Póker Fórum Archívum > Minden más > Hajrá Magyarország!!!

Koszka9999
Válasz SajtiEgon kommentjére
2015. jún. 10. 8:32

:(((

SajtiEgon
Válasz tentaculata kommentjére
2015. jún. 10. 8:38

Nem térek magamhoz! :(
Erre muszáj lesz inni valamit!!444!!

Demiro
Válasz Koszka9999 kommentjére
2015. jún. 10. 8:39

Sajnálatos, hogy így esett ki a magyar csapat, de legyen ez. És legyen az, hogy ebből a garnitúrából 4-5 év múlva legyen 6-7 alapember egy jó magyar válogatottban.

Legyen inkább ez, minthogy az előző VB-n 3.-ak lettünk és a felnőtt válogatottat nem az a csapat viszi a hátán.

Csak érdekességként: a tavalyi felnőtt VB alatt szemezgettem a részt vevő válogatottak kereteiben, hogy a 2009-es U20-as VB-n részt vett csapatokból hányan kerültek be a felnőtt válogatott VB keretekbe. A legtöbb válogatottban alig volt 1-2 játékos (kulcsember csak Ghánában), ha jól emlékszem, a braziloknál és az olaszoknál például senki. De a többi csapatnál sem nagyon. Érdekes.

Hajrá magyarok!

lipecztomi
2015. jún. 10. 8:45

Ez az U-20 is pont olyan szerencsétlen, mint az A-válogatott. Ők se fogják megverni a finneket sajnos :(

van Gerwen
Válasz lipecztomi kommentjére
2015. jún. 10. 8:50

Ez az U-20 is pont olyan szerencsétlen, mint az A-válogatott. Ők se fogják megverni a finneket sajnos :(

Finnek is szerencsétlenek. Szerintem letolnak majd egy helyzetek nélküli, 0-0-ás bűn sz@r meccset.

SajtiEgon
Válasz Demiro kommentjére
2015. jún. 10. 8:50

Csak érdekességként: a tavalyi felnőtt VB alatt szemezgettem a részt vevő válogatottak kereteiben, hogy a 2009-es U20-as VB-n részt vett csapatokból hányan kerültek be a felnőtt válogatott VB keretekbe. A legtöbb válogatottban alig volt 1-2 játékos (kulcsember csak Ghánában), ha jól emlékszem, a braziloknál és az olaszoknál például senki. De a többi csapatnál sem nagyon. Érdekes.

Hajrá magyarok!

Ezt mondjuk azért az átlagéletkorhoz lenne érdemes viszonyítani, mert ha jóval több, akkor még talán korai ez a vizsgálódás (vagy régebbi U20-ra kell visszanézni).

Krejdül
2015. jún. 10. 9:12

Amúgy bigup a magyar csapatnak. Brutál nyomás alatt voltak a normál játékidő végén, mindent nem lehet kibekkelni. Az öngól az meg egy retek nagy pech. Mindannyian látunk ilyet nap, mint nap. GG!

SajtiEgon
2015. jún. 10. 9:19

Azért ez így szerintem egy picit túlzás, de természetesen továbbra is hajrá magyarok!!! :)

Krejdül
2015. jún. 10. 9:46

Azért ez így szerintem egy picit túlzás, de természetesen továbbra is hajrá magyarok!!! :)

Miért túlzás? Nem írtam, hogy jól játszottak. :)

Krejdül
Válasz van Gerwen kommentjére
2015. jún. 11. 10:07

Én is toltam tükörtojást reggelire, de nem tudtam mind megenni, mert nekem a kedden elfogyasztott italmennyiség ülte meg a gyomrom.

OFF: nincs annál pompásabb érzés, mint mikor hajnali 10 órakor annyira készen vagy, hogy a vacsorára készített tükörtojás belefolyik a köldöködbe.

Élő ügyfélszolgálat