Póker Fórum Archívum > Minden más > Hajrá Magyarország!!!

The Trooper
Válasz Slynzor kommentjére
2013. dec. 18. 20:13

45. perctől néztem, de a bírókra enyhén szólva nem panaszkodhatunk. Gólokat nem lőhetnek helyettünk. Kovacsicznak meg nem vághatják le a lábát, hogy ne 6ot lépjen labdával.

Ha ne lépi el akkor valószínűleg a sok hiba ellenére is meg lett volna győzelem(ha belövi).
A nagyon gyenge kezdés után felzárkózunk, átvesszük a vezetést, és sajnos ilyen gyermeteg hibákon elmegy a meccs.

Slynzor
Válasz The Trooper kommentjére
2013. dec. 18. 20:30

Ha ne lépi el akkor valószínűleg a sok hiba ellenére is meg lett volna győzelem(ha belövi).
A nagyon gyenge kezdés után felzárkózunk, átvesszük a vezetést, és sajnos ilyen gyermeteg hibákon elmegy a meccs.

Így van. Saját magunkat vertük meg ÚGY, hogy még a sporik is tudták mi a dolguk.

Slynzor
Válasz tentaculata kommentjére
2013. dec. 18. 21:30

„Addig tart a mérkőzés, amíg le nem fújják. Gratulálok a csapatnak, úgy gondolom, nagyon nagyot küzdöttünk, egy kicsi hiányzott ahhoz, hogy meg tudjuk nyerni a mérkőzést. Most egy kicsit túl sokan voltak a brazilok…” – mondta Görbicz Anita a találkozót követően.

Na ezek alapján vagy Görbicz teljesen fogyatékos, vagy amit nem láttam, máshogy nézett ki. :D

Koszka9999
Válasz Slynzor kommentjére
2013. dec. 18. 22:07

Kicsit így keserű szájízzel távozunk, hogy megvertük a spanyolokat, majd kikapunk a braziloktól.

A szerbek meg a lengyelek győzelme azért elég meglepő sztem.

ZsoleszAK47
Válasz Koszka9999 kommentjére
2013. dec. 18. 22:49

A szerbek meg a lengyelek győzelme azért elég meglepő sztem.

Igen, elég jó, h nem pakoltam meg a franciákat meg a norvégokat nagy pénzzel. Még a németeken gondolkoztam. A mi meccsünkre a brazilokat raktam volna. Szóval ez konkrétan 4ből semmi lett volna :D

Koszka9999
Válasz ZsoleszAK47 kommentjére
2013. dec. 19. 10:11

Leesett az állam, mikor bemutatták az új szövetségi kapitányt, Pintér Attila személyében.

Véleményt még most inkább nem mondok, így hirtelen felindulásból.

Gondolom ti is megdöbbentetek, vélemény?

matteo85h
Válasz Koszka9999 kommentjére
2013. dec. 19. 10:29

Leesett az állam, mikor bemutatták az új szövetségi kapitányt, Pintér Attila személyében.

Véleményt még most inkább nem mondok, így hirtelen felindulásból.

Gondolom ti is megdöbbentetek, vélemény?

Szerintem jelenleg ennek a hírnek őszintén csak a Győr szurkolói tudnak örülni...

Thorles
2013. dec. 19. 10:32

Engem kb sokkolt. "Mindenképpen külföldi kapitány lesz".... Meg van rá az esély, hogy majd ő lesz az aki kivisz minket az EB-re, meghogy a kemény fellépésével végre küzdésre bírja a válogatottat, de én erősen pesszimista vagyok és úgy érzem az MLSZ becsapott...

matteo85h
Válasz Thorles kommentjére
2013. dec. 19. 10:38

Engem kb sokkolt. "Mindenképpen külföldi kapitány lesz".... Meg van rá az esély, hogy majd ő lesz az aki kivisz minket az EB-re, meghogy a kemény fellépésével végre küzdésre bírja a válogatottat, de én erősen pesszimista vagyok és úgy érzem az MLSZ becsapott...

Itt az lett volna a lényeg, hogy olyan edzőt válasszanak akinek van respektje a zömmel külföldön játszó válogatott játékosok előtt. A kemény fellépés semmit nem ér, ha közben teljesen komolytalan Pintér mind szakmailag, mind emberileg.

LAKATOSKLAUS
2013. dec. 19. 10:50

Azt hogy szakmailag mit tud honnan tudjátok ? Ott volt valaki az edzésein a taktikai értekezletein? 2szeres bajnok edző, kupagyőztes 2szer . Az eredményei jók . Viszont a kommunikációja , megjelenése , fellépése miatt 10ből 9 embernek unszimpatikus. Nekem az izraeliek elleni kiesés óta nem szimpatikus , akkor is még neki állt feljebb h ők kijutottak stb , inkább behúzta volna a farkát mert az extra égés volt . A nyilatkozataiban is mindig hárítja a felelősséget másba keresi a hibát.

Élő ügyfélszolgálat