Póker Fórum Archívum > Minden más > Hajrá Magyarország!!!

LAKATOSKLAUS
Válasz tentaculata kommentjére
2013. dec. 19. 20:56

Nagyon jó média hátszele is volt Moniznak, az imageépités is elég jól ment neki s mivel külföldi volt itták minden szavát. Többnek látszott mint ami volt.

Krono
Válasz LAKATOSKLAUS kommentjére
2013. dec. 19. 20:56

A top3as keret miért nincs a 3ba , az nem az edző felelőssége? Az igazolásai nagy része besült Mateos, Gerson, Tuijp, Valport szart sem érnek, Jenner is csak a vak magyar szurkolók szerint nagyon jó játékos , lassú nincs kezdősebessége nem tud megverni 1-1be egy szélső hátvédet. Technikás jó rugótechnikával de ide ennyi kevés egy légióstól egy kicsivel van a magyar átlag felett.

A nézők visszatértek az tény, én a magyar edzőkkel kurvára nem vagyok megelédedve , örültem volna egy top külföldi edzőnek. De nem minden külföldi isten , nem kell valakire azért úgy tekinteni mert német , holland stb. Moniz is jobb edző mint a magyar átlag de nem kell túlmisztifkálni nem reformált ó itt semmit .

Nem azt mondtam, hogy egy zseni, hanem hogy mérföldekkel jobbak, mint a magyarok.

fejes1988
Válasz LAKATOSKLAUS kommentjére
2013. dec. 19. 23:39

Nagyon jó média hátszele is volt Moniznak, az imageépités is elég jól ment neki s mivel külföldi volt itták minden szavát. Többnek látszott mint ami volt.

Ha csak fele annyi szakmaiság, tűz, futball iránti alázat lenne az itthoni edzőkben, mint benne, nem azon kellene gondolkozni, hogy 27 év után melyik lesz vajon a következő világesemény amire kijutunk, hanem tartozhatnánk mondjuk Európa elejéhez, rendszeres résztvevő országként. Persze nem csak az edzőkön múlik ez, de ez már egy másik téma, a lényeg, hogy ismét kivetett a magyar futballposvány magából egy olyan embert, akit nem volt képes befogadni a szűk látókörű, beszürkült, langyos közegébe.

Slynzor
Válasz fejes1988 kommentjére
2013. dec. 19. 23:49

Ha csak fele annyi szakmaiság, tűz, futball iránti alázat lenne az itthoni edzőkben, mint benne, nem azon kellene gondolkozni, hogy 27 év után melyik lesz vajon a következő világesemény amire kijutunk, hanem tartozhatnánk mondjuk Európa elejéhez, rendszeres résztvevő országként. Persze nem csak az edzőkön múlik ez, de ez már egy másik téma, a lényeg, hogy ismét kivetett a magyar futballposvány magából egy olyan embert, akit nem volt képes befogadni a szűk látókörű, beszürkült, langyos közegébe.

Dehogy vetette ki, jön Győrbe. :) (remélem)

chau
Válasz naggeri kommentjére
2013. dec. 20. 0:50

Nem lesz olyan egyszerű hiába a megemelt létszám. Nyilván nagyobb az esély kijutni csak túlzónak érzem ezt az az jut ki aki nem akar kijelentés. Az nagyon szép, h a 2. kalapban vagyunk, de nem sokat ér, ha a 3. kalapban lévő csapatok többsége a pályán erősebb nálunk és a 4. kalapból is lenne csapat akire nem venném fixre a 6 pontot.
Pl összejöhet akár egy ilyen csoport is:
Spanyol/Magyar/Szerb/Lengyel/Izland/még valaki

Macko1
Válasz chau kommentjére
2013. dec. 20. 7:55

Nem lesz olyan egyszerű hiába a megemelt létszám. Nyilván nagyobb az esély kijutni csak túlzónak érzem ezt az az jut ki aki nem akar kijelentés. Az nagyon szép, h a 2. kalapban vagyunk, de nem sokat ér, ha a 3. kalapban lévő csapatok többsége a pályán erősebb nálunk és a 4. kalapból is lenne csapat akire nem venném fixre a 6 pontot.
Pl összejöhet akár egy ilyen csoport is:
Spanyol/Magyar/Szerb/Lengyel/Izland/még valaki

Csak Izlandot ne, még egyszer nem bírom ki...

naggeri
Válasz tentaculata kommentjére
2013. dec. 20. 9:48

Tutti hogy a legdurvább csapatokat kapjuk a 3-4 kalapból és 3-ok leszünk, aztán pótselejtezőben kikapunk Albániától.

Sempronius
Válasz naggeri kommentjére
2013. dec. 20. 10:55

Tutti hogy a legdurvább csapatokat kapjuk a 3-4 kalapból és 3-ok leszünk, aztán pótselejtezőben kikapunk Albániától.

A versenykiírás szerint nem lesznek pótselejtezők.

Más....Most tényleg Pintér lett a kapitány meg van erősítve 100%. Mikor én először megláttam azt hittem, hogy valami trolfocis kamu.

Koszka9999
Válasz Sempronius kommentjére
2013. dec. 20. 12:27

Más....Most tényleg Pintér lett a kapitány meg van erősítve 100%. Mikor én először megláttam azt hittem, hogy valami trolfocis kamu.

Sajnos nem kamu, a trollfocisok pedig örömükben csapkodják az asztalt, mert eddig is renegeteg poszt volt róla, most meg hogy még nagyobb felhajtást kap szövetségi kapitányként... lesz nemulass' :D

chau
Válasz Sempronius kommentjére
2013. dec. 20. 12:36

Az első kettő megy tovább a legjobb harmadik a többi harmadik pedig pótselejtezőt játszik.

Élő ügyfélszolgálat