Bárhogy lehet csűrni, csavarni a kerettagokat, csodát nem várhatunk. A képességbeli elmaradások miatt nem tudjuk felvenni a kesztyűt. A média meg görcsösen ragaszkodik a parasztvakításhoz, nem csoda, hogy itt tartunk, ha egy játékos két-három meccsen keresztül jól játszik a mennyeibe, akkor már ki van kiáltva óriási tehetségnek... :o
Mi kint voltunk paran a meccsen,a magyarok jateka teliesen nem tetszett,mind2 golunk talalt gol volt,konkretan egy 40% gozerovel hajto dam valogatott ellen..Ami pozitivum h a stadion nagyon szep,100%ban bayern munchen koppintas,ami nem feltetlen baj,csak megjegyeztem(konretan minden),de a biztonsagiak es szervezok el3g amatorok voltqk 1-2 spotban...nem baj less jobb is
De amugy nagyon latszott az eronleti kulonbs3g meg ugy is h a danok alig hajtottak
Mi kint voltunk paran a meccsen,a magyarok jateka teliesen nem tetszett,mind2 golunk talalt gol volt,konkretan egy 40% gozerovel hajto dam valogatott ellen..Ami pozitivum h a stadion nagyon szep,100%ban bayern munchen koppintas,ami nem feltetlen baj,csak megjegyeztem(konretan minden),de a biztonsagiak es szervezok el3g amatorok voltqk 1-2 spotban...nem baj less jobb is
De amugy nagyon latszott az eronleti kulonbs3g meg ugy is h a danok alig hajtottak
Danoknak szurkoltal dan hallom!
Ja:)
én egy olyan kapitányt szeretnék aki ez után a meccs után ezt mondja - nem vagyok elégedett a mutatott teljesítménnyel, ennél sokkal több kell, ha már játszani nem tudunk legalább meg kell tanulnunk küzdeni, ha az első 4 eb selejtezőn 7 pontnál kevesebbet szerzünk le fogok mondani.
sajnos addigra már túl kèső lesz .. és annyira ostoba, hogy le se mondana akkora az egoja, hogy ő magának sose ismerné be, hogy szar irányba terelte az egészet,
nekem sem volt bajom Egervárival, de a Román, meg a Holland meccs után egyszerűen nem maradhatott.
egyetértek sok mindennel, ha vákumba nézzük, Egervárival mutatta fel messze a legjobb eredményeket a magyar csapat az elmúlt x évben.
Viszont amikor az életünk múlik az adott meccsen (románia) így nem lehet játszania egy csapatnak sem. 0 motiváció, 0 küzdőszellem.. egyszerűen nem tudta felrázni a csapatot a legfontosabb meccsre. Ezen a meccsen kijött az összes edzői hiányossága. 0 motivátor, 0 taktika.. Egyszerűen kell hogy legyen egy jobb edző akivel -ha nem is verjük meg romániát- megszorongathattuk volna, egy elfogadható játékkal. Erre ideteszik ezt a bohócot, és visszadobja ezt az amúgy sem acélos csapatot a 4. kalap szintjére..
hát komolyan mondom... most mernék fogadni hogy nem lesz meg a 3. hely sem a csoportban..
Egervári taktikailag nem tűnt felkészültnek, semmilyen elképzelés, koncepció nem látszott a játékon.
Hozzájött, hogy valószínűleg nem ordította le senki fejét, amikor kellett volna.
Pintér ehhez képest előrelépés, persze Európai szinten nem számít felkészült edzőnek, de ilyen Magyarországon nem is igen van.
Ha már lesz valami kijelölt út, hogy mit akarunk, merre haladunk, az is valami. Az összetartások elképzelése is butaságnak és átgondolatlannak tűnik, de legalább van valami elképzelés.
Ez a gusztustalan, védekező szar taktika sem tetszik, de ha mindig ez lesz, lehet vele eredményeket elérni.
Az EB-re jutni vele is van esély, na nem mintha az megoldaná a magyar foci problémáit.