Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Minden más > Jovoktom HU Challange: 10000 db $60 nevezésű hyper HU SNG +1%-os ROI-val?

skis
Válasz Admin kommentjére
2012. szept. 12. 15:49

Szerintem is okosabb lenne szunetet tartani addig amig nincs kozvetites

jovoktom1
Válasz Admin kommentjére
2012. szept. 12. 15:56

Akkor addig nem játszok, abbahagyom

trixilw
Válasz jovoktom1 kommentjére
2012. szept. 12. 16:39

Akkor addig nem játszok, abbahagyom

Nem fogadtam, bíró sem vagyok, de ilyenkor úgy tudom kitolódik annyival a határidő amennyi ideig nincs neted, nem?

jovoktom1
Válasz Admin kommentjére
2012. szept. 12. 16:55

Nem hiszem, ez valahol az én gondom h nincs megfelelő számú net :)

kriispirolls
Válasz trixilw kommentjére
2012. szept. 12. 16:56

Nem fogadtam, bíró sem vagyok, de ilyenkor úgy tudom kitolódik annyival a határidő amennyi ideig nincs neted, nem?

Haha ez nagyon aranyos :) Ha a PokerStars leall szerverhiba miatt akkor van ilyen, de amugy...elfarad ho vege fele, par napra "elmegy a net" aztan ujult erovel kezd el megint grindolni?:) Eleg nagy kiskapu lenne.

Thaiföld blog
Válasz Admin kommentjére
2012. szept. 12. 17:12

Jovoktom ma este ha töltesz fel grafikont kérlek tedd fel az egészet, ne csak az utolsó napot.
Illetve nekem az is elég, ha megmondod, hogy totál mennyi az EV és a winnings.
Egyetlen okom a kíváncsiság, tudni szeretném mennyivel futsz EV felett. :)

Jah és Bad luck!! :)

trixilw
Válasz kriispirolls kommentjére
2012. szept. 12. 17:16

Haha ez nagyon aranyos :) Ha a PokerStars leall szerverhiba miatt akkor van ilyen, de amugy...elfarad ho vege fele, par napra "elmegy a net" aztan ujult erovel kezd el megint grindolni?:) Eleg nagy kiskapu lenne.

Hát nem tudom. Budapesten belül is van olyan szolgáltató (Invitel, Digi), akik képesek akár 4-5 napra is net nélkül hagyni az embert. Nekem elég nagy vis maior-nak tűnik, ha tudja bizonyítani. Márpedig az ilyet lehet.

De mivel nincs benne a feltételekben, ezért nem is mondtam semmit. Csak mondjuk én elgondolkoznék ezen, hogy a legközelebbibe beleírjam.

titcar
Válasz trixilw kommentjére
2012. szept. 12. 17:20

Hát nem tudom. Budapesten belül is van olyan szolgáltató (Invitel, Digi), akik képesek akár 4-5 napra is net nélkül hagyni az embert. Nekem elég nagy vis maior-nak tűnik, ha tudja bizonyítani. Márpedig az ilyet lehet.

De mivel nincs benne a feltételekben, ezért nem is mondtam semmit. Csak mondjuk én elgondolkoznék ezen, hogy a legközelebbibe beleírjam.

ne kezdjük má' megint :D ha 10K-ba fogadok ~ 25K$ sorsa függhet azon hogy van-e normális netem, vajon szerzek tartalékba egy mobilnetet??

redoubtable
Válasz Admin kommentjére
2012. szept. 12. 17:22

lazyduck-nak nincs kölcsön egy nete?

bigacsiga
Válasz titcar kommentjére
2012. szept. 12. 17:24

ne kezdjük má' megint :D ha 10K-ba fogadok ~ 25K$ sorsa függhet azon hogy van-e normális netem, vajon szerzek tartalékba egy mobilnetet??

ez tök alap és volt tóla szó aggrobear challenge során is. Mint ahogy tartalék egér, számítógép (baráté is lehet) és webcam. Ha bármi haldoklik egyből meg van szervezve és nincs csúszás.

Élő ügyfélszolgálat