3al megyünk, Orsolya Úr 7est fogott.
Remélem nem az lesz mint Románok meg Németek ellen. (félidő H végeredmény V)
Valahogy kevésbé bírjuk a második félidőt, most is volt egy idő mikor 4 gólt kaptunk zsinórban...
Visszavonom, a spanyolok szétestek...
Nem gondoltam volna, hogy ilyen sima lesz a vége. Jók voltunk! :)
véleményem szerint az a csapat fog nyerni aki jobban megszervezi a védekezését, és emellett támadásban is hatékonyabb lesz
véleményem szerint az a csapat fog nyerni aki jobban megszervezi a védekezését, és emellett támadásban is hatékonyabb lesz
naggyon nagy volt!!
szép volt csajok!
mondjuk 19-17-nél azt hittem be*****uk, és jön a magyar betegség.
nyertek a lányok, románok meg kiestek pedig tegnap még a fórumokon japánkodtak hogy kéziben is jobbak XD XD XD
A meccs előtt 3as oddson, a meccs elején pedig 4es oddson fogadtam a magyar válogatottra, ingyen volt. :)
Még anno Rátgéber mondta a kosárlabda Euroligára, hogy az alapszakasz kb. annyit számít, hogy be kell jutni a play-offba.
A magyar csapatot elég jól lehet forgatni (bárkit be lehet dobni), a spanyolok ellen ez elég jól működött, és meg kell követnem Hajdút, a korábbi meccseken nem tetszett a "meccselése", de mikor igazán nagyon kellett, akkor profin mozgatta a csapatot.
Azt azért hozzáteszem, hogy a mi águnkon talán a brazil csapat a legerősebb (a másikon a norvég), szóval nem lesz olyan könnyű ellenük, mint ahogy elsőre tűnik.
Mivel a norvégok a másik ágon vannak, nincs verhetetlen ellenfél a döntőig, szóval egy ilyen esélyt nem megragadni nagy hiba lenne! Vízilabda kivételével bármelyik csapatsportban ilyen sansz 10-15 évenként nyílik egy adott szakágban.
jó lenne döntőzni szerbiában.
Jönne valaki ha döntőznénk?