Póker Fórum Archívum > Minden más > Hajrá Magyarország!!!

olegg
Válasz mijamoto kommentjére
2009. szept. 6. 12:17

Engem az bosszant a legjobban, hogy sz...r játékkal simán meglehetett volna a döntetlen, és akkor simán megmaradt volna a továbbjutási esély. Erre mit csinál a magyar csapat? Fél perccel a vége előtt 8 ember eszetlenül felrohan az ellenfél 16-osához, és marad hátul két védő. Hihetetlen, ilyet talán még egy ifjúsági csapat sem csinál. Nagyon drukkoltam nekik, de ez iszonyatosan bosszantó volt.

bojanika
Válasz olegg kommentjére
2009. szept. 6. 12:56

Koeman boldog lehet, hogy új szerződése van.
Én a tegnapi meccs után simán elküldeném... Azt ugyan értem, hogy az egyaránt jó formában játszó Husztit és Dzsudzsákot nem lehet kihagyni, mert fél a következményektől, de kérdem én, milyen szintű "edző" az, aki egy alapjaiban a két szélre támaszkodva próbál meccset nyerni (???), úgy, hogy középre a 2 méter magas svéd védők közé beküldi az égimeszelőnek nem nevezhető 173 cm alacsony Huszit???? Mi volt a terve vele?
Én kint voltam a helyszínen, de majdnem felrobbantam, amikor megtudtam a felállásunkat... Vissza lehet nézni a meccset és megszámolni, hogy Husztinak hányszor sikerült megtartania, lekezelnie a felívelt (!!!) labdákat és hányszor ért oda a szélről belőtt labdákra.

Gratulálok, a dánok utáni második hazai meccsünkön küldte fel az istenített kóman úgy a csapatot, hogy sztem ők maguk sem tudták mit is kéne csinálni.

De egyéb alapvető hibák is voltak a játékunkban, lehet kiírom neki a kapitánynak a Football Manager-t, hátha tanul belőle...

OldRknight
Válasz bojanika kommentjére
2009. szept. 6. 13:17

Én a tegnapi meccs után simán elküldeném... Azt ugyan értem, hogy az egyaránt jó formában játszó Husztit és Dzsudzsákot nem lehet kihagyni, mert fél a következményektől, de kérdem én, milyen szintű "edző" az, aki egy alapjaiban a két szélre támaszkodva próbál meccset nyerni (???), úgy, hogy középre a 2 méter magas svéd védők közé beküldi az égimeszelőnek nem nevezhető 173 cm alacsony Huszit???? Mi volt a terve vele?
Én kint voltam a helyszínen, de majdnem felrobbantam, amikor megtudtam a felállásunkat... Vissza lehet nézni a meccset és megszámolni, hogy Husztinak hányszor sikerült megtartania, lekezelnie a felívelt (!!!) labdákat és hányszor ért oda a szélről belőtt labdákra.

Gratulálok, a dánok utáni második hazai meccsünkön küldte fel az istenített kóman úgy a csapatot, hogy sztem ők maguk sem tudták mit is kéne csinálni.

De egyéb alapvető hibák is voltak a játékunkban, lehet kiírom neki a kapitánynak a Football Manager-t, hátha tanul belőle...

Teljesen egyetértek, hazai pályán csatár nélkül felállni és ilyen idióta módon előreküldeni valakit.....Másik hogy gólt kapunk Szélesiről akinek nem volt csapata az egész alapozás alatt, kérdem hol a fa****ba készült fel? Mi az hogy egy csatár üldögél a kispadon aki nem tud 90 percet végigjátszani? Tímár mit keres a válogatott közelében? Egy ilyen hiba után miért nem jönnek arról a hírek hogy elzavarták a keretből? Koemannak miért nincs semmi önkritikája? Én mikor megláttam hogy Gyepes kezdő már akkor majdnem agyvérzést kaptam azt hittem rajta megy el, kivételesen jól játszott, értem ezalatt hogy nem rugott öngólt és nem adott gólpasszt az ellenfélnek.

