Póker Fórum Archívum > Minden más > Hajrá Magyarország!!!

Krono
Válasz Tibibacsi kommentjére
2010. aug. 26. 22:03

Miért "sajnos"? Indokold már meg hogy miért örültél volna jobban annak ha a Liteksz Lovecs jut tovább.....

Hát mondjuk amikor a Győr és a Debrecen szurkolók beültek a Fradi uefa-kupa meccsén anno a vendég szektorba, akkor az sem volt túl "örüljünk a magyar csapatok sikerének" mentalitás.

Meg egy államilag agyon támogatott(Vidi mellett), nb2 kieső, majd a BKV jogait megvásárló csapatnak nem tudok szurkolni semmilyen szinten.

Zsipali
Válasz Krono kommentjére
2010. aug. 26. 22:07

Hát mondjuk amikor a Győr és a Debrecen szurkolók beültek a Fradi uefa-kupa meccsén anno a vendég szektorba, akkor az sem volt túl "örüljünk a magyar csapatok sikerének" mentalitás.

Meg egy államilag agyon támogatott(Vidi mellett), nb2 kieső, majd a BKV jogait megvásárló csapatnak nem tudok szurkolni semmilyen szinten.

Mintha a fradisták jobbak lennének... (De amúgy ez nem igaz, hogy vendégszektorba mentek)

Krono
Válasz Zsipali kommentjére
2010. aug. 26. 22:08

Mintha a fradisták jobbak lennének... (De amúgy ez nem igaz, hogy vendégszektorba mentek)

:D

Mivel tudod cáfolni, hogy nem igaz?

titcar
2010. aug. 26. 22:09

+1 :) (A sajnos azért túlzás, de nem érzem a lelkesedést, meg nem tört ki az örömünnep, hogy csoportkörben vannak)
A debreceni focicsapatot nem igazán tekintem sajátomnak, miután a magyar fiatalokat letojják, és helyükre ilyen botlábú Kulibaly-kat vesznek helyette. Tudom, hogy szinte mindenhol ezt csinálják, de akkor is.

nem vagyok annyira képben, de hány külföldi van a debreceni keretben? és az nb1 átlaga?

Tibibacsi
2010. aug. 26. 22:09

A DVSC ebben egyáltalán nem kirívó eset. Külföldi játékosok nélkül esélytelenek lennének nemzetközi porondon, sőt még a magyar bajnokságban is. Lásd: MTK
Abban igazad van hogy Kulibaly nem nemzetközi szintű játékos, ő szerintem sem jelent erősítést, de attól még miért kell magyar csapat ellen szurkolni? Lehet velem van a baj de sosem fogom megérteni ezt a logikát.

Zsipali
Válasz titcar kommentjére
2010. aug. 26. 22:10

nem vagyok annyira képben, de hány külföldi van a debreceni keretben? és az nb1 átlaga?

Ezt nem az idei szezonra értettem, hanem az utóbbi 5 évre.

Krono
2010. aug. 26. 22:12

A DVSC ebben egyáltalán nem kirívó eset. Külföldi játékosok nélkül esélytelenek lennének nemzetközi porondon, sőt még a magyar bajnokságban is. Lásd: MTK
Abban igazad van hogy Kulibaly nem nemzetközi szintű játékos, ő szerintem sem jelent erősítést, de attól még miért kell magyar csapat ellen szurkolni? Lehet velem van a baj de sosem fogom megérteni ezt a logikát.

Egy semleges szurkoló nyilván nem fog ellene szurkolni, de aki benne van a hazai szurkolói életben, az nem fog egy ellenfélnek szurkolni.

Zsipali
2010. aug. 26. 22:13

Én nem magyar csapat ellen szurkolok, csak nem érzem azt, hogy ez most tök jó. A tavalyi 2 milliárdból (meg még egy csomó) mi lett, amit a BL-ért kaptak. Fejlődött a debreceni foci?

Krono
Válasz Krono kommentjére
2010. aug. 26. 22:15

:D

Mivel tudod cáfolni, hogy nem igaz?

Várom a válaszod. :)

Tibibacsi
Válasz Krono kommentjére
2010. aug. 26. 22:16

Egy semleges szurkoló nyilván nem fog ellene szurkolni, de aki benne van a hazai szurkolói életben, az nem fog egy ellenfélnek szurkolni.

Ez érdekes hozzáállás, elég beszűkült látókörű szvsz... Az szerinted jobb a magyar focinak ha a Liteksz jut tovább, hátha a következő vb selejtezőkre már az ötödik kalapba kerül a válogatott...

Élő ügyfélszolgálat