Póker Fórum Archívum > Minden más > Jótékonykodjunk!

dj.reLax86
Válasz Zsipali kommentjére
2010. okt. 6. 19:10

Kedves akadémiások,

Fel kéne éleszteni ezt a topicok, és összedobni egy kis adományt az iszap katasztrófa károsultjainak!!!
Én már küldtem, de nagyon szívesen adnék még.

+++++1

rafsi
2010. okt. 6. 19:18

Kedves akadémiások,

Fel kéne éleszteni ezt a topicok, és összedobni egy kis adományt az iszap katasztrófa károsultjainak!!!

hatalmas +1. megérdemelnék :S

Kuba
Válasz rafsi kommentjére
2010. okt. 6. 19:21

hatalmas +1. megérdemelnék :S

Jó ötlet, de majd válogassátok meg kinek adjátok! Mert sok arrafelé a pirítottmagyar..

sakkos00
Válasz Kuba kommentjére
2010. okt. 6. 19:35

Jó ötlet, de majd válogassátok meg kinek adjátok! Mert sok arrafelé a pirítottmagyar..

++++++++++++++++1

JociBalboa
Válasz sakkos00 kommentjére
2010. okt. 6. 19:38

ha van megbizható ember akkor 1-2bi(nl25) szívesen adok- nem sok de több mint a semmi -.

Kuba
Válasz JociBalboa kommentjére
2010. okt. 6. 20:12

ha van megbizható ember akkor 1-2bi(nl25) szívesen adok- nem sok de több mint a semmi -.

Kolontáron van egy régi ismerősöm. Nem tudom mi van velük, évek óta nem láttam és beszéltem vele. Ha gondoljátok megadom a nevét.

mkrisz
2010. okt. 7. 10:23

Kedves akadémiások,

+1. Sokkal szivesebben adnék az Akadémián keresztül, mint egyéb szervezeteken keresztül, mert tudom, hogy minden forint eljutna a címzettekhez.

Zsipali
Válasz mkrisz kommentjére
2010. okt. 7. 13:48

Ha esetleg egy admin erre járna. Nem lehetne egy Moneybookers számlát, vagy egy bankszámlát csinálni erre a címre, ahova mindenki tudna utalni, amiennyit szeretne? (Azért kérdezem, mert nem igazán értek az ilyesmihez :) )

kisrapi
2010. okt. 7. 14:59

Ha esetleg egy admin erre járna. Nem lehetne egy Moneybookers számlát, vagy egy bankszámlát csinálni erre a címre, ahova mindenki tudna utalni, amiennyit szeretne? (Azért kérdezem, mert nem igazán értek az ilyesmihez :) )

Ha visszaolvasol találsz is ilyet, kérdés hogy él -e még...

Zoleee
2010. okt. 7. 15:26

Zsipali, ezt egyszer már megcsináltuk. Akkoriban én vállaltam, de őszintén szólva örültem mikor vége volt, mert eléggé paráztam az MB account miatt is. Voltam olyan okos, hogy a saját nevemre nyitottam egy másodikat. Szerencsére minden jól ment és ha jól emlékszem közel 600.000 forintot gyűjtöttünk egy jó célra.

Nagyon jó kezdeményezés és baromi jó lenne, ha folytathatnánk, de sajnos nem tudom, hogy erre milyen módon van lehetőség. Tudomásom szerint sajnos nem lehet csak úgy, mindenféle engedélyek nélkül pénzt gyűjteni. Ez is le van már elég komolyan szabályozva. Én megmondom őszintén nem merek belefogni.

Megoldási javaslat:

Talán ki kellene választanunk egy intézményt amit segíteni szeretnénk. Velük beszélni, hogy nyissanak egy MB számlát és a játékosok, oda utalhatnák a pénzt. Innen az intézmény kiutalná a bankszámlájára, ahonnan majd gazdálkodhat belőle. Természetesen ezekről a tranzakciókat és az elköltött pénzből vett eszközöket, szolgáltatásokat nekik mind dokumentálni kell. Így nem kellene senkinek felelőséget vállalnia és elkerülünk egy nagy csomó papírmunkát és biztosak lehetnénk benne, hogy jó helyre jut a pénz.

Időközönként elnézünk oda, és akár egy videóinterjú keretében beszámolunk miben tudtunk segíteni.

Az ilyen jellegű adományozást szívesen támogatjuk és hirdetjük a PókerAkadémián, saját magunk viszont gyűjtést nem tudunk szervezni, nem is javaslom, hogy bárki más ebbe bele fogjon.

Élő ügyfélszolgálat