Póker Fórum Archívum > Minden más > Jótékonykodjunk!

Bodza18
Válasz rogan99 kommentjére
2009. dec. 8. 7:08

Beszállunk!

buktar
Válasz Demiro kommentjére
2009. dec. 8. 7:15

Ne sikkadjon el ez a téma!

Van egy távoli ismerősöm, aki néhány éve egy baleset következtében tolókocsiba kényszerült (most 26 éves). Jelenleg a szüleivel él, és minden nap gyógytornára jár, járni tanul. Személyesen ismerem a családot, jó helyre kerülne a pénz.

Amennyiben valamelyik admin megerősíti, hogy a topikban korábban említett MB számla továbbra is él, én utalnék is rá, akár az általam felvetett célra, akár egyéb, karítatív célra szerveződne egy újabb gyűjtés.

+1 a fent említett célra, a részemet Demiro utalja. :)

Zehy
Válasz buktar kommentjére
2009. dec. 8. 8:53

Benne vagyok.

medgypeti
Válasz Zehy kommentjére
2010. jan. 7. 19:35

BUMP sokadszorra.

plastikman0
Válasz medgypeti kommentjére
2010. jan. 10. 13:22

nekem netellerem vagy pokerstarsom...

én is gondolkodtam, hogy beirok valamit ide, hogy lehetne egy tavaszi gyűjtés valaki(k) számára...

de látom már irtak ide...

Nekem a karácsonyi előtti mizérinál jutot eszembe...A fókuszba volt valamic sadlád akinek az anyja eltávozott és a legidősebbnek kell majd eltartani a 3v 4 testvérét egyedül...

Zehy
Válasz plastikman0 kommentjére
2010. jan. 10. 13:24

Még mindig benne vagyok.

Jimmybooy
Válasz Zehy kommentjére
2010. febr. 7. 0:36

Én egy kicsit más formába szeretnék segítséget kérni !
Egy haverom kisfiának gyűjtöm/gyűjtjük a kupakokat, aki egy vele született rendellenesség miatt nagyon mozgáskorlátozott és visszamaradott.
Ők is őssejt beültetésre szeretnék vinni Ukránba de sajnos még egy kezelésre sincs pénzük.
Mint sokan tudjátok,1ft/db áron átveszik Tőlük minden egyes darabot és hát szép lassan gyűlik!

Előre is köszönöm annak aki rászánja azt a pár másodpercet hogy ne a kukába dobja !

dodi89
Válasz Jimmybooy kommentjére
2010. febr. 7. 0:41

Én egy kicsit más formába szeretnék segítséget kérni !
Egy haverom kisfiának gyűjtöm/gyűjtjük a kupakokat, aki egy vele született rendellenesség miatt nagyon mozgáskorlátozott és visszamaradott.
Ők is őssejt beültetésre szeretnék vinni Ukránba de sajnos még egy kezelésre sincs pénzük.
Mint sokan tudjátok,1ft/db áron átveszik Tőlük minden egyes darabot és hát szép lassan gyűlik!

Előre is köszönöm annak aki rászánja azt a pár másodpercet hogy ne a kukába dobja !

Milyen kupakot (mármint mindegy milyen kupak?) kéne hová eljuttatni?

Jimmybooy
Válasz dodi89 kommentjére
2010. febr. 7. 0:54

Milyen kupakot (mármint mindegy milyen kupak?) kéne hová eljuttatni?

Az üdítősöket mind átveszik,bár mi gyűjtjük a mosóporost,stb-t is !
Havonta,kéthavonta tennénk egy kört és begyűjtenénk !

arcsen
Válasz Jimmybooy kommentjére
2010. febr. 7. 9:02

Nyilvan felretesszuk a kupakokat is!
De a dolcsik/eurok gyujtese is elindulhatna mar vmely iranyba, reszemrol akar pont erre is...

Élő ügyfélszolgálat