Ugyanúgy szurkoltunk az első gól után is, aki kinn volt tudja, de a második sokaknak, köztük nekem is kiszakította a szívét.....Nem kívánom senkinek azt a hangulatot ami hazafelé volt az utcákon és a metrón, ahol máskor nagyon jó szokott lenni......komolyan mintha mindenki temetésre menne kb. Szerdán ha telt ház lesz az annak lesz köszönhető, hogy el vannak adva a jegyek, persze a tegnapi elkeseredettség után azt mondom már hogy kimegyek, persze ugyanúgy ott fogok szurkolni már megint......Egy biztos ezek után és majd a szerdai után jó sok időnek el kell telni majd sajnos megint hogy telt házas meccseink legyenek itthon......

arcsen
Válasz bojanika kommentjére
2009. szept. 6. 13:22

Abszolut egyetertek!
A kulonbseg annyi, h en mar a romanok elleni meccs utan elkuldtem volna... De amit most is muvelt, ehh... Ne akarjunk mar ivelgetni a svedek ellen... Ne nekik akarjunk mar goltfejelni... Ahhoz kisfiuk vagyunk, akar szo szerint is... Ahh, csak felidegesitem magam... Lenne vegre egy jo, utokepes csapatunk, es ket meccs alatt osszesen egy szaros buntetobol sikerult golt szerezni... Nem jo omen a Portugal valogatott elleni osszecsapas elott...

dr.drogba
Válasz arcsen kommentjére
2009. szept. 6. 13:53

Azt én sem értem mire fel kapott uj szerzödést.Annyit ért el hogy legyöztükMáltát és Albániát 2x.A java majd csak most jön és szépen a helyünkre kerülünk a csoprtba 4ik hely.

andree
Válasz dr.drogba kommentjére
2009. szept. 6. 14:02

Jaj, de utálom ezt. Állandóan eljátsszuk, hogy 4-5 nyert meccs után a kapitány az isten, minden második játékosunk világsztár, és csak egy kis szerencse kell, hogy kijussunk. Majd veszít két meccset a csapat, a kapitány seghülye, a játékosok motiválatlanok, csak új szerződést akartak, most meg nem csinálnak semmit, és különben is szarok. Azért be kéne látni, hogy nekünk iszonyatosan nagy mák kell, hogy valamit is elérjünk(és ezen már azt is értem, hogy megverünk egy Top 25 csapatot). Nálunk sokkal jobb csapatok is csak küzdenek a pótselejtezős helyekért, mert baromi erős a mezőny teteje. A svédek minden ilyen jellegű meccsüket behúzzák már vagy 15 éve. Gondolom volt terv/taktika, csak esélyünk se volt megvalósítani.(Így jobbhílyán ivelgettünk össze vissza. Gondolom a visszalépő Husztinak meg a befele húzódó szélsőknek kellett volna körbefutkosni a 250 centis svéd tornyokat, de jó volt összepakolva a középpályájuk, és nem tudtunk mit kezdeni velük) Én is baromi csalódott vagyok, de bízok benne, hogy oda-vissza alázzuk a portugálokat. Mert kb. szerintem ennyit éri meg csinálni a magyar focival kapcsolatban. Megnézni a meccseket, reménykedni a csodában és örülni minden apróbb sikernek.

tentaculata
Válasz andree kommentjére
2009. szept. 6. 14:23

A meccs szar volt.

A végén menni kellett a győzelemért.

A K.man tele rakott ideggel.

A végén majdnem elpityeredtem.

A Portugálokat kinyírjuk.

ceewyl
Válasz tentaculata kommentjére
2009. szept. 6. 14:27

Ennyire nincs magyar csatár, hogy csak egyet tudunk nevezni az egész keretbe?
Priskin/Feczesin sérült vagy csak nem számolnak velük?

addict776
Válasz ceewyl kommentjére
2009. szept. 6. 14:31

a portugálok kivégzik majd ezt a csapatot, ez egy nagy nulla 0000

chau
Válasz ceewyl kommentjére
2009. szept. 6. 14:55

Ennyire nincs magyar csatár, hogy csak egyet tudunk nevezni az egész keretbe?
Priskin/Feczesin sérült vagy csak nem számolnak velük?

Ez egy nagyon jó kérdés. Amiket olvastam a csatárokról a kapitány nyilatkozta alapján.
Priskin epizódszerep a klubjában és mentálisan és fizikálisan gyenge.
Sanyi nem bír 2 félidőt mert erőnléti problémái vannak (sérült volt?).
Rudolf sérült.

Élő ügyfélszolgálat