3GS almán elég kellemesen lehet vele tolni :)
Most elkezdtem nézegetni a telefonokat, és ezek szimpatikusak:
Motorola DEFY: Mobilarénán elég pozitívan írtak róla. Annyira nem fontos a strapabírósága, de azért plusz pont az is. Én kb 44K-ért láttam neten
SE Xperia U: Korrekt készülék, de az a világító sáv, meg a cserélhető alsó rész kis mozgása lehet zavarna (50K)
SE Xperia pro: Tetszik a szétcsúsztatható qwerty billentyűzet, meg úgy néz ki rendben van a tudása is. Az zavar egy kicsit, hogy az oldalán van a jack csatlakozó, ami zavaró lehet, ha a fejhallgató dugója nem L alakú, hanem egyenes, illetve nem bírja olyan sokáig az aksija. (49K)
SE Xperia ray: Ez meg a teszt alapján kb ugyanazt tudja mint az xperia U, csak a desing, meg a fényképezője más (48K)
Szerintetek melyik éri meg legjobban? Vagy hasonló árkategóriában van jobb?
HTC one S
Most elkezdtem nézegetni a telefonokat, és ezek szimpatikusak:
Motorola DEFY: Mobilarénán elég pozitívan írtak róla. Annyira nem fontos a strapabírósága, de azért plusz pont az is. Én kb 44K-ért láttam neten
SE Xperia U: Korrekt készülék, de az a világító sáv, meg a cserélhető alsó rész kis mozgása lehet zavarna (50K)
SE Xperia pro: Tetszik a szétcsúsztatható qwerty billentyűzet, meg úgy néz ki rendben van a tudása is. Az zavar egy kicsit, hogy az oldalán van a jack csatlakozó, ami zavaró lehet, ha a fejhallgató dugója nem L alakú, hanem egyenes, illetve nem bírja olyan sokáig az aksija. (49K)
SE Xperia ray: Ez meg a teszt alapján kb ugyanazt tudja mint az xperia U, csak a desing, meg a fényképezője más (48K)
Szerintetek melyik éri meg legjobban? Vagy hasonló árkategóriában van jobb?
Ja és senki ne frissítse le az androidját, mert rengeteg probléma fel szokott merülni. A legjobb nem piszkálni és úgy hagyni az oprendszert ahogy gyárilag van rajta.
ez elég "buta" kijelentés. a frissítés lényege a hibák kijavítása. lefele frissíteni amúgy is elég fura lehet.
egyébként én csak az op rendszerről beszéltem. Játékokat/alkalmazásokat nyugodtan lehet frissíteni, de pl 2.2 androidot 2.3 asra frissíteni nem ajánlatos. De persze mindenki azt csinál amit akar.
én 1 hónapja vettem egy sony xperia U típusú telefont, pofás ,okos, megy rajta a stars kliens (50K)
Frissités pfff jó viccc :D
Routolás és valami jó kis hacker ártal írt szoftvert a telefonra én azt vallom. Az esetek 99%-ban megbizhatóbb és gyorsabb lesz tőle egy okos telefon.
például az i9001 samsungom gyári szoftwere olyan fostaliga hogy valójában nem is jó ehhez a hardverhez mert csak lassítja és folyamatosan hibázik tőle a telefon és ezt már több forumon is leírták, nah ennyit a gyári cuccokról. :D
Akine S vagy S+ telefonja van az inkább cseréljen 4.0 androidra cyanogem 9 szoftwer családra, mert ennek a fájl rendszere olyan amit jól tud kezelni a telefon hiba és lassulás nélkül.
Amúgy ha telefont vennék akkor szempontokat néznék hogy kell-e ki tudom e használni mert azért valljuk be sokan csak villognak a telefonnal és 10%-át sem tudják kihasználni mint amire valójában hívatott.
Samsung galaxy 3 ajánlom annak aki teljesitményre vágyik vagy Sony ericson experia arc sem rossz.
Apple szerintem egy fostaliga copia, szar térkép szoftverrel és sok védelmi hibával plusz a felhasználó tudta nélkül trackkelik az embert plusz adatokat küld a böngészésekről, igaz ez kikapcsolható, csak az is akkor derül ki miútán kitört a botrány és nem utolsó sorban kurva drága telefon..