Nyilvan felretesszuk a kupakokat is!
De a dolcsik/eurok gyujtese is elindulhatna mar vmely iranyba, reszemrol akar pont erre is...
Up.
Kiemelt téma pedig...
Még mindig benne vagyok.
A napokban pont eszembe jutott ez a topik. Pár hozzászólással ezelőtt fel is vetettem egy lehetőséget, ami természetesen sajnos még mindig aktuális...
De bármilyen más, nemes célra is mehetne a pénz.
basszus, de örülök, hogy ilyenre nem csak én gondoltam!
Mikor elkezdtem pókerezni, akkor megfogadtam, hogy ha eljutok odáig, hogy már ebből élek akkor minden év végén a proft x %-át átutalom Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége nekik.
Aki nem tud választani a számtalan alapítvány közül, az válaszon öncéluan, teszem azt, sok a szomorú történet rákkal kapcsolatban, akkor egy olyan alapítványt. Én is öncéluan választottam, sajnos van egy fura szembetegségem. :-(
Na de lényeg, remeg érzés olyan emberek társaságában lenni, akik hasonlóan gondolkodnak a témáról.
Amennyiben valamelyik admin megerősíti, hogy a topikban korábban említett MB számla továbbra is él, én utalnék is rá, akár az általam felvetett célra, akár egyéb, karítatív célra szerveződne egy újabb gyűjtés.
Ha jól tudom, akkor őszre lett eltolva a fórumtalálkozó.
Szerintem úgy lehetne ismét "hatékony" a gyűjtés, ha mondjuk a találkozó előtt 1-2 hónappal megtalálnánk, hogy kinek gyűjtünk. Utána mondjuk 1-2 hétig (1 hónapig) kint lenne a felhívás a főoldalon.
A találkozón pedig ünnepélyesen át lehetne adni, mint legutóbb.
annyi rosszat hall az ember az alapítványi pénzekről :( nem szeretnék egy újabb terepjárót szponzorálni és ezzel szerintem sokan mások is így vannak.
szerintem legyen:
a, nagy és közismert alapítvány
b, konkrét dolog: X kórháznak/embernek Y dolog biztosítása Z értékben.
nah, végig olvastam a topikot. a kezdeményezés még mindig nagyon jó, de sajnálom, hogy így leült. néhányan megpróbálták újraéleszteni, de kevés sikerrel.
olyan ötletem támadt még, hogy a dolog előrehaladása érdekében, lehetne vállalásokat is tenni annak, aki komolyan gondolja:
pl, xy felajánlja, hogy egy éven keresztül minden hónapban befizet egy adott összeget. és ez mehetne hosszabb távon is, és akkor akár több helyre is lehetne adományozni. pl mostantól decemberig, és akkor jónéhány gyermek karácsonyát szebbé lehetne tenni.
Kedves akadémiások,
Fel kéne éleszteni ezt a topicok, és összedobni egy kis adományt az iszap katasztrófa károsultjainak!!!
Én már küldtem, de nagyon szívesen adnék még.