Megérdemeltük..
NEM hiszem el ,hogy ez faxom Kemény Dénes nem jön rá hogy toljuk ki a védekezést mert simán átlőnek minket közelről.Ezek nem az olaszok vagy a spanyolok ,hanem 110 kilós állatok.Kézzel együtt belövik 6 méterről.Ezért nem birjuk a szerbeket se megverni.Nekünk majdnem a félpályáról kellett lőni vagy beivelni.Taktikai hiba miatt kikaptunk.
Megérdemeltük..
NEM hiszem el ,hogy ez faxom Kemény Dénes nem jön rá hogy toljuk ki a védekezést mert simán átlőnek minket közelről.Ezek nem az olaszok vagy a spanyolok ,hanem 110 kilós állatok.Kézzel együtt belövik 6 méterről.Ezért nem birjuk a szerbeket se megverni.Nekünk majdnem a félpályáról kellett lőni vagy beivelni.Taktikai hiba miatt kikaptunk.
Kár érte.:(
Erről csak egy dolog jut eszembe. Biztos te vagy az aki x-szeres olimpiai bajnok mesteredző vízilabdában.:)
Nem.Elismerem ,hogy nagy jó edző ,de vannak dolgok amihez ragaszkodik és nem nyúl hozzá.Nézd meg a mai és a régebbi szerbek elleni meccseket és rájössz van igazság abban amit irtam.
Nem azt mondom, hogy nem látsz jól dolgokat. Hanem azt, hogy annak biztos oka van, hogy miért így játszunk. Aminek az okát mondjuk te mint laikus, max félprofi nem biztos, hogy látod. Erre gondoltam.
Miért van irreális elvárása minden magyarnak pl a kézilabdában a franciák megverése után? Komoylan olvasgattam NSO fórumát és nem hittem el. Anyázták a csapatot. De nem 1-2 ember. TÖMEGEK! Ugyanez van most is az NSO fórumán. Pedig BRONZÉRT játsszunk. És Montenegro nem Törökország. Közelről sem.
Ezt nem én írtam, de milyen igaz...."Amúgy hogy miért is ilyen jók mostanában a szerbek? (a vízen kívül) Mert5 ők megőrültek az egyetlen ezüstérmüktől, amit az Olimpián nyertek... Láttátok? 300.000-en ünnepelték Belgrád főterén (bár állítólag 500.000-en). Egy ezüstérmet??? Mi magyarok egy ezüstéremre mit mondunk?? "a kis gyík leégett" - hát ennyi a különbség a szerbek, és a magyarok között, - a szerbek meghalnak egy bronzért...."
Ez igy van.De nem értem néha.Szivós Marci kipontozódott vagy mért nem játszatta a végén?Mindegy nem dühöngök tovább ,nem az én tisztem birálni Dénes munkáját.Cs.A.K. azért is SZÉP VOLT FIÚK!!
szerintem többet hibáztunk (elől és hátul is), mint ami amúgy "szokásunk" és ez pont elég volt arra, hogy egy szoros győzelem helyett egy szoros vereség legyen.
Azt az egyet nem tudom, hogy miért nem jött be előbb Szécsi, de ennek is biztosan megvan az oka.
azért ne felejtsük el, hogy 15 éve ott vagyunk (ismét) a világ élvonalában a legjobb 3-4 csapat közt, és a top 3-4 utáni csapatoknál klasszisokkal jobbak vagyunk állandóan. és ezt rajtunk kívül kb. csak a szerbek tudják elmondani.
Megérdemeltük..