Póker Fórum Archívum > Minden más > Jovoktom HU Challange: 10000 db $60 nevezésű hyper HU SNG +1%-os ROI-val?

bigacsiga
Válasz Admin kommentjére
2012. szept. 12. 23:27

LOL, erto olvasas megy?
Nem hiszem hogy peldat kene barkitol vennem, nagyon boldog vagyok a boromben. Csak mert ahogy irtad sikeres vagyok ne legyen velemenyem vagy legyen mindig szurke?!
Ha vegig olvasod az egesz akademias palyafutasom ra fogsz jonni, hogy eleg turelmes voltam sokaig. Mindenkinel betelik egyszer a pohar, tiltre kerultem es kiengedtem magambol. Mar elmult ez a kitores, de amit irtam mindenhol logikis ervekkel ala volt tamasztva es kiallok mellette. Nem irtam olyat ami miatt sajnalkoznom kellene, es igen az ilyen isten barma emberek elmehetnek ahova akarnak, nem erdekel es nem hiszem hogy ezert megkerdojelezheto lennek. Srac privat uzenetben olyat ir hogy az egeszet azert csinalta hogy felmerest vegezzen milyen az akademia kozossege. Ezek utan a 'tudomanyos" vizsgalatok utan leirja hogy gonoszak es etikatlanok vagyunk illetve rosszszandekuak. Sokat elviselek de a butasag zavar es fellepek ellene. Ha teged ez zavar ugord at a hozzaszolasaim, nem fogok ezen valtoztatni.

Egyebkent nem a kozossegre vonatkozott hanem arra a nehany trollra aki ebbol az alkalombol regisztralt es egyszeruen szikrakat akart. Ugyhogy ne vedd magadra!

Most már Tényleg jó lenne ha leszállnál a magas lóról ,mert nagyon elvagy szállva magadtól. Én személy szerint elismerem hogy jó pókeres vagy és itt sokan fel is néznek Rád éppen ezért nem így kellene viselkedned! Példát kellene hogy mutass nem pedig " kicsi zergézni" az akadémia közösségét másokat pedig "bolondnak hívni" .
Vegyél példát más regektől akik sikeresek mégsem arcoskodnak !! Remélem nem bántottalak meg...

JOVOKTOM Neked meg sok sikert kívánok és ha odateszed Magad biztosan sikerülni fog , Én szurkolok !!!

bigacsiga
Válasz Admin kommentjére
2012. szept. 12. 23:39

A szabályzat szerint:
* A webkamerám a fogadás teljes időtartamában futni fog, de nem vesztem el a fogadást, ha technikai okokból vagy véletlen folytán rövid időre leáll.

Veletlen leall nem azt jelenti hogy veletlen nem fizette be a szamlat, ezert nem jo a netje ezert lekapcsolja a webcamerat szandekosan hogy az internet jobb legyen.
Mindenesetre szerencsere gyorsan megtalalta a hibat es megoldasra kerult

Fontosnak talalom leirni, hogy a sok forumos pofazas (mert ezt mar nem lehet madkepp nevezni) es szar szervezes ellenere jovoktom mintaszeruen, peldamutatoan kezeli az enyhe nehezsegeket. Gondolok itt a pat elleni jatekra ill az internetes kellemetlensegre. Ha o ennyire jol tudja viselni, nincs szuksege vedelmezokre. Szurkoljatok, de mivel EDDIG SE tamadta senki ezert ne lassatok mar minden arnyekos sarokban mumust! Tovabbra sem tartom favoritnak a megnyeresre de remelem egeszseggel tuleli es megcsinalja, szimpatikus hogy kezeli ezt az egesz zajt ami itt krealtunk

Mr.Pi
Válasz Admin kommentjére
2012. szept. 13. 0:08

Amugy Zoleee csak kivancsisagbol kerdem, hogy van e RSA authenticatorod a PS accodhoz?

A PA elleni tamadas utan jo biztosra menni.

zoltanh
Válasz Mr.Pi kommentjére
2012. szept. 13. 0:12

Amugy Zoleee csak kivancsisagbol kerdem, hogy van e RSA authenticatorod a PS accodhoz?

A PA elleni tamadas utan jo biztosra menni.

Én láttam a kulcscsomóján nyáron :)

Mr.Pi
Válasz Admin kommentjére
2012. szept. 13. 0:13

fasza akkor minden safe :) kossz

buktar
Válasz bigacsiga kommentjére
2012. szept. 13. 0:46

Veletlen leall nem azt jelenti hogy veletlen nem fizette be a szamlat, ezert nem jo a netje ezert lekapcsolja a webcamerat szandekosan hogy az internet jobb legyen.
Mindenesetre szerencsere gyorsan megtalalta a hibat es megoldasra kerult

A technikai okra gondoltam, de szándékosan nem írtam saját állásfoglalást, meghagyom azt a bíróknak.
Hajrá!

jovoktom1
Válasz Admin kommentjére
2012. szept. 13. 0:50

Grafot holnap reggel teszek, csak állást írom most át.

G1ant
Válasz jovoktom1 kommentjére
2012. szept. 13. 3:38

Itt az egyik kicsi zerge, de nem akar felnőni. :))
http://www.jatekshop.eu/upload_files/Pluss-zerge-20cm-Semo.jpg

bigacsiga
Válasz G1ant kommentjére
2012. szept. 13. 7:25

Itt az egyik kicsi zerge, de nem akar felnőni. :))
http://www.jatekshop.eu/upload_files/Pluss-zerge-20cm-Semo.jpg

egyebkent Zerg-re gondoltam nem zergére mikor irtam

Image

Tomi432
Válasz bigacsiga kommentjére
2012. szept. 13. 7:59

LOL, erto olvasas megy?
Nem hiszem hogy peldat kene barkitol vennem, nagyon boldog vagyok a boromben. Csak mert ahogy irtad sikeres vagyok ne legyen velemenyem vagy legyen mindig szurke?!
Ha vegig olvasod az egesz akademias palyafutasom ra fogsz jonni, hogy eleg turelmes voltam sokaig. Mindenkinel betelik egyszer a pohar, tiltre kerultem es kiengedtem magambol. Mar elmult ez a kitores, de amit irtam mindenhol logikis ervekkel ala volt tamasztva es kiallok mellette. Nem irtam olyat ami miatt sajnalkoznom kellene, es igen az ilyen isten barma emberek elmehetnek ahova akarnak, nem erdekel es nem hiszem hogy ezert megkerdojelezheto lennek. Srac privat uzenetben olyat ir hogy az egeszet azert csinalta hogy felmerest vegezzen milyen az akademia kozossege. Ezek utan a 'tudomanyos" vizsgalatok utan leirja hogy gonoszak es etikatlanok vagyunk illetve rosszszandekuak. Sokat elviselek de a butasag zavar es fellepek ellene. Ha teged ez zavar ugord at a hozzaszolasaim, nem fogok ezen valtoztatni.

Egyebkent nem a kozossegre vonatkozott hanem arra a nehany trollra aki ebbol az alkalombol regisztralt es egyszeruen szikrakat akart. Ugyhogy ne vedd magadra!

"Mindenkinel betelik egyszer a pohar, tiltre kerultem es kiengedtem magambol" : Ok érthető semmi gáz
"Egyebkent nem a kozossegre vonatkozott hanem arra a nehany trollra aki ebbol az alkalombol regisztralt es egyszeruen szikrakat akart." : Ok értem

Részemről rendezve és szerintem így már mindenkinek tiszta. Good Luck

Élő ügyfélszolgálat