[h=5]LÚÚZER FC vagyunk, lassan 30 éve..
Szokásos vicc river[/h]
rigged
Ebben az eredményben rendesen benne volt a bíró keze is! A második félidőre 180-t fordult az elsőhöz képest.
Egy ilyen meccsen ez pont elég volt egy gólra, plusz az,h a zsiráfok elintézték az üres stadiont.
Lejött az 1 out a riveren a románoknak...
Lejött az 1 out a riveren a románoknak...
Finn-Magyar 1:2 akkor mi volt 90.perc Szalai. Hagyjuk már ezt a magyar betegséget . Szalai befejeli 2:0 megvan a meccs 100%os ziccer. Ne altalánositsatok már a magyar betegséggel. Szegény romákat is általánosítják pedig 1-2 % a bünöző csak .Rendes törvény tisztelő polgárok , fel lehet rájuk nézni szerintem.
Respect Titcar Gl at the tables my IDOL!
Finn-Magyar 1:2 akkor mi volt 90.perc Szalai. Hagyjuk már ezt a magyar betegséget . Szalai befejeli 2:0 megvan a meccs 100%os ziccer. Ne altalánositsatok már a magyar betegséggel. Szegény romákat is általánosítják pedig 1-2 % a bünöző csak .Rendes törvény tisztelő polgárok , fel lehet rájuk nézni szerintem.
Magyar-svéd meccsen is tavaly(?) a 90. perc környékén lőttük a győztes gólt, szóval hülyeség általánosítani ja.
Én D re tettem. :D