ügyfélszolgálat