Miért "sajnos"? Indokold már meg hogy miért örültél volna jobban annak ha a Liteksz Lovecs jut tovább.....
Hát mondjuk amikor a Győr és a Debrecen szurkolók beültek a Fradi uefa-kupa meccsén anno a vendég szektorba, akkor az sem volt túl "örüljünk a magyar csapatok sikerének" mentalitás.
Meg egy államilag agyon támogatott(Vidi mellett), nb2 kieső, majd a BKV jogait megvásárló csapatnak nem tudok szurkolni semmilyen szinten.
Mintha a fradisták jobbak lennének... (De amúgy ez nem igaz, hogy vendégszektorba mentek)
+1 :) (A sajnos azért túlzás, de nem érzem a lelkesedést, meg nem tört ki az örömünnep, hogy csoportkörben vannak)
A debreceni focicsapatot nem igazán tekintem sajátomnak, miután a magyar fiatalokat letojják, és helyükre ilyen botlábú Kulibaly-kat vesznek helyette. Tudom, hogy szinte mindenhol ezt csinálják, de akkor is.
A DVSC ebben egyáltalán nem kirívó eset. Külföldi játékosok nélkül esélytelenek lennének nemzetközi porondon, sőt még a magyar bajnokságban is. Lásd: MTK
Abban igazad van hogy Kulibaly nem nemzetközi szintű játékos, ő szerintem sem jelent erősítést, de attól még miért kell magyar csapat ellen szurkolni? Lehet velem van a baj de sosem fogom megérteni ezt a logikát.
nem vagyok annyira képben, de hány külföldi van a debreceni keretben? és az nb1 átlaga?
A DVSC ebben egyáltalán nem kirívó eset. Külföldi játékosok nélkül esélytelenek lennének nemzetközi porondon, sőt még a magyar bajnokságban is. Lásd: MTK
Abban igazad van hogy Kulibaly nem nemzetközi szintű játékos, ő szerintem sem jelent erősítést, de attól még miért kell magyar csapat ellen szurkolni? Lehet velem van a baj de sosem fogom megérteni ezt a logikát.
:D
Mivel tudod cáfolni, hogy nem igaz?
Egy semleges szurkoló nyilván nem fog ellene szurkolni, de aki benne van a hazai szurkolói életben, az nem fog egy ellenfélnek szurkolni.