Póker Fórum Archívum > Minden más > Hajrá Magyarország!!!

CantusPutnok
Válasz Krono kommentjére
2012. jan. 18. 22:24

Tökmindegy, hogy a pénz miatt, vagy nem a pénz miatt mondja le, csapatkapitányként ez eléggé féreg dolog.

Tökmindegy, hogy lemondta-e vagy nem... Ez a jelenlegi válagatottunk, ezzel kell alkotnunk. 'Nagylacizni' így felesleges.

Krono
Válasz CantusPutnok kommentjére
2012. jan. 18. 22:25

Tökmindegy, hogy lemondta-e vagy nem... Ez a jelenlegi válagatottunk, ezzel kell alkotnunk. 'Nagylacizni' így felesleges.

Én nem nagylacizok, nem én hoztam fel. :)

zozoka1973
Válasz Krono kommentjére
2012. jan. 18. 22:32

Szép volt fiúk! Reméljük a franciák ellen nem hegynek felfelé kell játszanunk (ismét)! :)

redoubtable
Válasz Krono kommentjére
2012. jan. 19. 0:45

Én nem nagylacizok, nem én hoztam fel. :)

De azért leférgezted. :D

A valóságban nem az a baj hogy a magyar válogatottban kevesebb pénzt kap mint a spanyolban. Ezzel szerintem nem foglalkozna. Az egésznek az a lényege hogy a MKSZ megköti a biztosítást a játékosokra. Nagy Laci esetében 100M FT körüli összegről beszélgetünk. Mindannyian tudjuk hogy a biztosítás mire van. Na a lényeg az ha Nagyot bármilyen baleset éri a válogatott meccseken ,akkor ezt a biztosítási pénzt nem ő kapja hanem a MKSZ. Tehát a történet úgy néz ki ,hogy egy esetleges sérülés miatt nem tud tovább játszani (válogatottban sem klubcsapatban sem),és a pénzt nem ő kapja meg. Ez a legnagyobb gondja. Plusz van rengeteg kicsi. Pl olyanok hogy az edzőtáborba saját pénzén kell rendeznie a költségeket, mert a szövetség nem biztosít rá megfelelő keretet. Tehát neki haza kell jönnie spanyolból (vagy el kell mennie az edzőtábor helyszínére),hogy részt vegyen egy olyan edzőtáborban ami neki kerül pénzébe, holott ő dolgozni jön. Meg valamilyen prémiumot is lehúztak róla még régen azért mert hogy ő külföldön játszik neki nem jár.

Nagyjából úgy néz ki a dolog hogy ő fizet azért hogy játszhat, és ezek mellé ha lesérül még abból is a szövetség profitál, plusz tartoznak is neki.

Ilyen feltételek mellett én se vállalnám a válogatottságot a világ egyik legjobb játékosaként.

tentaculata
Válasz redoubtable kommentjére
2012. jan. 19. 13:21

Ja, azt le is felejtettem, hogy remélem a sok "magyarok a végén mindig szpnak" meg hasonlókat hangoztató troll látta, hogy 3 perccel a vége előtt 2-vel mentek a spanyolok, és ők támadhattak...

medgypeti
2012. jan. 19. 13:27

A valóságban nem az a baj hogy a magyar válogatottban kevesebb pénzt kap mint a spanyolban.

A teljes háttértörténetet pontosan én sem ismerem. A lényeg, ahogy én látom, hogy nem csinál segget a szájából. Nem voltak teljesíthetetlen feltételei, de a szövetség lesz@rta és nem változtatott semmin. Amúgy az is érdekes, hogy a csapattársak nem álltak ki mellette, pedig ugye ez nem csak őt érinti.
Árulózni, férgezni nem kell, mert nem lett spanyol válogatott.

buktar
Válasz medgypeti kommentjére
2012. jan. 19. 14:26

Nagyon nagy volt a végén, mintha megnyertük volna a tornát! Grat fiúk!

NovaTerra
2012. jan. 19. 14:40

De azért leférgezted. :D

A valóságban nem az a baj hogy a magyar válogatottban kevesebb pénzt kap mint a spanyolban. Ezzel szerintem nem foglalkozna. Az egésznek az a lényege hogy a MKSZ megköti a biztosítást a játékosokra. Nagy Laci esetében 100M FT körüli összegről beszélgetünk. Mindannyian tudjuk hogy a biztosítás mire van. Na a lényeg az ha Nagyot bármilyen baleset éri a válogatott meccseken ,akkor ezt a biztosítási pénzt nem ő kapja hanem a MKSZ. Tehát a történet úgy néz ki ,hogy egy esetleges sérülés miatt nem tud tovább játszani (válogatottban sem klubcsapatban sem),és a pénzt nem ő kapja meg. Ez a legnagyobb gondja. Plusz van rengeteg kicsi. Pl olyanok hogy az edzőtáborba saját pénzén kell rendeznie a költségeket, mert a szövetség nem biztosít rá megfelelő keretet. Tehát neki haza kell jönnie spanyolból (vagy el kell mennie az edzőtábor helyszínére),hogy részt vegyen egy olyan edzőtáborban ami neki kerül pénzébe, holott ő dolgozni jön. Meg valamilyen prémiumot is lehúztak róla még régen azért mert hogy ő külföldön játszik neki nem jár.

Nagyjából úgy néz ki a dolog hogy ő fizet azért hogy játszhat, és ezek mellé ha lesérül még abból is a szövetség profitál, plusz tartoznak is neki.

Ilyen feltételek mellett én se vállalnám a válogatottságot a világ egyik legjobb játékosaként.

Azt írod, hogy nem a pénz miatt, majd sorolod a biztosítási pénzt, az utazási költséget, stb.. Szóval akkor mégis csak a pénz miatt nem játszik a magyar válogatottban. Egyébként az ő dolga. A többi sportoló is a pénzért játszik mindenhol.

mátííí
Válasz NovaTerra kommentjére
2012. jan. 19. 14:53

Azt írod, hogy nem a pénz miatt, majd sorolod a biztosítási pénzt, az utazási költséget, stb.. Szóval akkor mégis csak a pénz miatt nem játszik a magyar válogatottban. Egyébként az ő dolga. A többi sportoló is a pénzért játszik mindenhol.

Igen a pénzért de azért szted egy idő után már nem feltétlen a pénznek kellene h előtérbe legyen főleg egy olyan embernek nem akire sokan példaként néznek.és akkor is a saját hazájának színeiről van szó.szerintem ilyenkor nem a pénznek kellene előtérbe lennie....

zend
Válasz mátííí kommentjére
2012. jan. 19. 15:18

Igen a pénzért de azért szted egy idő után már nem feltétlen a pénznek kellene h előtérbe legyen főleg egy olyan embernek nem akire sokan példaként néznek.és akkor is a saját hazájának színeiről van szó.szerintem ilyenkor nem a pénznek kellene előtérbe lennie....

Ha kitöröd a lábad és hirtelen lehúzhatod a karriered a vécén,akkor nagyon is fontos hogy a pénz legyen az előtérben.Pláne úgy hogy közben az MKSZ felmarkol egy rakás lóvét,és röhög a markában,mert a tehetséged és a sérülésed által gyakorlatilag érdemtelenül más szerencsétlensége kárára dagad a zsebük a lóvétól.
Tipikus Magyarország.

Élő ügyfélszolgálat