Engem az bosszant a legjobban, hogy sz...r játékkal simán meglehetett volna a döntetlen, és akkor simán megmaradt volna a továbbjutási esély. Erre mit csinál a magyar csapat? Fél perccel a vége előtt 8 ember eszetlenül felrohan az ellenfél 16-osához, és marad hátul két védő. Hihetetlen, ilyet talán még egy ifjúsági csapat sem csinál. Nagyon drukkoltam nekik, de ez iszonyatosan bosszantó volt.
Koeman boldog lehet, hogy új szerződése van.
Én a tegnapi meccs után simán elküldeném... Azt ugyan értem, hogy az egyaránt jó formában játszó Husztit és Dzsudzsákot nem lehet kihagyni, mert fél a következményektől, de kérdem én, milyen szintű "edző" az, aki egy alapjaiban a két szélre támaszkodva próbál meccset nyerni (???), úgy, hogy középre a 2 méter magas svéd védők közé beküldi az égimeszelőnek nem nevezhető 173 cm alacsony Huszit???? Mi volt a terve vele?
Én kint voltam a helyszínen, de majdnem felrobbantam, amikor megtudtam a felállásunkat... Vissza lehet nézni a meccset és megszámolni, hogy Husztinak hányszor sikerült megtartania, lekezelnie a felívelt (!!!) labdákat és hányszor ért oda a szélről belőtt labdákra.
Gratulálok, a dánok utáni második hazai meccsünkön küldte fel az istenített kóman úgy a csapatot, hogy sztem ők maguk sem tudták mit is kéne csinálni.
De egyéb alapvető hibák is voltak a játékunkban, lehet kiírom neki a kapitánynak a Football Manager-t, hátha tanul belőle...
Én a tegnapi meccs után simán elküldeném... Azt ugyan értem, hogy az egyaránt jó formában játszó Husztit és Dzsudzsákot nem lehet kihagyni, mert fél a következményektől, de kérdem én, milyen szintű "edző" az, aki egy alapjaiban a két szélre támaszkodva próbál meccset nyerni (???), úgy, hogy középre a 2 méter magas svéd védők közé beküldi az égimeszelőnek nem nevezhető 173 cm alacsony Huszit???? Mi volt a terve vele?
Én kint voltam a helyszínen, de majdnem felrobbantam, amikor megtudtam a felállásunkat... Vissza lehet nézni a meccset és megszámolni, hogy Husztinak hányszor sikerült megtartania, lekezelnie a felívelt (!!!) labdákat és hányszor ért oda a szélről belőtt labdákra.
Gratulálok, a dánok utáni második hazai meccsünkön küldte fel az istenített kóman úgy a csapatot, hogy sztem ők maguk sem tudták mit is kéne csinálni.
De egyéb alapvető hibák is voltak a játékunkban, lehet kiírom neki a kapitánynak a Football Manager-t, hátha tanul belőle...
Azt én sem értem mire fel kapott uj szerzödést.Annyit ért el hogy legyöztükMáltát és Albániát 2x.A java majd csak most jön és szépen a helyünkre kerülünk a csoprtba 4ik hely.
Jaj, de utálom ezt. Állandóan eljátsszuk, hogy 4-5 nyert meccs után a kapitány az isten, minden második játékosunk világsztár, és csak egy kis szerencse kell, hogy kijussunk. Majd veszít két meccset a csapat, a kapitány seghülye, a játékosok motiválatlanok, csak új szerződést akartak, most meg nem csinálnak semmit, és különben is szarok. Azért be kéne látni, hogy nekünk iszonyatosan nagy mák kell, hogy valamit is elérjünk(és ezen már azt is értem, hogy megverünk egy Top 25 csapatot). Nálunk sokkal jobb csapatok is csak küzdenek a pótselejtezős helyekért, mert baromi erős a mezőny teteje. A svédek minden ilyen jellegű meccsüket behúzzák már vagy 15 éve. Gondolom volt terv/taktika, csak esélyünk se volt megvalósítani.(Így jobbhílyán ivelgettünk össze vissza. Gondolom a visszalépő Husztinak meg a befele húzódó szélsőknek kellett volna körbefutkosni a 250 centis svéd tornyokat, de jó volt összepakolva a középpályájuk, és nem tudtunk mit kezdeni velük) Én is baromi csalódott vagyok, de bízok benne, hogy oda-vissza alázzuk a portugálokat. Mert kb. szerintem ennyit éri meg csinálni a magyar focival kapcsolatban. Megnézni a meccseket, reménykedni a csodában és örülni minden apróbb sikernek.
A meccs szar volt.
A végén menni kellett a győzelemért.
A K.man tele rakott ideggel.
A végén majdnem elpityeredtem.
A Portugálokat kinyírjuk.
Ennyire nincs magyar csatár, hogy csak egyet tudunk nevezni az egész keretbe?
Priskin/Feczesin sérült vagy csak nem számolnak velük?
a portugálok kivégzik majd ezt a csapatot, ez egy nagy nulla 0000
Ennyire nincs magyar csatár, hogy csak egyet tudunk nevezni az egész keretbe?
Priskin/Feczesin sérült vagy csak nem számolnak velük?