Póker Fórum Archívum > Minden más > Hajrá Magyarország!!!

SajtiEgon
Válasz tentaculata kommentjére
2015. jún. 10. 7:47

Ezt nem hiszem el!!! :( :(

Krejdül
2015. jún. 10. 7:52

Úgy érzem magam, mint mikor egy ft-n szedik le a flopszettemet backdoor sorral. :( Megloptak. Józanul kell elviselnem ezt a rohadt szerdát.

SajtiEgon
Válasz Krejdül kommentjére
2015. jún. 10. 7:55

Úgy érzem magam, mint mikor egy ft-n szedik le a flopszettemet backdoor sorral. :( Megloptak. Józanul kell elviselnem ezt a rohadt szerdát.

Az kizárt, hogy menni fog, bármi lesz.
Ráadásul most már mi vagyunk az esélyesebbek! :)

van Gerwen
Válasz Krejdül kommentjére
2015. jún. 10. 7:55

Valóban hasonló, hányszor szoptam már be a 90+ gólokkal az évek során. A helyedben mindenképpen berúgnék azért.

SajtiEgon
2015. jún. 10. 8:01

Sajnos ezek nem nagyon tudják, hogy mi fán terem az a támadás :(

Krejdül
2015. jún. 10. 8:06

Valóban hasonló, hányszor szoptam már be a 90+ gólokkal az évek során. A helyedben mindenképpen berúgnék azért.

Igen, valszeg menni fog. Ha nyertem volna, úgyis a hugomnak vettem volna valami szép ajándékot, így megmondom neki, úton idefelé kiraboltak a szerbek.

csiga19794
2015. jún. 10. 8:11

Most mi van? 1-1? Hosszabítás??? Papi dobj már valami részletesebbet vagy streamet!

van Gerwen
Válasz csiga19794 kommentjére
2015. jún. 10. 8:14

Most mi van? 1-1? Hosszabítás??? Papi dobj már valami részletesebbet vagy streamet!

Most kezdődik a hosszabbítás második félideje. Sztrímekhez nem értek sajnos.

SajtiEgon
2015. jún. 10. 8:15
van Gerwen
Válasz SajtiEgon kommentjére
2015. jún. 10. 8:17

Így is finom a brassói, amit most tolok vacsorára, de egy magyar góllal még meg kéne fűszerezni. Nem lenne jó flippekre bízni.

Élő ügyfélszolgálat