na jó, az interjúkat én nem tudom végignézni, megyek hányni...
Zsuzsikáról annyit....hogy lehet szidni,meg pénzéhes ****,de tegyük hozzá ebben a csapatban egyedül öt nem zavarja a labda , a másik 10 mind úgy vette volna át a
labdát hogy az ötösön sem érte volna utol...remélem valami jó csapatba igazol és
megtalálja régi önmagát, a zsák már úgyis tele zsével,nyugodt lehet..
A pozitívum: a stadion tényleg szép. A gólok is szépek. A fiúk haja is szép.
A negatívumok: a hozzáállás ,a küzdés, a védelem- ja az nem negatívum mert az nem is volt!
És negatívum az öntömjénező riporter és szakmai stáb nyilatkoata!
Vegyük észre , hogy döntetlen lett ithon egy kimondottan csatár nélküli dán csapat ellen akiknek qvára nem volt szerencséjük!
És nagyon fontos: mindegy ki az edző, mert mentalitást nem tud nekik adni
Nem baj, júni 04-én majd "megbasszuk" 2-1-re Kazahsztánt, s elmondjuk utána: "Látszik a fejlődés. Ezzel a játékkal jók lehetünk az EB-selejtezőkön"...
Igazuk volt azoknak, akik azt mondták hogy visszasírjuk még Egervárit.
Meccs előtt egy szó jutott eszembe: közönyösség.
Hogy a meccs után mi ugrott be? Azt inkább hagyjuk.
A pozitívum: a stadion tényleg szép. A gólok is szépek. A fiúk haja is szép.
A negatívumok: a hozzáállás ,a küzdés, a védelem- ja az nem negatívum mert az nem is volt!
És negatívum az öntömjénező riporter és szakmai stáb nyilatkoata!
Vegyük észre , hogy döntetlen lett ithon egy kimondottan csatár nélküli dán csapat ellen akiknek qvára nem volt szerencséjük!
És nagyon fontos: mindegy ki az edző, mert mentalitást nem tud nekik adni
Nem tudom miről beszéltek én kint voltam ha nyerünk 5-2re egy szót se szólhatnak a dánok.
Az a legszomorúbb hogy Futács is azt mondta hogy hűűű de ****án játszunk. Tehát ők elhiszik magukról hogy ****jók, úgyhogy sokat nem lehet elvárni tőlük, na meg itt ez a Pintér névre hallgató csupakabra is
Nem beszélve arról, hogy Langot 3-szor körbefutotta az a hülyegyerek a 16osnál, utánna "klasszishoz méltó" becsúszással szerelt, ezzel csak az a probléma hogy ez ilyen one timer volt, és a következő 320 alkalommal 11-es lesz belől.
Minden idők leggyengébb magyar kerete. Hol vagyunk már attól ami már a múlthoz képest gyenge volt amikor Amszterdamba 5-3ra kaptunk ki , egy jó Gera , Dzsudzsák , Rudolf , Juhász , sérült Szalai volt . Most nincs közepes európai csapatba stabil kezdő játékosunk. A Győrt az izraeliták oda vissza alázták és a Győrre épül a csapat megfűszerezve pár Paksival :)
A stadion brutál ****a, de sajnos a Debreceni csapat is komolytalan súlytalan s ők is a debreceni bajnokcsapatok közül a leggyengébbek .A Coulybaly, Rudolf, Varga fémjelezte csapathoz képest is nagyon haloványok, semmi remény a nemzetközi porondon!