yoofej
Válasz Requiem kommentjére
2010. júl. 23. 6:37
Csak azt nem értem miért kellett meghosszabbítani Erwin szerződését...Ez megint csak a pénzt viszi a kasszából.
valoszinuleg cashtelekinek is jutott abbol...
titcar
Válasz yoofej kommentjére
2010. júl. 28. 22:13
ha a debrecen nem jut tobvább a basel ellen akkor EL csoportkör v még 1 selejtező azért is?
Banderas79
Válasz titcar kommentjére
2010. júl. 28. 23:07
ha a debrecen nem jut tobvább a basel ellen akkor EL csoportkör v még 1 selejtező azért is?
Ha jól emlékszem még egy kört kellene menniük, és ha ott potty akkor van EL.Így valószinű csak a magyar porond marad nekik!
djeleven
2010. júl. 28. 23:11
Szvsz selejteznek az EL csoportkörbe jutásért, ha a svájciak kiverik őket.
titcar
Válasz djeleven kommentjére
2010. aug. 26. 21:23
na debrecen legalább EL csoportkör :)
Krono
2010. aug. 26. 21:26
sajnos
(jöhetnek a "magyar csapatnak illik szurkolni" "szégyeljem magam" "hazaáruló" stb hsz.-ek :) )
petozso
2010. aug. 26. 21:44
Juppiii, én is most néztem csak meg ez eredményeket, de nagyon bíztam benne :)
Tibibacsi
Válasz Krono kommentjére
2010. aug. 26. 21:51
sajnos
(jöhetnek a "magyar csapatnak illik szurkolni" "szégyeljem magam" "hazaáruló" stb hsz.-ek :) )
Miért "sajnos"? Indokold már meg hogy miért örültél volna jobban annak ha a Liteksz Lovecs jut tovább.....
Zsipali
Válasz Krono kommentjére
2010. aug. 26. 21:59
sajnos
+1 :) (A sajnos azért túlzás, de nem érzem a lelkesedést, meg nem tört ki az örömünnep, hogy csoportkörben vannak)
A debreceni focicsapatot nem igazán tekintem sajátomnak, miután a magyar fiatalokat letojják, és helyükre ilyen botlábú Kulibaly-kat vesznek helyette. Tudom, hogy szinte mindenhol ezt csinálják, de akkor is.
shiningKKingdom
Válasz Krono kommentjére
2010. aug. 26. 22:03
sajnos
Igen. Sajnos csak EL és nem BL!
Amúgy én sem rajongok a Debrecenért, de ez nem csak egy klubcsapatról szól.