Akkor hnap ebbe a topikba .Lássuk ha igy lesz elismerem h zseni vagy és nem csak mixbe az élet minden területén,
Bár nem tudom mit kéne bizonygatnom egy rossz fórumon, azt hogy D be teszek egy meccset... :D
ezt majdnem elfelejtettem!
képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
Hajrá Magyarok! Szurkolni emberek, mert nagyon gyengus első félidőn vagyunk túl...
Nem tudom elhinni!
Hát ezt én sem:(
Azért nagyon de nagyon remélem, hogy hagyják maradni Egervári kapitányt az EB selejtezőkre is:confused:.
Nem értem Egervárit. Egy csatárral játszunk sz.r az egész. Becserél egy másik csatárt, szemmel láthatóan javul a játékunk és nem csak a gól mutatta ezt, hanem egyértelműen több helyzet, kevesebb veszély a kapunk előtt. Erre mit lép lehozza Szalait... És ha már lehozza miért nem csatárt cserél be helyette?
Hallod...?? Te miről beszélsz...jobb lenne kirúgni a ****ba, ezt a vak vén majmot....Hajnalt már le kellett volna rég szedni, Szalait is......és talán 1 másik kapitánynál Huszti is jönne...
Szerintem is botrány volt ami sanyi művelt! Öreg már, az edzőkre nem vonatkozik az új 62 éves nyugdíjkorhatár?:D Egy biztos BÖDE DANI a legnagyobb KIRÁLY
Hallod...?? Te miről beszélsz...jobb lenne kirúgni a ****ba, ezt a vak vén majmot....Hajnalt már le kellett volna rég szedni, Szalait is......és talán 1 másik kapitánynál Huszti is jönne...