Póker Fórum Archívum > Minden más > Hajrá Magyarország!!!

The Trooper
Válasz naggeri kommentjére
2013. dec. 16. 18:21

3al megyünk, Orsolya Úr 7est fogott.
Remélem nem az lesz mint Románok meg Németek ellen. (félidő H végeredmény V)

Én is remélem.

Thorles
Válasz tentaculata kommentjére
2013. dec. 16. 18:43

Valahogy kevésbé bírjuk a második félidőt, most is volt egy idő mikor 4 gólt kaptunk zsinórban...

Thorles
2013. dec. 16. 18:54

Visszavonom, a spanyolok szétestek...

The Trooper
2013. dec. 16. 19:01

Nem gondoltam volna, hogy ilyen sima lesz a vége. Jók voltunk! :)

Bodza18
2013. dec. 16. 19:25

véleményem szerint az a csapat fog nyerni aki jobban megszervezi a védekezését, és emellett támadásban is hatékonyabb lesz

...és valóban. Szekeres mekkorát védekezett egész meccsen, te jó ég!!
Szép volt, Csajok!!

Koszka9999
2013. dec. 16. 19:36

véleményem szerint az a csapat fog nyerni aki jobban megszervezi a védekezését, és emellett támadásban is hatékonyabb lesz

:D Zombori "taktikus" Sándor?

Nagyot mentek a lányok, csak így tovább.

Brazília elvileg nem lehet akadály szerdán.

naggeri
2013. dec. 16. 19:42

naggyon nagy volt!!
szép volt csajok!
mondjuk 19-17-nél azt hittem be*****uk, és jön a magyar betegség.

Nero23
2013. dec. 16. 22:50

nyertek a lányok, románok meg kiestek pedig tegnap még a fórumokon japánkodtak hogy kéziben is jobbak XD XD XD

Demiro
Válasz Nero23 kommentjére
2013. dec. 17. 2:57

A meccs előtt 3as oddson, a meccs elején pedig 4es oddson fogadtam a magyar válogatottra, ingyen volt. :)

Még anno Rátgéber mondta a kosárlabda Euroligára, hogy az alapszakasz kb. annyit számít, hogy be kell jutni a play-offba.

A magyar csapatot elég jól lehet forgatni (bárkit be lehet dobni), a spanyolok ellen ez elég jól működött, és meg kell követnem Hajdút, a korábbi meccseken nem tetszett a "meccselése", de mikor igazán nagyon kellett, akkor profin mozgatta a csapatot.

Azt azért hozzáteszem, hogy a mi águnkon talán a brazil csapat a legerősebb (a másikon a norvég), szóval nem lesz olyan könnyű ellenük, mint ahogy elsőre tűnik.

Mivel a norvégok a másik ágon vannak, nincs verhetetlen ellenfél a döntőig, szóval egy ilyen esélyt nem megragadni nagy hiba lenne! Vízilabda kivételével bármelyik csapatsportban ilyen sansz 10-15 évenként nyílik egy adott szakágban.

naggeri
2013. dec. 17. 9:37

jó lenne döntőzni szerbiában.
Jönne valaki ha döntőznénk?

Élő ügyfélszolgálat