Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Minden más > Jovoktom HU Challange: 10000 db $60 nevezésű hyper HU SNG +1%-os ROI-val?

trixilw
Válasz G1ant kommentjére
2012. szept. 11. 22:24

Annyira azért ne biztasd, már ő se nagyon akar játszani. Gyanús is egy kicsit, mert ő mégis csak konkurens oldal egyik törzstagja. Lehet csak a feszültséget akarta itt emelni.

MADriD
Válasz G1ant kommentjére
2012. szept. 11. 22:43

Információim vannak arról hogy ő bérelt föl egy hacker csapatot hogy hackelje meg az akadémiát, csak hogy mégjobban tiltre vágja jovoktomot, és ezáltal növelje az EV-jét

andada
Válasz MADriD kommentjére
2012. szept. 12. 0:31

úgy nézem 1% fölé kúszott az a roi:)

jovoktom1
Válasz Admin kommentjére
2012. szept. 12. 0:41

Azt hiszem végre kint vagyok 2.5k-s BE-ből, elkezdtem a coolerek jó oldalán is állni. Mellette még a játékom is átesett néhány változáson, ami még elég sokat hozhat majd. A challenge előtt titokban szerettem volna legalább 2% körül hozni, ami úgy érzem most már megvalósítható. Mostantól pedig elkezdődik az igazán kemény grindelés, hogy legyen a végére 1-2 nap előnyöm.

11.nap

jovoktom1
Válasz mizse kommentjére
2012. szept. 12. 0:43

A fogadás megtörtént mindkét félnek megfeleltek a dolgok és a challenge már egy jóideje elkezdődött. Változtatni már egyik fél sem tud!
Igy aki regulár és szeretné rontani jovoktom roi% értékét hát tegye nem kell ide regényeket írni mert unalmas még átgörgetni is.
Aki pedig állandóan a szabályzattal jön hogy milyen rosszul lett megfogalmazva azokat is unalmas átgörgetni.
Inkább. jovoktom írj arról mennyire érzed +ev fogadásnak még a challenget?
Hogy éled meg a rengeteg játékot?
Mik azok a dolgok amiket átértékeltél, vagy újitottál, hogy jobban menjen a challenge?
Étkezés alvás stb mennyire vagy pl szellemileg a határokon?
Lehet e ilyen életvitelt hosszútávon fojtatni?
Családod barátaid mit szóllnak ehhez "beteg" challenghez?

Majd pár nap múlva szeretnék írni egy nagyobb összefoglalót, akkor válaszolok az eddig feltett kérdésekre.

Evolution
Válasz jovoktom1 kommentjére
2012. szept. 12. 1:37

Azt hiszem végre kint vagyok 2.5k-s BE-ből, elkezdtem a coolerek jó oldalán is állni. Mellette még a játékom is átesett néhány változáson, ami még elég sokat hozhat majd. A challenge előtt titokban szerettem volna legalább 2% körül hozni, ami úgy érzem most már megvalósítható. Mostantól pedig elkezdődik az igazán kemény grindelés, hogy legyen a végére 1-2 nap előnyöm.

11.nap

Nagyon szép, csak így tovább!

truczat
Válasz MADriD kommentjére
2012. szept. 12. 7:27

Információim vannak arról hogy ő bérelt föl egy hacker csapatot hogy hackelje meg az akadémiát, csak hogy mégjobban tiltre vágja jovoktomot, és ezáltal növelje az EV-jét

Ez baromság.
Valójában jovoktom egy robot, azért küldték, hogy elpusztítsa a Földet, ez a kihívás a vizsgafeladata.
Pat pedig egy párhuzamos Univerzum jövőjéből érkezett, hogy megmentse a világot.

A fő összecsapás Agárdon lesz október első hétvégéjén egy HU nap keretében, ahova szeretettel várok minden érdeklődőt. Privátban lehet jelentkezni.

Tomi432
Válasz bigacsiga kommentjére
2012. szept. 12. 14:37

Szerencsére Jovoktom jol kezeli a dolgot. A szervezes gyenge volt es nem pontos, ez most visszauthet. Ennek ellenere sok sikert, bar nem tartalak favoritnak.

Ami meg a kicsi zergek marhasagat illeti a topikban, nojetek fel es kezdjetek el objektiven gondolkozni, vagy legalabb egy pillanatig tegyetek ezt meg! Jovoktom nem egy maratont fut le, ahol szurkolhatsz neki es a tobbiek pedig azert szurkolnak, hogy ne sikeruljon neki, es ezert rosszundulatunak mondhatok.
Jovoktom fogadott valamire a kozosseg egy resze ellen, tehat van 2 foci csapat. Az egyik az egyik eredmenynek szurkol, a masik a masiknak. Dontetlen nincs. Es igen van olyan aki csak azert fogadott, hogy erdekelt legyen benne, de ez a kevesebb. (ezekrol is irtam korabban kulon ennek szant topikban https://poker-akademia.com/vBulletin/minden-mas/22378-gondolataim-prop-betelesrol.html) Tehat rugjatok magatokat tokon legyszives ha megegyszer azt probalnatok valaki rasujkolni, hogy rosszakaro csak mert sajat erdeke fontosabb mint jovoktom-e!

Sok sikert mindket felnek es kitartast jovoktom!

Most már Tényleg jó lenne ha leszállnál a magas lóról ,mert nagyon elvagy szállva magadtól. Én személy szerint elismerem hogy jó pókeres vagy és itt sokan fel is néznek Rád éppen ezért nem így kellene viselkedned! Példát kellene hogy mutass nem pedig " kicsi zergézni" az akadémia közösségét másokat pedig "bolondnak hívni" .
Vegyél példát más regektől akik sikeresek mégsem arcoskodnak !! Remélem nem bántottalak meg...

JOVOKTOM Neked meg sok sikert kívánok és ha odateszed Magad biztosan sikerülni fog , Én szurkolok !!!

jovoktom1
Válasz Admin kommentjére
2012. szept. 12. 15:36

Kis ideig nem lesz stream, elment a vezetéskes net. Nem tudom mobilom 500 megáját milyen gyorsan fogyasztaná el a közvetítés

breeth
Válasz jovoktom1 kommentjére
2012. szept. 12. 15:47

sztem akkor ne 3asztalozz addig amig nem oldodik meg mert paran gyanusnak talalhatjak

Élő ügyfélszolgálat