Beszállunk!
Ne sikkadjon el ez a téma!
Van egy távoli ismerősöm, aki néhány éve egy baleset következtében tolókocsiba kényszerült (most 26 éves). Jelenleg a szüleivel él, és minden nap gyógytornára jár, járni tanul. Személyesen ismerem a családot, jó helyre kerülne a pénz.
Amennyiben valamelyik admin megerősíti, hogy a topikban korábban említett MB számla továbbra is él, én utalnék is rá, akár az általam felvetett célra, akár egyéb, karítatív célra szerveződne egy újabb gyűjtés.
Benne vagyok.
BUMP sokadszorra.
nekem netellerem vagy pokerstarsom...
én is gondolkodtam, hogy beirok valamit ide, hogy lehetne egy tavaszi gyűjtés valaki(k) számára...
de látom már irtak ide...
Nekem a karácsonyi előtti mizérinál jutot eszembe...A fókuszba volt valamic sadlád akinek az anyja eltávozott és a legidősebbnek kell majd eltartani a 3v 4 testvérét egyedül...
Még mindig benne vagyok.
Én egy kicsit más formába szeretnék segítséget kérni !
Egy haverom kisfiának gyűjtöm/gyűjtjük a kupakokat, aki egy vele született rendellenesség miatt nagyon mozgáskorlátozott és visszamaradott.
Ők is őssejt beültetésre szeretnék vinni Ukránba de sajnos még egy kezelésre sincs pénzük.
Mint sokan tudjátok,1ft/db áron átveszik Tőlük minden egyes darabot és hát szép lassan gyűlik!
Előre is köszönöm annak aki rászánja azt a pár másodpercet hogy ne a kukába dobja !
Én egy kicsit más formába szeretnék segítséget kérni !
Egy haverom kisfiának gyűjtöm/gyűjtjük a kupakokat, aki egy vele született rendellenesség miatt nagyon mozgáskorlátozott és visszamaradott.
Ők is őssejt beültetésre szeretnék vinni Ukránba de sajnos még egy kezelésre sincs pénzük.
Mint sokan tudjátok,1ft/db áron átveszik Tőlük minden egyes darabot és hát szép lassan gyűlik!
Előre is köszönöm annak aki rászánja azt a pár másodpercet hogy ne a kukába dobja !
Milyen kupakot (mármint mindegy milyen kupak?) kéne hová eljuttatni?
Nyilvan felretesszuk a kupakokat is!
De a dolcsik/eurok gyujtese is elindulhatna mar vmely iranyba, reszemrol akar pont erre is...