Póker Fórum Archívum > Minden más > Hajrá Magyarország!!!

feketeparduc
Válasz feketeparduc kommentjére
2014. okt. 11. 20:09

Tetszett Dárdai Pali hozzá állása remélem sikeres edző lesz , és végre lesz olyan csapat akikre büszkék lehetünk.

VTomi24
Válasz Rezsó Pro kommentjére
2014. okt. 11. 20:14

5. Hely a reális cél a csoportban

Megint valaki, aki nem olvassa a topic címét - LOL, így kell drukkolni!
Hajrá Magyarország, szép volt fiúk! Későn jött a bekapott gól, ha az 5. percben kapjuk, akkor fölborítjuk a pályát és végig mi birtokoljuk a labdát;)
u.i.: Lecso10 - csapd hozzá a bankrollodhoz, amit nem buktál ma be:p

feketeparduc
2014. okt. 11. 20:18

5. Hely a reális cél a csoportban

Nem bántásból de remélem több hújeséget nem irsz ma ez NEM Spin&Go ........

Rezsó Pro
Válasz VTomi24 kommentjére
2014. okt. 11. 20:20

Megint valaki, aki nem olvassa a topic címét - LOL, így kell drukkolni!
Hajrá Magyarország, szép volt fiúk! Későn jött a bekapott gól, ha az 5. percben kapjuk, akkor fölborítjuk a pályát és végig mi birtokoljuk a labdát;)
u.i.: Lecso10 - csapd hozzá a bankrollodhoz, amit nem buktál ma be:p

Simán végig szurkoltam a csapatnak még úgy is hogy vitte a mixet :( mivel Magyar vagyok! De a kijutásra garantáltan nincs esély sajnos :( 4-5 hely a reális

Rezsó Pro
2014. okt. 11. 20:23

Nem bántásból de remélem több hújeséget nem irsz ma ez NEM Spin&Go ........

Szerinted van komoly esélyünk kijutni?
Ne legyél naiv

lecso10
Válasz lecso10 kommentjére
2014. okt. 11. 20:36

Úgy voltam vele,h megrakom egy komolyabb összeggel a románokat, de ezek a Dárdai nyilatkozatok elbizonytalanítottak telljesen! Nagyon tetszik ez az összeszedett optimista hozzáállása, aztán majd este kiderül mire lesz elég. Nincsenek nagy elvárásaim, de valami azt súgja,h ma nem olyan beszari csapat fog pályára lépni mint legutóbb.
Az 1:0 vagy 2:1 féle vereség még oké lenne, ha ettől gyengébb eredmény születik, vagy nem teszik oda magukat és nem tolódnak :D akkor megint szépen bekajáltam én is a sajtó altatását.

Jó volt a megérzésem. ;) Dzsudzsákot a Finnországi gólja óta bírom, ilyen meccseket szeretnék nézni a jövőben!

feketeparduc
2014. okt. 11. 20:37

Szerinted van komoly esélyünk kijutni?
Ne legyél naiv

Igen csak hozzá értő emberek kellenek nem olyanok akik csak pofáznak , mernék rá fogadni hogy előbb kijut a válogatott mint te a Spin&Gon behuzzod az 1000 x tétet . GL már kezdheted nyomni......

Rezsó Pro
2014. okt. 11. 20:42

mernék rá fogadni hogy előbb kijut a válogatott mint te a Spin&Gon behuzzod az 1000 x tétet . GL már kezdheted nyomni......

:)):)):)) ha tolnám rendesen gondolom a következő 8-10 évben 1x csak beadná, de a válogatott amíg nem lesznek komoly változások a vezetésben, nem lesz ott a következő 3 világversenyen eb vb

naggeri
Válasz tentaculata kommentjére
2014. okt. 11. 20:44

hülye vagy rezsó, menj haza. Ilyen meccs után azt mondod hogy nincs esélyünk a 3. helyre??
Szerintem simán meglesz a 3. hely

feketeparduc
2014. okt. 11. 20:52

:)):)):)) ha tolnám rendesen gondolom a következő 8-10 évben 1x csak beadná, de a válogatott amíg nem lesznek komoly változások a vezetésben, nem lesz ott a következő 3 világversenyen eb vb

Hát akkor toljad rendesen mert ők kifognak jutni és jövőre mikkor ezeket a hozzá szólásokat vissza fogod olvasni mit fogsz mondani ? Vagy áram szünet lesz....?

Élő ügyfélszolgálat