Annyira azért ne biztasd, már ő se nagyon akar játszani. Gyanús is egy kicsit, mert ő mégis csak konkurens oldal egyik törzstagja. Lehet csak a feszültséget akarta itt emelni.
Információim vannak arról hogy ő bérelt föl egy hacker csapatot hogy hackelje meg az akadémiát, csak hogy mégjobban tiltre vágja jovoktomot, és ezáltal növelje az EV-jét
úgy nézem 1% fölé kúszott az a roi:)
Azt hiszem végre kint vagyok 2.5k-s BE-ből, elkezdtem a coolerek jó oldalán is állni. Mellette még a játékom is átesett néhány változáson, ami még elég sokat hozhat majd. A challenge előtt titokban szerettem volna legalább 2% körül hozni, ami úgy érzem most már megvalósítható. Mostantól pedig elkezdődik az igazán kemény grindelés, hogy legyen a végére 1-2 nap előnyöm.
11.nap
A fogadás megtörtént mindkét félnek megfeleltek a dolgok és a challenge már egy jóideje elkezdődött. Változtatni már egyik fél sem tud!
Igy aki regulár és szeretné rontani jovoktom roi% értékét hát tegye nem kell ide regényeket írni mert unalmas még átgörgetni is.
Aki pedig állandóan a szabályzattal jön hogy milyen rosszul lett megfogalmazva azokat is unalmas átgörgetni.
Inkább. jovoktom írj arról mennyire érzed +ev fogadásnak még a challenget?
Hogy éled meg a rengeteg játékot?
Mik azok a dolgok amiket átértékeltél, vagy újitottál, hogy jobban menjen a challenge?
Étkezés alvás stb mennyire vagy pl szellemileg a határokon?
Lehet e ilyen életvitelt hosszútávon fojtatni?
Családod barátaid mit szóllnak ehhez "beteg" challenghez?
Azt hiszem végre kint vagyok 2.5k-s BE-ből, elkezdtem a coolerek jó oldalán is állni. Mellette még a játékom is átesett néhány változáson, ami még elég sokat hozhat majd. A challenge előtt titokban szerettem volna legalább 2% körül hozni, ami úgy érzem most már megvalósítható. Mostantól pedig elkezdődik az igazán kemény grindelés, hogy legyen a végére 1-2 nap előnyöm.
11.nap
Információim vannak arról hogy ő bérelt föl egy hacker csapatot hogy hackelje meg az akadémiát, csak hogy mégjobban tiltre vágja jovoktomot, és ezáltal növelje az EV-jét
Szerencsére Jovoktom jol kezeli a dolgot. A szervezes gyenge volt es nem pontos, ez most visszauthet. Ennek ellenere sok sikert, bar nem tartalak favoritnak.
Ami meg a kicsi zergek marhasagat illeti a topikban, nojetek fel es kezdjetek el objektiven gondolkozni, vagy legalabb egy pillanatig tegyetek ezt meg! Jovoktom nem egy maratont fut le, ahol szurkolhatsz neki es a tobbiek pedig azert szurkolnak, hogy ne sikeruljon neki, es ezert rosszundulatunak mondhatok.
Jovoktom fogadott valamire a kozosseg egy resze ellen, tehat van 2 foci csapat. Az egyik az egyik eredmenynek szurkol, a masik a masiknak. Dontetlen nincs. Es igen van olyan aki csak azert fogadott, hogy erdekelt legyen benne, de ez a kevesebb. (ezekrol is irtam korabban kulon ennek szant topikban https://poker-akademia.com/vBulletin/minden-mas/22378-gondolataim-prop-betelesrol.html) Tehat rugjatok magatokat tokon legyszives ha megegyszer azt probalnatok valaki rasujkolni, hogy rosszakaro csak mert sajat erdeke fontosabb mint jovoktom-e!
Sok sikert mindket felnek es kitartast jovoktom!
Kis ideig nem lesz stream, elment a vezetéskes net. Nem tudom mobilom 500 megáját milyen gyorsan fogyasztaná el a közvetítés
sztem akkor ne 3asztalozz addig amig nem oldodik meg mert paran gyanusnak talalhatjak