Xperia T!!!Igaz,hogy drága kategória de minden percben elérzékenyülök amint ránézek.Ultrakirály!!!
én 1 hónapja vettem egy sony xperia U típusú telefont, pofás ,okos, megy rajta a stars kliens (50K)
Én harom hónapja vettem egy Xperia ray-t és eddig nagyon meg vagyok vele elégedve. Megérte az árát sztem.
Telefonálásra tökéletesen megfelel egy Nokia3210 es is kár hogy már nem kapható pedig kiváló készülék volt és az aksija sem 1 napot bírt mint az okos telefonoknak, az átlag emberek 70%a kizárólag nagyképűsködésből vásárolja és max 5-10% ban tudja kihasználni a telefonban rejlő lehetőségeket.
Telefonálásra tökéletesen megfelel egy Nokia3210 es is kár hogy már nem kapható pedig kiváló készülék volt és az aksija sem 1 napot bírt mint az okos telefonoknak, az átlag emberek 70%a kizárólag nagyképűsködésből vásárolja és max 5-10% ban tudja kihasználni a telefonban rejlő lehetőségeket.
vezetékest
nekem bejött,fut rajta a vonal
Most elkezdtem nézegetni a telefonokat, és ezek szimpatikusak:
Motorola DEFY: Mobilarénán elég pozitívan írtak róla. Annyira nem fontos a strapabírósága, de azért plusz pont az is. Én kb 44K-ért láttam neten
SE Xperia U: Korrekt készülék, de az a világító sáv, meg a cserélhető alsó rész kis mozgása lehet zavarna (50K)
SE Xperia pro: Tetszik a szétcsúsztatható qwerty billentyűzet, meg úgy néz ki rendben van a tudása is. Az zavar egy kicsit, hogy az oldalán van a jack csatlakozó, ami zavaró lehet, ha a fejhallgató dugója nem L alakú, hanem egyenes, illetve nem bírja olyan sokáig az aksija. (49K)
SE Xperia ray: Ez meg a teszt alapján kb ugyanazt tudja mint az xperia U, csak a desing, meg a fényképezője más (48K)
Szerintetek melyik éri meg legjobban? Vagy hasonló árkategóriában van jobb?
Nekem is Xperia Neo-m va és nagyon meg vagyok elégedve. Néha kicsit lassúnak érzem, de ennyi idős telotól ezt lehet elvárni. A színei viszont nagyon szépek, ezért is választottam annak idején:)
én sem tudom milyen telót vegyek.
HTC oneX
SamsungS3
Iphone5
pro és kontrák?
vagy van olyan ami ezeket kenterbeveri?
Igazából az ár most nem "annyira" számít inkább a hosszútávú felhasználhatóság.. stb.. passz
én sem tudom milyen telót vegyek.
HTC oneX
SamsungS3
Iphone5
pro és kontrák?
vagy van olyan ami ezeket kenterbeveri?
Igazából az ár most nem "annyira" számít inkább a hosszútávú felhasználhatóság.. stb.. passz