Reálisan 2018-ra lehetne itt összehozni valamit. Addig esélyünk sincs. A képzést nem a felnőtt válogatottnál kell megkezdeni. U16-U17 re kellene nagyon rámenni, oda kell a szakember! Edzés, munka, munka, edzés, munka, munka, kitartás, alázat, tervek, célok...ennek van létjogosultsága nem a lambo-nak, meg a bentley-nek
Mentálisan mennyire volt padlón ez a csapat tegnap?! :D Úúúúúúristen azok a fejek, Koman stb.
Persze úgy sz.r ez az egész ahogy van ebben az országban, leginkább fent a vezetésben van a probléma. Viszont az nem tetszik,h a játékosok megjátszák,h nem értik,h mi nem tetszik a hozzáállásukban a szurkolóknak és az újságíróknak. Ami hiányzik belőlük az az, amit Andorra tegnap bemutatott. Tök esélytelenként, csupa vereséggel a hátuk mögött 4 szurkolóval a leláton hajtanak végig. Ezek meg két tétmeccsen is öngólt fejelnek/rúgnak.
Gratulálok eme gyönyörű teljesítményhez a válogatottunknak h vért izzadva legyőztük az andorrai közmunkaprogramból kiemelt ,futballistává kinevezett válogatottat és ezzel megszereztük az előkelő 3. helyet a csoportunkban !!!! :D:D
az a baj, hogy ők ezért még pénzt is kapnak...
sajnáltam Andorrát, megérdemelték volna az első góljukat.
nem is voltak messze tőle..
Megunhatatlan!
[video=youtube;XDLiRKF5J0o]https://www.youtube.com/watch?v=XDLiRKF5J0o[/video]
http://nepstadion.blog.nepsport.hu/archives/2013/10/15/Mihez_kezdjunk_az_igazsaggal_Szalai_Adam_-_true_colours/ Ezt a cikket szerintem érdemes elolvasni. Lehet meg fogtok kövezni, de én személy szerint heinrichhel értek egyet. Mindegy ki mondta most ki, mellé kell állni, mert különben marad minden úgy ahogy volt..
Csányi: Ha távoznék, azt mutatná, hogy rossz úton járunk - NSO
Aszongya, külföldi edző lesz a válogatott élén, a többi meg marad, mert amúgy jó úton járunk!
Hát ez hihetetlen, most már biztos,h szándékosan rombolnak! Történelmi rekord vereség után azt mondani,h jó úton járunk?! Mi lenne ha letértünk volna a jó útról? 22:0 a hollandoknál vagy mi?
Hihetetlen.
Abban reménykedtem,h ebbe a pofonba kicsit beleszédül a narancs vezér is, és mint normálisabb országban páros lábbal rúgnák ki az mlszből a piramis felső harmadán lebszelőket, és a tetejére beültetnek egy hozzáértő diktátort.
De nem, minden marad, mert jó úton járunk...
Remélem a válogatott legközelebbi meccse a felcsúti stadionban lesz, persze izraellel ki mással,h utána megbüntethessenek és zártkapus találkozókon folytathassuk.
Kissé szánalmasnak érzem, ami a magyar "foci" körül megy manapság.
Én azt nem értem miért olyan fontos ez a magyar foci még mindig. Most is tolják bele a pénzt. Továbbra is fogják. Az emberek továbbra is mennek a meccsre, nézik a tévében, érdeklik az érintő cikkek, riportok. Miért?
Csányi: Ha távoznék, azt mutatná, hogy rossz úton járunk - NSO
Aszongya, külföldi edző lesz a válogatott élén, a többi meg marad, mert amúgy jó úton járunk!
Hát ez hihetetlen, most már biztos,h szándékosan rombolnak! Történelmi rekord vereség után azt mondani,h jó úton járunk?! Mi lenne ha letértünk volna a jó útról? 22:0 a hollandoknál vagy mi?
Hihetetlen.
Abban reménykedtem,h ebbe a pofonba kicsit beleszédül a narancs vezér is, és mint normálisabb országban páros lábbal rúgnák ki az mlszből a piramis felső harmadán lebszelőket, és a tetejére beültetnek egy hozzáértő diktátort.
De nem, minden marad, mert jó úton járunk...
Remélem a válogatott legközelebbi meccse a felcsúti stadionban lesz, persze izraellel ki mással,h utána megbüntethessenek és zártkapus találkozókon folytathassuk.