Inkább kaptunk volna ki 0-3ra mint így...:mad:
ma nagyon összeszedett volt a svéd csapat,szerintem ilyen jól focizni őket nagyon rég nem láttam,úgyhogy szerintem nem mi voltunk gyengék,hanem egyszerűen ők voltak ma nagyon ott fejben..kivéve a befejezéseknél..a svéd győzelem reális..lenne,ha nem lenne az utolsó 10-15percünk.a 11es láthatóan megfogta a svédeket,minket pedig feltüzelt,a gólörömnél gyakorlatilag felrobbant a stadion,hihetetlen volt,még így tv-n keresztül is.a 94.percben történtek pedig..hát igen,megint ibra..az egész meccsen nem volt túl jelentős szerepvállalása,de pont ettől ő ibrahimovics,egyetlen villanás elég neki,és meccseket dönt el..az más kérdés,hogy milyen hihetetlenül peches gól volt,és megint más kérdés,hogy a bíró miért nem fújta le a meccset a 93.percben..összességében csalódott vagyok,mert ez az iksz rengeteget ért volna,nézzétek meg,hogy hogy nézne úgy ki a csoport állása..de sajnos ez egy reális eredmény.dícsérhető a nemzeti tizenegy hozzáállása,mert ha a lelkesedésen múlna,már most lehetne a 2010es vb aranyat a mieink nyakába akasztani..mondjuk én nem értem mikor veszi már észre koeman,hogy gera már nem való a válogatottba,vártam tőle legalább egy villanást,de sajna ma egy sem volt..amúgy én kipróbálnám a debreceni vargát,sztem nagyon jót tenne a játéka a csapatnak..
továbbra is...
RIA-RIA-UNGÁRIA!!!!!!!!!
Persze jó lett volna a döntetlen, jól nézett volna ki a tabella, de akkor sem változott volna semmi. Reálisan nézven az utolsó 3 meccsen 0 azaz nulla pontot fog szerezni a magyar csapat, persze inkább ne legyen igazam. Meg mindenki reménykedik a második hely megszerzésében, de az is csak egy pótselejtezőt érne, azért még emlékszem az utolsó pótselejtezőre a jugoszlávok ellen... Mindegy a portugálok ellen kint leszek, de ellenük ennél sokkal de sokkal több kellene.
mondjuk én nem értem mikor veszi már észre koeman,hogy gera már nem való a válogatottba
Kinn voltam, szégyen volt amit műveltünk....én hülye barom mióta az eszemet tudom a magyar foci és a válogatott mellett álltam akármi is történt. De ez a lelketlen játék gyalázat volt, nem hajtottunk nem tettük magunkat oda teljesen.
Megint átvertek, megint hagytak reménykedni de elég volt. Portugália ellen is megvan a jegyem de nem fogok kimenni nem érdekel....mostantól a magyar foci nem érdekel....
+1 fejes1988
Valaki árulja már el, h az első félidőben milyen felállásban játszott a csapat?Nekem egy 4-6-0 a tippem.:D
Kinn voltam, szégyen volt amit műveltünk....én hülye barom mióta az eszemet tudom a magyar foci és a válogatott mellett álltam akármi is történ. De ez a lelketlen játék gyalázat volt, nem hajtottunk nem tettük magunkat oda teljesen.
Megint átvertek, megint hagytak reménykedni de elég volt. Portugália ellen is megvan ajegyem de nem fogok kimenni nem érdekel....mostantól a magyar foci nem érdekel....
Mészöly Kálmánt szövetségi kapitánynak, a kurva ... :@
Megint átvertek, megint hagytak reménykedni de elég volt. Portugália ellen is megvan a jegyem de nem fogok kimenni nem érdekel....mostantól a magyar foci nem érdekel....