Lékai Máté elképesztő egész pályás gólja Norvégia ellen - YouTube
Itt van Lékai tegnapi "kis" gólja.
Mindjárt kezdünk az Osztrákok ellen. Hajrá srácok!
:( Kikaptunk. Sajnos nagyon gyengék voltunk a második félidőben.
Szááááááááááááááááááááááááááááááááááánnnnnnnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaallllllllllllllllllllllllllllllllllllmmmmmmmmmmmmmmmmmmaaaaaaaaaaaaaaaaaaassssssssssssssssssss................................
Nagyon avas duma ez a fáradtak vagyunk. A másik csapat nem ugyanennyi meccset játszott mint mi?
Azt hittem vagy 6tal kitömjük ezeket a labancokat. Csalódott vagyok, ezért megnyerem a Big11et.
...alig volt sérülésmentes játékosunk. Srácok! Ne várjunk csodát egy hadirokkant csapattól!!
Szép volt, Fiúk, az egész EB-teljesítmény, kivéve az utolsó meccs 2. félideje!
Basszus skacok :( (hàl'istennek nem làttam)
Nagyon avas duma ez a fáradtak vagyunk. A másik csapat nem ugyanennyi meccset játszott mint mi?
Azt hittem vagy 6tal kitömjük ezeket a labancokat. Csalódott vagyok, ezért megnyerem a Big11et.
Szááááááááááááááááááááááááááááááááááánnnnnnnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaallllllllllllllllllllllllllllllllllllmmmmmmmmmmmmmmmmmmaaaaaaaaaaaaaaaaaaassssssssssssssssssss................................
Egyáltalán nem szánalmas. Szerintem összességében az Eb-n nagyon is jól helytálltunk. A 8-ba jutás volt az előzetes elvárás, ami megvan.
Sajnos azt, hogy az utolsó meccsre többen lebetegedtek nem bírta el a csapat, egy amúgy is nehéznek ígérkező meccsen.
De utálom ezt a hozzáállást: ha van egy bravúros eredmény, akkor mindenki király, ha nem jön be egy meccs akkor egyből szánalmasak.