Póker Fórum Archívum > Minden más > Jótékonykodjunk!

Jimmybooy
Válasz arcsen kommentjére
2010. febr. 7. 9:14

Nyilvan felretesszuk a kupakokat is!
De a dolcsik/eurok gyujtese is elindulhatna mar vmely iranyba, reszemrol akar pont erre is...

Köszi !
Eszembe nem jutott pénzt felhozni mivel nem nagyon találkoztam személyesen senkivel így a bizalmat nehéz megszavazni.
Persze megvannak az elérhetőségeik akár telefonon akár személyesen is!

tentaculata
Válasz Jimmybooy kommentjére
2010. márc. 26. 11:28

Up.

Kiemelt téma pedig...

Zehy
Válasz Zehy kommentjére
2010. márc. 26. 11:37

Még mindig benne vagyok.

...és még mindig.

Demiro
Válasz Zehy kommentjére
2010. márc. 26. 12:48

A napokban pont eszembe jutott ez a topik. Pár hozzászólással ezelőtt fel is vetettem egy lehetőséget, ami természetesen sajnos még mindig aktuális...

De bármilyen más, nemes célra is mehetne a pénz.

Everyl
Válasz Demiro kommentjére
2010. júl. 9. 10:29

basszus, de örülök, hogy ilyenre nem csak én gondoltam!

Mikor elkezdtem pókerezni, akkor megfogadtam, hogy ha eljutok odáig, hogy már ebből élek akkor minden év végén a proft x %-át átutalom Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége nekik.
Aki nem tud választani a számtalan alapítvány közül, az válaszon öncéluan, teszem azt, sok a szomorú történet rákkal kapcsolatban, akkor egy olyan alapítványt. Én is öncéluan választottam, sajnos van egy fura szembetegségem. :-(

Na de lényeg, remeg érzés olyan emberek társaságában lenni, akik hasonlóan gondolkodnak a témáról.

Zoli
Válasz Demiro kommentjére
2010. júl. 9. 11:09

Amennyiben valamelyik admin megerősíti, hogy a topikban korábban említett MB számla továbbra is él, én utalnék is rá, akár az általam felvetett célra, akár egyéb, karítatív célra szerveződne egy újabb gyűjtés.

+1 .

Lev729
Válasz Zoli kommentjére
2010. júl. 9. 11:59

Ha jól tudom, akkor őszre lett eltolva a fórumtalálkozó.
Szerintem úgy lehetne ismét "hatékony" a gyűjtés, ha mondjuk a találkozó előtt 1-2 hónappal megtalálnánk, hogy kinek gyűjtünk. Utána mondjuk 1-2 hétig (1 hónapig) kint lenne a felhívás a főoldalon.
A találkozón pedig ünnepélyesen át lehetne adni, mint legutóbb.

bandus
Válasz titcar kommentjére
2010. aug. 7. 14:51

annyi rosszat hall az ember az alapítványi pénzekről :( nem szeretnék egy újabb terepjárót szponzorálni és ezzel szerintem sokan mások is így vannak.

szerintem legyen:
a, nagy és közismert alapítvány
b, konkrét dolog: X kórháznak/embernek Y dolog biztosítása Z értékben.

én csak most találtam meg a topikot, és jelenleg eddig a hsz-ig jutottam. amint lehetőségem lesz rá, biztosan fogok én is utalni.

szerintem igazán jó kezdeményezés, remélem nem halt el azóta. az alapítványos dologban én sem hiszek, fene tudja mire is költik valójában. de az jól hangzik, hogy ha összegyűlt már x összeg, abból lehet venni csokit a szegény gyerekeknek, 10 mázsa plüssállatot gyerekkórháznak, vagy akár inkubátort, újraélesztő készüléket, orvosi műszereket, stb.. előbbutóbb biztosan összegyűlne egy komolyabb összeg is. attól meg nem félek, hogy Zolee lelép a pénzzel :D
nameg a pókeresek megítélésének is jót tenne.

(ha ezeket már valaki leírta, akkor sry, olvasom tovább a topikot :) )

bandus
Válasz bandus kommentjére
2010. aug. 7. 15:25

nah, végig olvastam a topikot. a kezdeményezés még mindig nagyon jó, de sajnálom, hogy így leült. néhányan megpróbálták újraéleszteni, de kevés sikerrel.

olyan ötletem támadt még, hogy a dolog előrehaladása érdekében, lehetne vállalásokat is tenni annak, aki komolyan gondolja:
pl, xy felajánlja, hogy egy éven keresztül minden hónapban befizet egy adott összeget. és ez mehetne hosszabb távon is, és akkor akár több helyre is lehetne adományozni. pl mostantól decemberig, és akkor jónéhány gyermek karácsonyát szebbé lehetne tenni.

Zsipali
Válasz bandus kommentjére
2010. okt. 6. 19:05

Kedves akadémiások,

Fel kéne éleszteni ezt a topicok, és összedobni egy kis adományt az iszap katasztrófa károsultjainak!!!
Én már küldtem, de nagyon szívesen adnék még.

Élő ügyfélszolgálat