VTomi24
Válasz Rezsó Pro kommentjére
2014. okt. 11. 20:53
Simán végig szurkoltam a csapatnak még úgy is hogy vitte a mixet :( mivel Magyar vagyok! De a kijutásra garantáltan nincs esély sajnos :( 4-5 hely a reális
Ha ez a meglátásod olyan jó, mint a tipped volt, akkor örülök, hogy ez a véleményed!
Egyébként meg 5. hely mint cél olyan, mintha az lenne a célom a pókerben, hogy ne veszítsek, nyerni nem is fontos - lol!
Rezsó Pro
Válasz naggeri kommentjére
2014. okt. 11. 20:53
hülye vagy rezsó, menj haza. Ilyen meccs után azt mondod hogy nincs esélyünk a 3. helyre??
Szerintem simán meglesz a 3. hely
Milyen meccs után? szerinted olyan jók voltunk? Eleve 2 csapat jut ki egyenes ágon a 3. helyezettek listáján meg nem végzünk előkelő helyen. Ne legyetek már ilyen naivak!!! Talán a következő EB selejtezőbe lesz esélyünk.
VTomi24
2014. okt. 11. 21:01
Milyen meccs után? szerinted olyan jók voltunk? Eleve 2 csapat jut ki egyenes ágon a 3. helyezettek listáján meg nem végzünk előkelő helyen. Ne legyetek már ilyen naivak!!! Talán a következő EB selejtezőbe lesz esélyünk.
Igazad van, ha olyan jók lennénk, akkor már az elejétől úgy focizunk, mint a második félidőben, de hogy ez ott van 3. hely szintjén az tuti és előbb utóbb elhisszük, hogy nem kell beszarni senkitől, respekt legyen, de ebben a csoportban nincs legyőzhetetlen ellenfél. Hajrá Magyarország!
Slynzor
Válasz tentaculata kommentjére
2014. okt. 11. 21:02
Ezen a meccsen nem az eredmény volt a lényeg szvsz, hanem az, hogy csúsztak-másztak a játékosok. Nyilván ez alapkövetelmény lenne, de nálunk ez már az extra teljesítmény kategóriága tartozik. Akkor is elégedett lettem volna, ha marad az 1-0, mert láttam az akarást.
feketeparduc
2014. okt. 11. 21:05
Ugye nem rugtál még labdába mert a hozzá szólásaid alapján ez jön le , most olvastam Piturca nyilatkozatát , itt van románul
"Am fost forțați să facem pasul înapoi. Din punct de vedere fizic, mai mulți jucători nu au fost la un nivel optim. N-am dorit să facem pasul înapoi, Ungaria ne-a obligat. Ez az jelenti hogy a Magyar csapat ránk erőltette hogy viszább áljunk , és a Román játékosok fizikailag nem birták a második félidőt.
junkisa
Válasz feketeparduc kommentjére
2014. okt. 11. 21:31
Ugye nem rugtál még labdába mert a hozzá szólásaid alapján ez jön le , most olvastam Piturca nyilatkozatát , itt van románul "Am fost forțați să facem pasul înapoi. Din punct de vedere fizic, mai mulți jucători nu au fost la un nivel optim. N-am dorit să facem pasul înapoi, Ungaria ne-a obligat. Ez az jelenti hogy a Magyar csapat ránk erőltette hogy viszább áljunk , és a Román játékosok fizikailag nem birták a második félidőt.
[h=1]Román-magyar: Nyerhettek volna a magyarok - Piturca[/h]
Victor Piturca, a román válogatott szövetségi kapitánya elmondta, hogy a magyar válogatott megnyerhette volna a bukaresti Európa-bajnoki selejtezőt.
„Sajnos nem úgy alakult a meccs, ahogy akartuk. Korábban szerettünk volna gólt elérni. A végén a magyarok egy szabadrúgásból egyenlítettek. Egyértelműen a három pontot szerettük volna megszerezni. Nem egy dráma a végeredmény. Helsinkiben legalább egy pontot kell szereznünk, hogy feledtetni tudjuk ezt a sikertelenséget” – mondta Piturca.
„Az a feladatom, hogy a játékosaim rendbe jöjjenek, mert le vannak törve. Kedd este jól kell játszanunk” – mondta a kapitány, aki szerint egyáltalán nem számít, hogy nem adtak meg nekik egy gólt, s hogy szerinte nem történt szabálytalanság Dzsudzsák gólja előtt. A magyar csapat is szerzett egy érvénytelen találatot, ez benne van a játékban. Ezzel a témával nem akart foglalkozni a szakember.
„A remek első félidőben több gólt kellett volna rúgnunk, nem tettük. A második félidőben egy-egy után a magyarok szerezhettek volna még egy gólt, és nyerhettek is volna – tette hozzá a kapitány, aki szerint az első félidőben fölényben voltak a mérkőzésen, a második játékrészre azonban visszaestek.
„Huszonöt-harminc percig lehet ezt a játékot játszani, mi egy félidőn át bírtuk. Semmi rosszat nem mondhatok a játékosaimról. Mindenki a legtöbbet hozta ki magából.”
Piturca nem értett egyet azzal, hogy nem alkotják kreatív játékosok a román csapatot, megismételte, hogy egy szabadrúgásgóllal egyenlített Dárdai együttese.
junkisa
2014. okt. 11. 21:35
tavaly a török magyar x után is hasra estünk én akkor sem és most sem esek hasra ettől az x től
Palesz76
2014. okt. 11. 22:08
Kezeljük helyén az eredményt.
VTomi24
Válasz junkisa kommentjére
2014. okt. 11. 22:15
tavaly a török magyar x után is hasra estünk én akkor sem és most sem esek hasra ettől az x től
Azért valamilyen szinten lehet neki örülni - hasraesés nélkül is - ugye?
junkisa
2014. okt. 11. 22:21
akinek ez a siker szintje az örüljön