bíróként azt gondolom, hogy fontos tisztázzuk: nyilváníthatunk az öt fős csoportbeni személyekként itt mindenféle véleményt, de ez addig csak egy fórumos beszélgetés, amíg konkrétan nem kérik ki a döntésünket egy adott ügyben.
Ha kikérik a véleményünket, akkor sem kell összebeszélni (bár valószínűleg megbeszéljük a dolgot a skype-os csoportban), hanem egy döntést kell hoznunk (esetleg indoklással)
A hang kapcsán véleményem (amit vállalok később döntésszinten is): kötelezővé nem tehető.
Megjegyzésem hozzá: bár nem kötelező a kiírás szerint, de jó lenne mégis bevállalni jovoktomnak, legalább időnként, mert "nem csak ártatlannak kell lenni, de annak is kell látszani"
eddig ket kezemen nem tudom mar megszamolni hany ilyen fogadast kovettem vegig, kozelebbrol vagy tavolabbrol, azzal hogy a hangot leveszitek precedenst teremtetek, mert eddig mindenkinek tok egyertelmunek tunhetett hogy hang lesz.
mert ez volt a normalis, eddig az osszes ilyen fogadason ment. a fogadok honnan gondolhattak volna maskeppen?! a birak feladata nem az angleshooting, hanem az hogy kepviseljek az atlathatosagot.
Szerintem itt marha rossz dontest hoztok, mert persze nem mas fogadasokat kell masolni, de valamiert azok sikeresek lehettek (a siker alatt a problema mentesseget ertem kizarolag). Ha eddig minden fogadason ahol webcamera volt, volt hang akkor a fogadok erdeket kepviselve a biraknak szerintem egyszeru dontese kellene hogy legyen. Mert ha azon a vonalon indulsz el, hogy mit nem vallalt meg a fogadasban, akkor azt sem vallalta hogy nem fog egy 70 eves oreg ficko ott ulni meztelenul mellette vegig, amivel elegge tonkre birna tenni a stream-et. Sot a kamera pontos szogenek es elessegenek beallitasat se vallalta.
Szerintem ertitek mire gondolok
masreszt javaslom hogy birak csinaljatok egy skype csoportot es ott beszeljetek meg egymast kozt, mert 5 percenkent megvaltoztatni majd a velemenyeket kicsit necces
Ki a mentorod?
A szabályt te hoztad: " Azok számára, akik ellenem fogadtak az asztalaimnál a játék szigorúan tilos. Ezek alól kivételek azok, akik az adott téten regulárok vagy semi-regulárok. Bármilyen kérdéses szituációban a bírák döntenek."
És mivel most elismered, hogy ő valóban reg, ezért, ha neki úgy tetszik szerintem rád ülhet. Amikor meghoztad a szabályt te is tudtad, hogy nem 6-maxot játszol ha ki akartad tiltani a regeket ellened, akkor minek kellett a kivétel? Mert most így azt mondod, hogy kivétel reg, semi-reg, ja de mégse inkább ők se.
Üdv,
Zoli
Trog.
A másik, mielőtt még mumusnak állítódnék be, ez nem úgy zajlik, hogy felpolcolt szemekkel figyelem a lobbyt a nap minden percében, mikor jelenik meg venkujon, aztán már ülök is rá. A későbbiekben sem akartam ilyet. Eddig pár meccsünk van, megnéztem, milyenek a statjai, mindössze valamivel gyakoribbá akartam tenni a közös harcokat.
De ahogy egyre többet beszélünk erről, annál inkább lesz egyre savanyúbb a téma... Most komolyan, nekem legyen lelkiismeretfurdalásom, én érezzem magam etikátlannak vagy kiskapu keresőnek, mert ráülök néhányszor, amit egyébként a szabályok feketén-fehéren megengednek? Már Robin is azt tapasztalom, mintha kezdené személyeskedésnek venni a dolgot, pedig ez szimplán csak üzlet, ráadásul nem is viszem túlzásba, úgy érzem.
[2012.08.21. 14:59:52] mrj: felteszek 500at
[2012.08.21. 14:59:59] mrj: sztem massziv +EV:)
Semmi személyeskedés nincs benne, csak máshogy értelmezzük a dolgokat. A bírok meg majd eldöntik.
Törcsi a legjobb!!!!!!!!!!!!
A hanggal való csalást viszont valaki magyarázza meg nekem. Odaül mögém napi tíz órát és osztogatja az utasítást?
az pedig hogy le volt szogezve valami az igy ebben a formaban nem allja meg a helyet. Amennyiben nem irtad bele a szabalyokba, es nincs egyertelmuen elfogadva a fogadok reszerol, hanem csak emlitetted az nem leszogezes. Ha ezt igy elorelattad, bele kell irni a szabalyokba. Mert mint ezt akkor is irtam (a szervezesrol) hogy a legtobb fogado nem fogja mind a 2223456 kommentet vegig olvasni hanem elolvassa a szabalyokat es azok alapjan fogad. Erre vannak a szabalyok
de ezt dontsd el te szerintem, legjobban Wasp fogalmazta meg "nem csak ártatlannak kell lenni, de annak is kell látszani"