Póker Fórum Archívum > Minden más > Hajrá Magyarország!!!

Krono
Válasz rohogogorcs kommentjére
2012. jan. 16. 22:46

Aki itt szakért az tisztában van a kézi dinamikájával?

Én nem vagyok tisztában, én csak azt látom, hogy a legjobb csapatok nem adnak ki 10 perccel a vége előtt 2-3 gólos vezetést a kezükből.

rohogogorcs
Válasz Krono kommentjére
2012. jan. 16. 22:59

Én nem vagyok tisztában, én csak azt látom, hogy a legjobb csapatok nem adnak ki 10 perccel a vége előtt 2-3 gólos vezetést a kezükből.

Nem? Nézz utána pár nagyágyú EB/ VB meccseinek. 2. Mi azért már rég nem vagyunk a legjobbak csoportjában. Lehetünk azok még, de most nem vagyunk. Egy papíron sztem erősebb orosz csapat ellen, amely fizikálisan agyonver minket nem csoda, ha a végén megy el a hajó.

tilted
Válasz rohogogorcs kommentjére
2012. jan. 16. 23:03

Nem az a gáz hogy a végén úszott el a hajó, hanem ahogy elúszott. Egyébként meg meg annyival nem erősebb papíron se Oroszország, ha erősebb...

Shaikon
Válasz Krono kommentjére
2012. jan. 16. 23:10

Bocs ,de ez hülyeség.10 perc a kéziben nagyon sok 2 gól meg semmi szinte.

Evolution
Válasz Shaikon kommentjére
2012. jan. 16. 23:16

jó kis meccs volt, ahol mi is vezettünk 2-3 góllal, de ne felejtsük el, hogy ők is. a döntetlen meg egyáltalán nem rossz eredmény. a kéziben simán benne van 2-3 gólos előny elvesztése/lefaragása 10 perc alatt. 1 perc alatt is láttunk már 2 gólos hátrányból visszajönni csapatokat!

tilted
Válasz Evolution kommentjére
2012. jan. 16. 23:17

Itt nem a 10 percről van szó, 2-3 gólos vezetést kiadni annyi idő alatt teljesen standard. Az utolsó 2-ről.

soso78
Válasz tilted kommentjére
2012. jan. 18. 20:32

up

spain -hun . gl

ZoliHUN
Válasz soso78 kommentjére
2012. jan. 18. 21:15

undorító ahogy a bírók fújnak.. nem lehet vmi jó a piárunk kézilabdában (sem).. :(

Krono
Válasz ZoliHUN kommentjére
2012. jan. 18. 21:24

undorító ahogy a bírók fújnak.. nem lehet vmi jó a piárunk kézilabdában (sem).. :(

ilyenkor beszaladhatna valaki adni nekik 1-1 fülest

ZoliHUN
Válasz Krono kommentjére
2012. jan. 18. 21:28

ilyenkor beszaladhatna valaki adni nekik 1-1 fülest

én ha ott lennék tuti beszaladnék :D mennyit állítanak még ki tőlünk?? a második félidőt szinte végig emberelőnybe jáccák a spanyolok.. hihetetlen..

Élő ügyfélszolgálat