Meglehetősen sok a fiatal a kéziseknél, lehet ebből még remek csapat. Pl ha Lékai és Ancsin szépen fejlődik tovább. Nagy gáz volt Lékai sérülése, mert Császár kb normális alternatíva nélkül tolta le az EB-t. Így is elképesztőt hozott az uccsó meccsen. Inkább ezekről kéne szólnia az eb utáni elemzéseknek, nem a játékosok szidásáról meg nevetséges bundavádakról. Támogatni kell ezt a csapatot(Nyilván nem elszállva. Semmi baj a kritikákkal, de a fröcsögés ami megy sztem borzasztó), nem pedig szidni őket, hogy nem jutottak 4 közé egy olyan eb-n ahol kb 1 db náluk gyengébb csapattal játszottak.
Szlovénia kb a 15%át tette ki Jugoszlávia területének, szóval szerintem nem igazán reális, ha Jugoszlávia eredményeit szlovén eredményként tünteted fel.
Szlovénia kb a 15%át tette ki Jugoszlávia területének, szóval szerintem nem igazán reális, ha Jugoszlávia eredményeit szlovén eredményként tünteted fel.
és Szlovéniában 2 éve még azt se tudták mi az a kézilabda.
Igazad van Titcar alapvetően ez a kijelentés túlzó. Természetesen ismerték a kézilabdát de 1 eredményen kívül semmi mást nem tudnak felmutatni. KB olyanok mint a görög foci válogatott.
Összehasonlításokat/statisztikákat meg teljesen felesleges olyan dolgokban nézni ami nem egy időben, egy helyen , ugyan azon körülmények között zajlik.
Ezt a 2 évet pedig a meccs után írtam, amit szerintem simán hoztunk volna ha engedik.
Én 100% ig biztos vagyok benne hogy az volt az utasítás hogy kapjunk ki. (ez az én véleményem)
Igazad van Titcar alapvetően ez a kijelentés túlzó. Természetesen ismerték a kézilabdát de 1 eredményen kívül semmi mást nem tudnak felmutatni. KB olyanok mint a görög foci válogatott.
Összehasonlításokat/statisztikákat meg teljesen felesleges olyan dolgokban nézni ami nem egy időben, egy helyen , ugyan azon körülmények között zajlik.
Ezt a 2 évet pedig a meccs után írtam, amit szerintem simán hoztunk volna ha engedik.
Én 100% ig biztos vagyok benne hogy az volt az utasítás hogy kapjunk ki. (ez az én véleményem)
nemcsak erre az egy hozzaszolasodra igaz, de folyamatosan hatalmas baromsagokat irsz...
Te sportoltál valamit életedben versenyszerűen?
m1-en mindjárt keződődik a vizilbada elődöntő :)
m1-en mindjárt keződődik a vizilbada elődöntő :)