Póker Fórum Archívum > Minden más > Hajrá Magyarország!!!

yoofej
Válasz Requiem kommentjére
2010. júl. 23. 6:37

Csak azt nem értem miért kellett meghosszabbítani Erwin szerződését...Ez megint csak a pénzt viszi a kasszából.

valoszinuleg cashtelekinek is jutott abbol...

titcar
Válasz yoofej kommentjére
2010. júl. 28. 22:13

ha a debrecen nem jut tobvább a basel ellen akkor EL csoportkör v még 1 selejtező azért is?

Banderas79
Válasz titcar kommentjére
2010. júl. 28. 23:07

ha a debrecen nem jut tobvább a basel ellen akkor EL csoportkör v még 1 selejtező azért is?

Ha jól emlékszem még egy kört kellene menniük, és ha ott potty akkor van EL.Így valószinű csak a magyar porond marad nekik!

djeleven
2010. júl. 28. 23:11

Szvsz selejteznek az EL csoportkörbe jutásért, ha a svájciak kiverik őket.

titcar
Válasz djeleven kommentjére
2010. aug. 26. 21:23

na debrecen legalább EL csoportkör :)

Krono
2010. aug. 26. 21:26

sajnos

(jöhetnek a "magyar csapatnak illik szurkolni" "szégyeljem magam" "hazaáruló" stb hsz.-ek :) )

petozso
2010. aug. 26. 21:44

Juppiii, én is most néztem csak meg ez eredményeket, de nagyon bíztam benne :)

Tibibacsi
Válasz Krono kommentjére
2010. aug. 26. 21:51

sajnos

(jöhetnek a "magyar csapatnak illik szurkolni" "szégyeljem magam" "hazaáruló" stb hsz.-ek :) )

Miért "sajnos"? Indokold már meg hogy miért örültél volna jobban annak ha a Liteksz Lovecs jut tovább.....

Zsipali
Válasz Krono kommentjére
2010. aug. 26. 21:59

sajnos

+1 :) (A sajnos azért túlzás, de nem érzem a lelkesedést, meg nem tört ki az örömünnep, hogy csoportkörben vannak)
A debreceni focicsapatot nem igazán tekintem sajátomnak, miután a magyar fiatalokat letojják, és helyükre ilyen botlábú Kulibaly-kat vesznek helyette. Tudom, hogy szinte mindenhol ezt csinálják, de akkor is.

shiningKKingdom
Válasz Krono kommentjére
2010. aug. 26. 22:03

sajnos

Igen. Sajnos csak EL és nem BL!

Amúgy én sem rajongok a Debrecenért, de ez nem csak egy klubcsapatról szól.

Élő ügyfélszolgálat