Ferenczi NB2.-re tökéletes megoldás, persze csak ha kiszolgálják, mert ötösön kívül már komoly problémái vannak..
Kabát szerintem nem rossz játékos, mondjuk hogy válogatott szintű-e azon lehet vitatkozni.
az én időmben amikor kerettag voltam kiprich józskáék mögött esélyünk sem volt bekerülni, most meg nincs sanyin kívül egy bevethető csatárunk sem, csak néhány suhanc akiknek sokat kell még tanulni a fodballról. skandallumért kiáltok.
A nagy Gerán múlott a döntetlen. Bűn gyengén játszott és az utolsó támadásnál, ha nem akarja az 5 darab kétméteres védő közé beívelni, hanem 16-ról, belerúg egy nagyot a labdába, akkor vége is a meccsnek.
A nagy Gerán múlott a döntetlen. Bűn gyengén játszott és az utolsó támadásnál, ha nem akarja az 5 darab kétméteres védő közé beívelni, hanem 16-ról, belerúg egy nagyot a labdába, akkor vége is a meccsnek.
Az én válogatottam kb. így nézne ki:
Köteles - Szélesi, Dragóner, Juhász - Gera, Tóth B., Dombi, Hajnal, Dzsudzsák - Rudolf, Torghelle
Cserék: Fülöp (k), Tímár, Gyepes, Máté P., Huszti, Priskin, Kabát
Köteles - Szélesi, Dragóner, Juhász - Gera, Tóth B., Dombi, Hajnal, Dzsudzsák - Rudolf, Torghelle
Ez most poén?
Nálam már régen Köteles védene. (És nem azért, mert haza akarok beszélni.) Egy ideje egyértelműen ő (volt) a legjobb kapus az NB1-ben (a gyakorlati tapasztalatok mellett a pontozások is ezt mutatták), és ha mondjuk a standard válogatott Fülöppel összehasonlítom a kvalitásait, akkor sem kétséges, hogy melyikük a nagyobb talentum. Köteles mindamellett, hogy parádés bravúrokat mutat be rendszeresen, még rendkívül megbízható portás is, míg nálunk játszott, nem hogy egy kezemen, de szerintem két ujjamon meg tudtam volna számolni, hogy hány olyan gólt kapott a csapat, amit egyértelműen az ő nyakába lehetett volna varrni, közben pedig rendszeresen "kivédte az ellenfelek szemét". Kíváncsi vagyok, mikortól lesz kezdőként figyelembe véve a válogatottnál, mindenesetre ha Belgiumban is tartósan azt nyújtja, amit itthon évekig, akkor egyrészt egy sokkal komolyabb bajnokságban fog kikötni záros határidőn belül (remélem), másrészt nem lehet majd nem figyelembe venni a válogatottnál első számú kapusként.
Egyedül a magassága szól kicsit ellene, legalább egy 6-7 centit még igazán nőhetett volna annak idején. :)
az :D
Szélesi olyan rossz, hogy közénk se kéne a műfűre, az 1. félidőben 4x rúgta fel a labdát a lelátóra, tök ártatlan szituációban...
Dragónert inkább hagyjuk, régen jó volt, de akkor miért hagyod ki a jó Lipót, meg Ferenczi Pistát??? :D
Dombi meg no comment...