Póker Fórum Archívum > Minden más > Milyen telefont vegyek?

Bakfity
Válasz inci21 kommentjére
2012. okt. 17. 10:20

Xperia T!!!Igaz,hogy drága kategória de minden percben elérzékenyülök amint ránézek.Ultrakirály!!!

Riverismine23
Válasz Macko1 kommentjére
2012. okt. 17. 13:57

én 1 hónapja vettem egy sony xperia U típusú telefont, pofás ,okos, megy rajta a stars kliens (50K)

Nem zavaró a villogó az alján?Képről kicsit úgy tűnik, mintha a búcsúban lőtték volna amikor világít :)

Threwory
2012. okt. 17. 14:06

Én harom hónapja vettem egy Xperia ray-t és eddig nagyon meg vagyok vele elégedve. Megérte az árát sztem.

Csigavér77
Válasz Riverismine23 kommentjére
2012. okt. 17. 14:09

Telefonálásra tökéletesen megfelel egy Nokia3210 es is kár hogy már nem kapható pedig kiváló készülék volt és az aksija sem 1 napot bírt mint az okos telefonoknak, az átlag emberek 70%a kizárólag nagyképűsködésből vásárolja és max 5-10% ban tudja kihasználni a telefonban rejlő lehetőségeket.

zozoka1973
Válasz Csigavér77 kommentjére
2012. okt. 17. 15:45

Telefonálásra tökéletesen megfelel egy Nokia3210 es is kár hogy már nem kapható pedig kiváló készülék volt és az aksija sem 1 napot bírt mint az okos telefonoknak, az átlag emberek 70%a kizárólag nagyképűsködésből vásárolja és max 5-10% ban tudja kihasználni a telefonban rejlő lehetőségeket.

Még jó, hogy a téma a Pokerstars kliens futtatásáról szól ... :D

Lifetilt
2012. okt. 17. 16:05

vezetékest

nekem bejött,fut rajta a vonal

Meanmachine
Válasz Holdenper kommentjére
2012. okt. 17. 17:12

Most elkezdtem nézegetni a telefonokat, és ezek szimpatikusak:

Motorola DEFY: Mobilarénán elég pozitívan írtak róla. Annyira nem fontos a strapabírósága, de azért plusz pont az is. Én kb 44K-ért láttam neten

SE Xperia U: Korrekt készülék, de az a világító sáv, meg a cserélhető alsó rész kis mozgása lehet zavarna (50K)

SE Xperia pro: Tetszik a szétcsúsztatható qwerty billentyűzet, meg úgy néz ki rendben van a tudása is. Az zavar egy kicsit, hogy az oldalán van a jack csatlakozó, ami zavaró lehet, ha a fejhallgató dugója nem L alakú, hanem egyenes, illetve nem bírja olyan sokáig az aksija. (49K)

SE Xperia ray: Ez meg a teszt alapján kb ugyanazt tudja mint az xperia U, csak a desing, meg a fényképezője más (48K)

Szerintetek melyik éri meg legjobban? Vagy hasonló árkategóriában van jobb?

én kb fél éve újítottam be ebben a kategóriában, végül a Defy+ és az Xperia Neo V közül utóbbit választottam, jól bírja, alig van vele gond. terminal kliens simán fut rajta.

Wasserstein
2012. okt. 17. 20:11

Nekem is Xperia Neo-m va és nagyon meg vagyok elégedve. Néha kicsit lassúnak érzem, de ennyi idős telotól ezt lehet elvárni. A színei viszont nagyon szépek, ezért is választottam annak idején:)

naggeri
2012. okt. 17. 20:24

én sem tudom milyen telót vegyek.
HTC oneX
SamsungS3
Iphone5
pro és kontrák?
vagy van olyan ami ezeket kenterbeveri?

Igazából az ár most nem "annyira" számít inkább a hosszútávú felhasználhatóság.. stb.. passz

Csigavér77
Válasz naggeri kommentjére
2012. okt. 17. 20:34

én sem tudom milyen telót vegyek.
HTC oneX
SamsungS3
Iphone5
pro és kontrák?
vagy van olyan ami ezeket kenterbeveri?

Igazából az ár most nem "annyira" számít inkább a hosszútávú felhasználhatóság.. stb.. passz

mire szeretnéd használni? telefonálásra vagy pókerezésre?
ha telefonálni akarsz vegyél telefont ha meg számítógépezni akkor laptopot. üzletembereken kívül az emberek 90% nak felesleges az okos telefon. azért hogy belépj a facebook ra vagy az akadémiára vagy megnézd az eredményeket azért nem kell okos telefon :)):)):))

Élő ügyfélszolgálat