Póker Fórum Archívum > Minden más > Hajrá Magyarország!!!

Krono
Válasz Shaikon kommentjére
2012. jan. 18. 21:55

Ebbe most szerintem ne menjünk bele ,mert nálunk is van érdekes nevü játékos.

Nem az a lényeg.

poker18g
Válasz Krono kommentjére
2012. jan. 18. 21:56

Óriásit küzdöttek a fiúk, de ekkora ocsmány játékvezetést régen láttam már! Szép volt!

Shaikon
Válasz Krono kommentjére
2012. jan. 18. 21:57

Nem az a lényeg.

Tudom. De nem azért nem kell Nagy Lacizni ,hanem mert ö a múlt és nekünk a jelent + a jövöt kell nézni.

tentaculata
Válasz poker18g kommentjére
2012. jan. 18. 21:58

Bravó!!!! Óriási teljesítmény, különösen annak fényében, hogy összesen 10 percet játszottunk emberhátrányban!!!!

BRAVÓÓÓÓÓ!!!!!!!

titcar
Válasz Shaikon kommentjére
2012. jan. 18. 22:04

hollandoknál meg pólósulit tartunk egyelőre, arra is érdemes ránézni :D

redoubtable
Válasz titcar kommentjére
2012. jan. 18. 22:09

Nagy Laci vajon kinek szurkol(t)? :)

Ebbe most szerintem ne menjünk bele ,mert nálunk is van érdekes nevü játékos.

Nem az a lényeg.

mi a lényeg?

Krono
Válasz redoubtable kommentjére
2012. jan. 18. 22:11

mi a lényeg?

Hogy a válogatott csapatkapitányaként lemondja a válogatottságot azért, hogy behívják a spanyolba, miközben halálra keresi magát a Barcában.

tentaculata
Válasz titcar kommentjére
2012. jan. 18. 22:15

hollandoknál meg pólósulit tartunk egyelőre, arra is érdemes ránézni :D

Csajoknak most jön a java. A bemelegítés jó volt.

redoubtable
Válasz Krono kommentjére
2012. jan. 18. 22:17

Hogy a válogatott csapatkapitányaként lemondja a válogatottságot azért, hogy behívják a spanyolba, miközben halálra keresi magát a Barcában.

Rosszul látod a dolgokat. Neki nem csak azzal volt gondja hogy magyarországon nem keresett annyit amennyit spanyolba kereshet. Valódi oka sokkal összetettebb. De egyébként a lényege a pénz az igaz. Most mennem kell el de ha gondoljátok majd megosztom veletek pár érdekes részletét a Nagy László ügynek. Azután senki nem fog rá rossz szemmel nézni.

Krono
Válasz redoubtable kommentjére
2012. jan. 18. 22:21

Rosszul látod a dolgokat. Neki nem csak azzal volt gondja hogy magyarországon nem keresett annyit amennyit spanyolba kereshet. Valódi oka sokkal összetettebb. De egyébként a lényege a pénz az igaz. Most mennem kell el de ha gondoljátok majd megosztom veletek pár érdekes részletét a Nagy László ügynek. Azután senki nem fog rá rossz szemmel nézni.

Tökmindegy, hogy a pénz miatt, vagy nem a pénz miatt mondja le, csapatkapitányként ez eléggé féreg dolog.

Élő ügyfélszolgálat